e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
RAJČATOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI 1,10,9Hodnocení:
1. ČÍNA Z KRŮTÍHO MASA,DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9,12
2. ČÍNA ZE SOJOVÝCH KOSTEK, DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE, DŽUS 6,9,12
Út
4.3.
LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12Hodnocení:
1. KARBENÁTEK Z RYBÍHO FILÉ, VAŘENÉ BRAMBORY, ZEL.PŘÍZDOBA,SIRUP 1,3,7,4
2. KVĚTÁK S VEJCI, VAŘENÉ BRAMBORY,ZEL.PŘÍZDOBA,SIRUP 3
St
5.3.
Z JARNÍ ZELENINY 1,9Hodnocení:
1. LOVECKÁ VEPŘOVÁ KÝTA(chilli,kečup,žampiony), BRAMOROVÉ HALUŠKY,ČAJ 1,10
2. LOVECKÉ UZENÉ TOFU(chilli,kečup,žampiony), BRAMOROVÉ HALUŠKY,ČAJ 1,10,6
Čt
6.3.
KRŮTÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12Hodnocení:
1. HRACHOVÁ KAŠE S MLÉKEM, VAŘENÉ VEJCE, KYSELÝ OKUREK,CHLÉB,JABLKO, ČAJ 1,3,7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, JABLKO, OVOCNÝ ČAJ 1,4,9,7

7.3.
RYBÍ SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,3,7,4,9,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ ŠPÍZ, BRAMBOROVÁ KAŠE S KRUPKAMI, DŽUS 1,10
2. ZELENINOVÉ KARBENÁTKY,BR.KAŠE S KRUPKAMI,MÍCHANÝ SALÁT, DŽUS 1,3,7,9,
Po
10.3.
Z ČERVENÉ ČOČKY 1,9,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEHNO NA KARI, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, OVOCE,DŽUS 1
2. POHANKA PO INDICKU(kari,karotka,oříšky)SÝREM A PÓRKEM, OVOCE,DŽUS 6,7,8,9
Út
11.3.
JÁHLOVÁ S HOUBAMI 9,12,1Hodnocení:
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ (vepř.maso), CELOZRNNÉ KNEDLÍKY ,SIRUP 1,3,7,10
2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ ZE SOJOVÉHO MASA, CEL. KNEDLÍKY, SIRUP 1,3,6,7,10
St
12.3.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A RÝŽÍ 9,12Hodnocení:
1. HOVĚZÍ MASO V MRKVI,VAŘENÉ BRAMBORY,JABLKO,DŽUS 1
2. FAZOLOVÝ SALÁT S UZENÝM TOFU, PEČIVO,JABLKO, DŽUS 1,6,9
Čt
13.3.
ZELENINOVÁ S QUINOU 9,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ PRSA NA ROZMARÝNU,TĚSTOVINY,ZELENINOVÝ SALÁT , ČERNÝ ČAJ 1
2. TĚSTOVINY SE SMETANOVÝM ŠPENÁTEM, ZELENINOVÝ SALÁT,ČERNÝ ČAJ 1,7

14.3.
CIZRNOVÁ 1,9,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ KOTLETA NA ZPŮSOB ZVĚŘINY, STAROČESKÁ RÝŽE,JABLKO, DŽUS 1
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, JABLKO,DŽUS 1,3,7
Po
17.3.
FAZOLOVÁ 1,12,9Hodnocení:
1. LASANĚ SE ŠPENÁTEM, KRŮTÍM MASEM A SÝREM,OVOCE ,ČERNÝ ČAJ 1,7,9
2. SOJOVÉ MASO NA ZPŮSOB TOKÁNĚ,BYLINKOVÝ KUSKUS, OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,6
Út
18.3.
ČESNEKOVÁ S JÁHLAMI 1,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ PŘÍRODNÍ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY,MÍCHNÝ KOMPOT, SIRUP 1
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY S BATÁTY A ZELENINOU, SÝR,MÍCHNÝ KOMPOT, SIRUP 7,9
St
19.3.
ZELENINOVÝ VÝVAR S RÝŽÍ 9,12Hodnocení:
1. ČOČKA PO ITALSKU(máslo,raj.protlak) VAŘENÉ VEJCE,CHLÉB,BANÁN,OVOCNÝ ČAJ 1,10,3
2. RYBÍ FILÉ S DUŠENOU ZELENINOU A PRAŽENOU CIZRNOU,BANÁN, OVOCNÝ ČAJ 4 ,9
Čt
20.3.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,12Hodnocení:
1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ,VAŘENÉ BRAMBORY S CIBULKOU,KYS.OKUREK,JABLKO, ČAJ 1,3,7,9,10
2. PROTEINOVÉ NUDLIČKY SE ZELENINOU,VAŘENÉ BRAMBORY,JABLKO,ČAJ 9,12

