e-strava Jídelníček
SŠ Jablunkov, Školní 416
Jablunkov
[0146]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Gulášová polévka al. 1,6Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem al. 1,3,6
Po
4.3.
Polévka minestrone al. 1,6,7,9
1. Krůtí plátek v jogurtu s čenekem , vařené brambory,salát al. 6,7
Út
5.3.
Brokolicová polévka al. 1,6,7,9
1. Hovězí guláš, houskové knedlíky , ovoce al. 1,3,6,7
St
6.3.
Hovězí vývar s těstovinou al. 1,3,6,9
1. Vepřová pečeně, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory, listový závin al. 1,6,
Čt
7.3.
Čočková polévka al. 1,6,9
1. Srbské rizoto s parmazánem, kys.okurka al.6,7,9

8.3.
Zeleninová polévka s vejci al. 1,3,6,7,9
1. Pečené jelito, kysané zelí, vařené brambory al. 1,6
Po
11.3.
Kmínová polévka s vejci al. 1,3,6,7,9Hodnocení:
1. Losos na másle, dušená zelenina, vařené brambory , ovoce al. 3,4,6,9
Út
12.3.
Česneková polévka s bramborem a vejci al. 3,6,9
1. Trhané hovězí maso, dušené červené zelí, bramborové knedlíky al. 1,3,6,7
St
13.3.
Polévka z hlívy ústřičné al. 1,6,7,9
1. Kuřecí roláda plněná slaninou a špenátem , dušený bulgur, míchaný salát al. 1,3,
Čt
14.3.
Květáková polévka s jáhly al. 1,6,7,9Hodnocení:
1. Boloňské špagety se sýrem, ovoce al. 1,3,6,7,9

15.3.
Hrachová polévka s klobáskou al. 1,6Hodnocení:
1. Smažený hermelín, opékané brambory, tatarská omáčka al. 1,3,6,7
Po
18.3.
Bramborová polévka al. 1,6,7,9
1. Vepřový perkelt, tříbarevné těstoviny ,ovoce al. 1,3,6,7
Út
19.3.
Celerová polévka s pohankou al. 1,6,7,9
1. Plněná paprika v rajské omáčce, dušená rýže , mléčný nápoj al. 1,3,6,7,9
St
20.3.
Drůbeží polévka s kapáním al. 1,3,6,7,9
1. Vepřové medailonky s liškovou omáčkou , šťouchané brambory al. 1,6,7,9
Čt
21.3.
Pórková polévka s bramborem al. 1,6,7,9
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky al. 1,3,6,7

22.3.
Koprová polévka s vejci al. 1,3,6,7Hodnocení:
1. Tvarohové knedlíky s kousky ovoce , kakao al. 1,3,7
Po
25.3.
Rajská polévka s těstovinou al. 1,3,6,7,9
1. Kuřecí plátek na žampionech , vařené brambory, kys.okurek, ovoce al. 1,6,7,9
Út
26.3.
Vločková polévka al. 1,3,6,7,9
1. Křenová omáčka, uzená rolka , houskové knedlíky al. 1,3,6,7
St
27.3.
Fazolová polévka al. 1,6,9
1. Kuřecí řízek plněný šunkou a sýrem, bramborová kaše ,kompot al. 1,3,7
Čt
28.3.
Špenátová polévka s bramborem al. 1,6,7
1. Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže al. 1,6,7,9
Út
2.4.
Polévka z červené čočky al. 1,9
1. Pečené králičí stehno na slanině, vařené brambory, salát al. 1,6
St
3.4.
Česneková polévka s vejci al. 1,3,6
1. Kuřecí nudličky na kari, vařené těstoviny, ovoce al. 1,3,6,7
Čt
4.4.
Polévka z vaječné jišky al. 1,3,6,7,9
1. Bramborové knedlíky plněné uzeninou , kysané zelí al. 1,3,6

5.4.
Ruský boršč s masem al. 1,6,7,9
1. Kynuté knedlíky s povidly a vanilkovým krémem al. 1,3,6
Po
8.4.
Zeleninová polévka s jáhly al. 1,6,7,9
1. Dančí maso na šípkové omáčce, houskový knedlík al. 1,3,6,7,9
Út
9.4.
Hráškový krém s krutonky al. 1,6,7,9
1. Vepřový závitek s mletým masem a zeleninou, vařené brambory , salát al. 1,3,6,7
St
10.4.
Hovězí vývar s těstovinou a játrovými knedlíčky al. 1,3,6,9
1. Kuřecí pikantní medová směs, basmati rýže,ovoce al. 1,6,7,9
Čt
11.4.
Zelná polévka al. 1,6,7
1. Rybí filé na másle, vařené brambory, kompot al. 1,4,7

12.4.
Horalská polévka a. 1,6,7,9
1. Hrachová kaše , klobáska s cibulkou , kys.okurek, chléb al.1,3,6,7
Po
15.4.
Kedlubnová polévka al. 1,6,7,9
1. Kuřecí nudličky se sušenými rajčaty,bramborové gnocchi, ovoce al. 1,3,6,7
Út
16.4.
Houbová polévka s bramborem al. 1,6,7,9
1. Hovězí dušené maso , koprová omáčka, houskové knedlíky al. 1,3,6,7
St
17.4.
Drožďová polévka al. 1,3,6,7,9
1. Vepřové ražničí, šťouchané brambory, salát al. 1,6,7
Čt
18.4.
Drůbeží polévka s těstovinou al. 1,3,6,9
1. Vepřový flamendr s paprikou , dušená rýže , ovoce al. 1,6,7,9

19.4.
Brokolicová polévka s kuskusem al. 1,6,7,9
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, salát al. 1,3,6,7
Po
22.4.
Hrstková polévka al. 1,6,7,9
1. Zapečené těstoviny s masem a zeleninou,kys.okurek, tatarská omáčka al. 1,3,6,7,9
Út
23.4.
Zeleninová polévka s pohankou al. 1,3,6,7,9
1. Pikantní vepřové nudličky s bramboráčky, ovoce al. 1,3,6,7,9
St
24.4.
Uzená polévka s rýží al. 1,6,9
1. Kuřecí řízek v těstíčku, bramborová kaše, kompot al. 1,3,7
Čt
25.4.
Krupicová polévka s vejci al. 1,3,6,7,9
1. Vepřové výpečky, hlávkové zelí, houskové knedlíky al. 1,3,7

26.4.
Hovězí vývar s těstovinou al. 1,3,6,7,9
1. Vepřové medailonky , fazolové lusky , šťouchané brambory al. 1,6,7
Po
29.4.
Květáková polévka al. 1,3,6,7,9
1. Hovězí šťavnatá pečeně, dušená rýže, ovoce al. 1,6,7,9
Út
30.4.
Masitý vývar s kapáním al. 1,3,6,7,9
1. Pečené kuřecí stehno, vařené brambory,salát al. 1,6,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.