e-strava Menu
SŠ Jablunkov, Školní 416
Jablunkov
[0146]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
Čočková polévka na kyselo al. 1,6,9
1. Krůtí marinovaný řízek v jogurtu, vařené brambory. kys.okurek al. 1.3.6.7
Fri
3.5.
Gulášová polévka al. 1,6
1. Krupicová kaše s kakaem ,cukrem a máslem al. 1,7
Mon
6.5.
Masitý vývar s těstovinou al. 1,3,6,7,9
1. Hovězí svíčková na smetaně , houskové knedlíky, ovoce al.1,3,6,7,9
Tue
7.5.
Rajská polévka s kapáním al. 1,3,6,7,9
1. Drůbeží rizoto se sýrem, salát al. 1,6,7,9
Thu
9.5.
Dýňová polévka s krutonky al. 1,6,7,9
1. Rybí filé v krustě, vařené brambory, kompot al. 1,3,6,7
Fri
10.5.
Bramborová polévka al. 1,6,7,9
1. Bigos s masem a uzeninou , chléb al. 1,3,6,7
Mon
13.5.
Hrachová polévka al. 1,6
1. Boloňské špagety se sýrem ,ovoce al. 1,3,6,7,9
Tue
14.5.
Drůbeží polévka s těstovinou al. 1,3,6,7,9
1. Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky al. 1,3,6,7,9
Wed
15.5.
Cibulová polévka al. 1,6,7,9
1. Holandský řízek, bramborová kaše, salát al. 1,3,6,7
Thu
16.5.
Kmínová polévka s vejci al. 1,3,6,7,9
1. Trhané hovězí maso, červené hlávkové zelí ,bramborové šišky al. 1,3,6,7
Fri
17.5.
Zeleninový boršč al. 1,6,7,9
1. Fazolový guláš s mletým masem, dušená rýže al. 1,6
Mon
20.5.
Rybí polévka al. 1,3,4,6,7,9
1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka al. 1,3,6,7,9
Tue
21.5.
Krupicová polévka s vejci al. 1,3,6,7,9
1. Králičí nudličky na žampionech, divoká rýže, ovoce al. 1,6,7
Wed
22.5.
Celerová polévka s jáhly al. 1,6,7,9
1. Hovězí gulášs cibulkou ,houskové knedlíky al. 1,3,6,7
Thu
23.5.
Česneková polévka s bramborem al.1,3,6
1. Zahorácký závitek plněný kys.zelím ,vařené brambory, ovoce al. 1,6
Fri
24.5.
Selská polévka al. 1,6,7,9
1. Dušený špenát s vejci, vařené brambory al. 1,3,6,7
Mon
27.5.
Uzená krémová polévka al. 1,6,7,9
1. Segedínský guláš ,houskové knedlíky al. 1,3,6,7,9
Tue
28.5.
Brokolicová polévka s vejci al. 1,3,6,7
1. Kuřecí nudličky v sýrové omáčce ,vařené těstoviny , ovoce al. 1,3,6,7
Wed
29.5.
Koprová polévka al. 1,3,6,7
1. Klopsy v rajské omáčce, dušený bulgur al. 1,3,6,7,9
Thu
30.5.
Hovězí vývar s rýží a hráškem al. 1,6,7,9
1. Pikantní maso tří barev, americké brambory, ovoce al. 1,6,7,9
Fri
31.5.
Zelná polévka s klobásou al. 1,6,7
1. Pečené buchty plněné povidly, kakao al. 1,3,7
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available