21.3.
KUŘECÍ VÝVAR S TĚSTOVINOVOU RÝŽÍ 9,12,1Hodnocení:
1. ZNOJEMSKÁ VEPŘOVÁ KOTLETA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVCNÝ ČAJ 1,10,3,7
2. KŘENOVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY , OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
Po
24.3.
RYBÍ SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM 1,7,4,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEHNO GYROS, DIVOKÁ RÝŽE, JABLKO,ČERNÝ ČAJ S CITRONEM 1
2. UZENÉ TOFU PO ČÍNSKU, DIVOKÁ RÝŽE, JABLKO, ČERNÝ ČAJ S CITRONEM 1,6,9
Út
25.3.
POHANKOVÁ 1,9,12Hodnocení:
1. PEČENÝ KARBENÁTEK,ČERNENÉ KYSANÉ ZELÍ, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,3,7,10
2. SOJOVÉ MARINOVANÉ NUDLIČKY, ČERVENÉ KYSANÉ ZELÍ, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,10
St
26.3.
GULÁŠOVÁ 1,12Hodnocení:
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KRŮTÍM MASEM A ZELENINOU,KYS.OKUREK,OVOCNÝ ČAJ 1,3,7,9,10
2. HOUBOVÝ STROGANOF(smetana,raj.protlak),BYLINKOVÝ KUSKUS, OVOCNÝ ČAJ 1,7,10
Čt
27.3.
HOVĚZÍ VÝVAR S DROBENÍM 1,3,7,9,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE,BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY, OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ 1,3,7,
2. NUDLE S MÁKEM,CUKREM A MÁSLEM, OVOCE, OCHUCENÉ MLÉKO 1,7

28.3.
BROKOLICOVÁ 1,3,7,12Hodnocení:
1. DRŮBEŽÍ RIZOTO SE ZELENINOU A HRÁŠKEM, SÝR, ZEL.PŘÍZDOBA,OVOCNÝ ČAJ 9 ,7
2. BULGUR S PEČENOU TĚSTOVINOU A ZELENINOU ,ZEL.PŘÍZDOBA, OVOCNÝ ČAJ 1,7,9
Po
31.3.
FRANKFURTSKÁ 1,12
1. KUŘECÍ PRSA PO PRAŽSKU, VAŘENÉ BRAMBORY, JABLKO,OVOCNÝ ČAJ 1,3
2. SOJOVÉ TOFU S PÓRKEM,VAŘENÉ BRAMBORY,JABLKO,OVOCNÝ ČAJ 1,6
Út
1.4.
KULAJDA 1,3,7,10,12
1. PIKANTNÍ CIZRNOVÝ GULÁŠ S VEPŘOVÝM MASEM A JARNÍ CIBULKOU,CHLÉB 1
2. ŠPAGETY SE SMETANOVOU OMÁČKOU, BAZALKOU A SÝREM,DŽUS 1,7
St
2.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S QUINOU A JÁHLÁMI 9,12
1. KUŘE PEČENÉ NA KYSANÉM ZELÍ, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ 1,10
2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY SE ZELENOU FAZOLKOU A SLANINOU,OVOCNÝ ČAJ 1
Čt
3.4.
RYBÍ SE ZELENINOU S OPAŽENÝM CHLEBEM 1,9,1,4
1. KRŮTÍ MASO SE ŽAMPIONY A JÁTRY,DUŠENÁ KARI RÝŽE, OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ 1
2. V ZELENINOVÉ RIZOTO SE SÝREM , KYSELÝ OKUREK,OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ1,7,9

4.4.
KMÍNOVÁ S VEJCI 1,3,9
1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, RAJČATOVÁ OMÁČKA,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,OVOCNÝ ČAJ1,3,7,10
2. KUS KUS S POHANKOU,KRABÍMI TYČINKAMI A SÝREM , OVOCNÝ ČAJ 1,9,7,2,4
Po
7.4.
RYBÍ S VEJCI A OPRAŽENOU HOUSKOU 1,3,9,4
1. VEPŘOVÁ KOTLETA NA HOUBÁCH, TĚSTOVINY,OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1
2. ZELENINOVÉ KUSKUSOTO SE SOJOVÝM TOFU,OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 1,9,6
Út
8.4.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 1,3,7,9,12
1. KUŘE NA ZPŮSOB BAŽANTA, VAŘENÉ BRAMBORY, MÍCHANÝ SALÁT,ČAJ 1
2. ZAPEČENÁ DÝNĚ S BRAMBOREM A TŘEMI DRUHY SÝRŮ,MÍCHANÝ SALÁT,ČAJ 7,3
St
9.4.
MRKVOVÁ S JÁHLAMI 1
1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ(hov.maso), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
2. FAZOLOVÝ SALÁT S PEČENOU TRESKOU,PORKEM A BAGETKOU,OVOCE, ČAJ1,4,9
Čt
10.4.
RAJČATOVÁ S TĚSTOVINOU 1,9,10,12
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ SE SÝREM, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY ,MÍCHANÝ KOMPOT,ČAJ 1,3,4,7
2. BOLOŇSKÉ ZELENINOVÉ ŠPAGETY(1/2celozrnné) SE SÝREM (bezmasé), ČAJ 1,9,10,12

11.4.
HRACHOVÁ 1,9,7
1. KATŮV ŠLEH (vep.maso,lečo,feferonky),DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,OVOCNÝ ČAJ 1,10,9
2. ŽEMLOVKA S JABLKY A TVAROHEM,ČOKOPOSYP, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
Po
14.4.
1.
2.
Út
15.4.
1.
2.
St
16.4.
1.
2.
Út
22.4.
1.
2.
St
23.4.
1.
2.
Čt
24.4.
1.
2.

25.4.
1.
2.
Po
28.4.
1.
2.
Út
29.4.
1.
2.
St
30.4.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.