e-strava Menu
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
BROKOLICOVÝ KRÉM 1a,9,7,3Rating:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA PAPRICE,TĚSTOVINY, OVOCE,SIRUP 1a,7
Tue
2.9.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1a,9,12Rating:
1. SEKANÁ PEČENĚ, VAŘENÉ BRAMBORY,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA,SIRUP 1a,3,7
Wed
3.9.
LUŠTĚNINOVÁ 1a,12,9Rating:
1. KYNUTÉ OVOCNÉ KNEDLÍKY S TVAROHEM,MÁSLEM A CUKREM, SIRUP1a,3,7
Thu
4.9.
ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12Rating:
1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ,RAJSKÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY, SIRUP 1a,9,10
Fri
5.9.
MRKVOVÁ S TĚSTOVINOU 1a
1. PEČENÁ TRESKA, VAŘENÉ BRAMBORY, MÍCHANÝ KOMPOT, SIRUP1a,4
Mon
8.9.
CIBULOVÁ S BRAMBOREM A VEJCI 1a,3,9
1. KUŘECÍ MASO S MRKVI A HRÁŠKEM NA KARI SE SMETANOU,DUŠ.RÝŽE, SIRUP 1a,7
Tue
9.9.
ZELENINOVÝ VÝVAR S RÝŽÍ 12,9
1. PEČENÁ VEPŘOVÁ PLEC,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1a,3,7
Wed
10.9.
ITALSKÁ ČOČKOVÁ 1a,10,9
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA, SIRUP1a,3,7
Thu
11.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1a,3,9,12
1. KUŘECÍ NUDLIČKY VE SLADKOKYSELÉ OMÁČCE SE ZELENINOU,DUŠ.RÝŽE, SIRUP 1a,7,10
Fri
12.9.
RAJČATOVÁ S PRAŽENÝMI OVESNÝMI VLOČKAMI 1a,9,10
1. ČOČKA NA KYSELO,VAŘENÉ VEJCE,CHLÉB,KYSELÝ OKUREK, SIRUP 1a,3,10
Mon
15.9.
1.
Tue
16.9.
1.
Wed
17.9.
1.
Thu
18.9.
1.
Fri
19.9.
1.
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available