e-strava Menu
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Day Choice
Mon
2.12.
BRAMBOROVÁ 1,9,12Rating:
1. KRŮTÍ PRSO JAKO CIKÁNSKÁ PEČENĚ,TĚSTOVINY,OVOCNÝ ČAJ 1,10,9,7
2. POHANKOVÉ RIZOTO SE SOJOU A ŽAMPIONY, KYSELÝ OKUREK, OVOCNÝ ČAJ 6,9,10
Tue
3.12.
ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,7,9,12Rating:
1. RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ SE SÝREM , BRAMBOROVÁ KAŠE, ZEL. SALÁT,OVOCE , SIRUP 3,7,4
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY SE ŠUNKOU A SÝREM, ZEL.SALÁT,OVOCE, SIRUP 3,7,9
Wed
4.12.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY 1,3,7,9,12
1. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENINOU,KYSANÉ ZELÍ S CIBULKOU,ČAJ 1,10
2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY S BRYNZOU, SLANINOU A CIBULKOU,ČAJ 1,3,7
Thu
5.12.
ČESNEKOVÁ S BULGUREM A QUINOU 1,
1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ BRAMBORY,ČAJ 1,7,10
2. SOJOVÉ TOFU, KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ BRAMBORY,ČAJ 1,6,7,10
Fri
6.12.
KRŮTÍ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM 9,12
1. ČOČKA NA KYSELO, VAŘENÉ VEJCE, CHLÉB,KYSELÝ OKURK,OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 1,3,10
2. ZELENINOVÉ KUSKUSOTO SE SÝREM, KYSELÝ OKUREK, OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 9,10,7
Mon
9.12.
POHANKOVÁ 9,1,12
1. ITALSKÝ GULÁŠ ZBRUF, DUŠENÁ RÝŽE , OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,7
2. SOJOVÉ KOSTKY NA ZPŮSOB HOVĚZÍ TOKANĚ,DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,10,9
Tue
10.12.
FAZOLOVÁ 1,9
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ SE ŠPENÁTEM, VAŘENÉ BRAMBORY,KOMPOT,ČAJ 1,3,4,7
2. ZELENINOVÉ PLACIČKY PEČENÉ, VAŘENÉ BRAMBORY, KOMPOT,ČAJ 1,3,9,7,
Wed
11.12.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A BULGUREM A QUINOU 1,9,12
1. HOVĚZÍ PEČENĚ PROTÝKANÁ ZELENINOU,TĚSTOVINY,SALÁT, SIRUP 1,9
2. KAŠE Z OVESNÝCH VLOČEK, MÁSLO,GRANKO, SIRUP 1,7
Thu
12.12.
RUSKÝ BORŠČ 1,9,7,10,12
1. FRANCOUSKÉ ZAPEČENÉ BRAMBORY, KYSELÝ OKUREK,OVOCNÝ ČAJ 3,7,10
2. FRANCOUSKÉ BRAMBORY SE SOJOVÝM MASEM,KYSELÝ OKUREK,ČAJ 3,7,6,10
Fri
13.12.
Z RYBÍHO FILÉ SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,4,3,7,12
1. VEPŘOVÁ KÝTA DEBRECÍNSKÁ, BRAMBOROVÉ HALUŠKY, OVOCE,ČAJ 1,7
2. DEBRECÍNSKÉ SOJOVÉ TOFU,BRAMBOROVÉ HALUŠKY,OVOCE,ČAJ 1,7,6
Mon
16.12.
1.
2.
Tue
17.12.
1.
2.
Wed
18.12.
1.
2.
Thu
19.12.
1.
2.
Fri
20.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available