e-strava Menu
SŠ Jablunkov, Školní 416
Jablunkov
[0146]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Zeleninový boršč al. 1,6,7,9Rating:
1. Ovocné tvarohové knedlíky sypané tvarohem, kakao al. 1,3,7
Mon
4.11.
Hrstková polévka al. 1,6,7,9Rating:
1. Zeleninové rizoto s kuřecím masem a sýrem, míchaný salát , čaj , al. 6,7,9
Tue
5.11.
Česneková polévka s bramborem al. 1,6,9Rating:
1. Hovězí guláš, kynuté knedlíky, mléčná rýže, ovocný nápoj , al. 1,3,6,7
Wed
6.11.
Koprová polévka s vejci al. 1,3,6,7
1. Pečené kuřecí stehno, vařené brambory , zelný salát , ovocný nápoj , al. 1,6,7
Thu
7.11.
Polévka špenátový krém s krutónky al. 1,3,6,7,9
1. Plněné papriky s rajskou omáčkou, dušená rýže, ovoce pomeranč, čaj, al. 1,3,6,7,
Fri
8.11.
Rybí polévka Minestrone al. 1,6,7,9Rating:
1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka , ovocný nápoj, al. 1,3,6,7
Mon
11.11.
Krémová polévka z lišek al. 1,6,7,9Rating:
1. Bramborové knedlíky, trhané hovězí maso, červené zelí, mango, čaj, al.1,3,6,7
Tue
12.11.
Zeleninová polévka s cizrnou al. 1,6,7,9,
1. Rybí filé v krustě, bramborová kaše, okurkový salát ,ovocný nápoj, al. 1,4,3,6,7
Wed
13.11.
Brokolicová polévka al. 1,6,7,9
1. Vepřový závitek s mletým masem, divoká rýže, kys.okurek, jablko, čaj al. 1,3,6,7
Thu
14.11.
Hovězí vývar s rýží a hráškem al. 6,7,9
1. Kuřecí plátek, fazolové lusky ,vařené brambory ,listový šateček ,čaj al. 1,3,6,7
Fri
15.11.
Bramborová polévka al. 1,6,7,9
1. Hrachová kaše, uzená rolka s cibulkou, chléb, kys.okurek ,ovocný nápoj, al.1,6
Mon
18.11.
Polévka z vaječné jišky al. 1,3,6,7,9
1. Zvěřinové ragu, dušená rýže, lipánek, al. 1,6,7,9
Tue
19.11.
Fazolová polévka al. 1,6,7,9
1. Holandský smažený řízek, bramborová kaše, červená řepa, čaj, al. 1,3,6,7
Wed
20.11.
Drůbková polévka s těstovinou al. 1,6,7,9Rating:
1. Segedínský guláš, kynuté knedlíky , ovoce, čaj, al. 1,3,6,7
Thu
21.11.
Kedlubnová polévka al. 1,6,7,9
1. Krůtí pikantní směs, bramborové placičky, ovocný nápoj vitaminátor, al. 1,3,6,7
Fri
22.11.
Rybí polévka al. 1,4,6,7,9
1. Pečné buchty s povidly, kakao , al. 1,3,7
Mon
25.11.
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky al. 1,3,6,7,9
1. Kuřecí na kari , tříbarevné těstoviny, ovoce, ovocný nápoj, al. 1,3,6,7,9
Tue
26.11.
Kmínová polévka s vejci al. 1,3,6,7,9
1. Hovězí maso na houbách, basmati rýže ,kys.okurek , ovocný jogurt, al. 1,6,7,9
Wed
27.11.
Čočková polévka al. 1,6,7,9
1. Losos na másle a bylinkách , vařené brambory, salát, čaj, al. 4,6,7,9
Thu
28.11.
Celerová polévka al. 1,6,7,9
1. Králičí nudličky na smetaně, houskové knedlíky, ovocený nápoj, al. 1,3,6,7,9
Fri
29.11.
Zeleninová polévka al.1,6,7,9
1. Pečené jelito, kysané zelí, vařené brambory, čaj, al. 1,6
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available