e-strava Menu
ŠJ Cihelní 410
Frýdek Místek
[0013]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Zelná polévka (1,7)
1. Srbské rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, ledový čaj, voda (7)
Tue
2.9.
Rajská polévka s těstovinou (1,3,7)Rating:
1. Krůtí maso, dušený špenát, špecle, ovoce, voda, džus (1,3,7)
Wed
3.9.
Zeleninová polévka s pohankou (9)Rating:
1. Mašličky s mákem, mléko, voda (1,3,7)
2. Vepřová játra na cibulce a slanině, opékané brambory, rajčatový salát, voda (1)
Thu
4.9.
Hovězí vývar s nudlemi (1,3,7,9)Rating:
1. Hovězí stroganov, šťouchané brambory s cibulkou, ovocné pyré, voda, čaj (1)
Fri
5.9.
Česneková polévka s bramborem (3)
1. Kuřecí kousky v nivové omáčce, těstoviny, ovoce, čaj, voda (1,3,7)
Mon
8.9.
Kmínová polévka s vejci (3)
1. Fazole Chilli-Con Carne, kyselý okurek, chléb, voda, ledový čaj (1,3,7)
2. Šopský salát, cereální pečivo, voda, ledový čaj (1,3,7)
Tue
9.9.
Dýňová polévka (1,7)
1. Kung-pao, dušená rýže, ovoce, čaj, voda s citronem (1,5)
Wed
10.9.
Kulajda (1,3,7)
1. Smažené rybí filé, vařené brambory, dip, kompot, mléko, voda (1,3,4,7)
2. Žemlovka s tvarohem, mléko (1,3,7)
Thu
11.9.
Brokolicový krém (1,7)
1. Zapečené těstoviny, míchaný salát, čaj, voda (1,3,7)
2. Houbový Kuba, čaj, voda (3,7)
Fri
12.9.
Slepičí polévka s drobením (1,3,7,9)
1. Segedinský guláš, houskový knedlík, ovoce, čaj, voda (1,3,7)
Mon
15.9.
Cibulačka (1)
1. Boloňské ragů, špagety, ovoce, čaj, voda (1,3,7,9)
Tue
16.9.
Hrachová polévka (1)
1. Krupicová kaše se skořicí, mléko, voda (1,7)
2. Smažený květák, vařené brambory, kompot, domácí tatarka, mléko, voda (1,3,7)
Wed
17.9.
Rybí polévka s krutony (1,3,7,9)
1. Pečená krkovička, americké brambory, grilovaná zelenina, dip, čaj, voda (3,7)
Thu
18.9.
Bramboračka (1,9)
1. Krůtí roláda, šťouchané brambory s jarní cibulkou, zelný salát, čaj, voda(1,3,7)
2. Zeleninové lečo, brambory, čaj, voda (3)
Fri
19.9.
Hovězí vývar s kapáním (1,3,7)
1. Znojemský guláš, rýže s hráškem, okurkový salát, džus, voda (1,7)
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available