e-strava Menu
SŠ Jablunkov, Školní 416
Jablunkov
[0146]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.12.
Vločková polévka a l. 1,6,7,9
1. Vepřové výpečky se zelím, bramborové knedlíky, nápoj, ovoce al. 1,3,6
Tue
2.12.
Chřestová polévka al. 1,6,7,9Rating:
1. Rybí filé na zelenině, vařené brambory, mléko al. 1,4,6,7,9
Wed
3.12.
Česneková polévka s bramborem a vejci al. 1,3,6Rating:
1. Pikantní kuřecí směs, divoká rýže, nápoj al. 1,6,7,9
Thu
4.12.
Brokolicová plévka s pohankou al.1,6,7,9Rating:
1. Lašský vepřový plátek, kynuté knedlíky se špaldovou moukou, čaj al. 1,3,6,7,9
Fri
5.12.
Hrachová polévka al. 1,6
1. Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka, perník, čaj al. 1,3,6,7
Mon
8.12.
Minestrone rybí polévka al. 1,4,6,7,9
1. Vepřová roláda, šťouchané brambory,míchaný salát s černou čočkou, čaj al.1,6,7
Tue
9.12.
Uzená polévka s kroupy al.1,6,9
1. Krůtí nudličky na rajčatech, bramborové gnocchi, ovoce, nápoj al. 1,3,6,7,9
Wed
10.12.
Zeleninová polévka s cizrnovou moukou al. 1,6,7,9
1. Hovězí svíčková, kynuté knedlíky, lipánek, čaj al. 1,3,6,7,9
Thu
11.12.
Koprová polévka s vejci a bramborem al. 1,3,6,7
1. Chili concarne, neloupaná rýže, ovoce, nápoj al. 1,6
Fri
12.12.
Rajská polévka s kapáním al. 1,3,6,7,9
1. Bavorské knedlíky s vanilkovým krémem a mákem, čaj al. 1,3,6,7
Mon
15.12.
Houbová polévka al. 1,6,7,9
1. Kuřecí nudličky na paprice, celozrné těstoviny, ovoce, nápoj al. 1,3,6,7
Tue
16.12.
Gulášová polévka al. 1,6
1. Zapečená zelenina s vejci a sýrem, brambory, salát, nápoj al.3,6,7,9
Wed
17.12.
Květáková polévka s vejci al. 1,3,6,7,9
1. Hovězí šťavnatá pečeně, bulgur, čaj al.1,3,6,7,9
Thu
18.12.
Drůbeží vývar s těstovinou al. 1,3,6,9
1. Rybí filé v krustě, bramborová kaše, kompot, nápoj al. 1,3,4,6,7
Fri
19.12.
Bramborová polévka al. 1,6,7,9
1. Halušky se zelím a uzeninou, nápoj al. 1,3,6
Mon
5.1.
1.
Tue
6.1.
1.
Wed
7.1.
1.
Thu
8.1.
1.
Fri
9.1.
1.
Mon
12.1.
1.
Tue
13.1.
1.
Wed
14.1.
1.
Thu
15.1.
1.
Fri
16.1.
1.
Mon
19.1.
1.
Tue
20.1.
1.
Wed
21.1.
1.
Thu
22.1.
1.
Fri
23.1.
1.
Mon
26.1.
1.
Tue
27.1.
1.
Wed
28.1.
1.
Thu
29.1.
1.
Fri
30.1.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available