e-strava Menu
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
KULAJDA 1,3,7,10,12Rating:
1. PIKANTNÍ CIZRNOVÝ GULÁŠ S VEPŘOVÝM MASEM A JARNÍ CIBULKOU,CHLÉB 1
2. ŠPAGETY SE SMETANOVOU OMÁČKOU, BAZALKOU A SÝREM,DŽUS 1,7
Wed
2.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S QUINOU A JÁHLÁMI 9,12
1. KUŘE PEČENÉ NA KYSANÉM ZELÍ, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ 1,10
2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELENOU FAZOLKOU A SLANINOU,OVOCNÝ ČAJ 1
Thu
3.4.
RYBÍ SE ZELENINOU S OPAŽENÝM CHLEBEM 1,9,1,4
1. KRŮTÍ MASO SE ŽAMPIONY A JÁTRY,DUŠENÁ KARI RÝŽE, OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ 1
2. V ZELENINOVÉ RIZOTO SE SÝREM , KYSELÝ OKUREK,OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ1,7,9
Fri
4.4.
KMÍNOVÁ S VEJCI 1,3,9
1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, RAJČATOVÁ OMÁČKA,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,OVOCNÝ ČAJ1,3,7,10
2. KUS KUS S POHANKOU,KRABÍMI TYČINKAMI A SÝREM , OVOCNÝ ČAJ 1,9,7,2,4
Mon
7.4.
RYBÍ S VEJCI A OPRAŽENOU HOUSKOU 1,3,9,4
1. VEPŘOVÁ KOTLETA NA HOUBÁCH, TĚSTOVINY,OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1
2. ZELENINOVÉ KUSKUSOTO SE SOJOVÝM TOFU,OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 1,9,6
Tue
8.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 1,3,7,9,12
1. KUŘE NA ZPŮSOB BAŽANTA, VAŘENÉ BRAMBORY, MÍCHANÝ SALÁT,ČAJ 1
2. ZAPEČENÁ DÝNĚ S BRAMBOREM A TŘEMI DRUHY SÝRŮ,MÍCHANÝ SALÁT,ČAJ 7,3
Wed
9.4.
MRKVOVÁ S JÁHLAMI 1
1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ(hov.maso), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
2. FAZOLOVÝ SALÁT S PEČENOU TRESKOU,PORKEM A BAGETKOU,OVOCE, ČAJ1,4,9
Thu
10.4.
RAJČATOVÁ S TĚSTOVINOU 1,9,10,12
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ SE SÝREM, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY ,MÍCHANÝ KOMPOT,ČAJ 1,3,4,7
2. BOLOŇSKÉ ZELENINOVÉ ŠPAGETY(1/2celozrnné) SE SÝREM (bezmasé), ČAJ 1,9,10,12
Fri
11.4.
HRACHOVÁ 1,9,7
1. KATŮV ŠLEH (vep.maso,lečo,feferonky),DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 1,10,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY A TVAROHEM,ČOKOPOSYP, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
Mon
14.4.
1.
2.
Tue
15.4.
1.
2.
Wed
16.4.
1.
2.
Tue
22.4.
1.
2.
Wed
23.4.
1.
2.
Thu
24.4.
1.
2.
Fri
25.4.
1.
2.
Mon
28.4.
1.
2.
Tue
29.4.
1.
2.
Wed
30.4.
1.
2.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available