e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Den Nabídka

1.11.
SLEPIČÍ S PEČENOU TĚSTOVINOU 1,9,12,6,7,10,5Hodnocení:
1. KUŘE NA PAPRICE, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
2. ZELENINOVÉ RIZOTO SE SÝREM, KYSELÝ OKUREK, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,9,7
Po
4.11.
ŠVÉDSKÁ RYBÍ (smetana,kari,kopr,brambory) 1,7,4,10,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ PRSA PO MYSLIVECKU, RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU, OVOCE, ČAJ 1
2. BULGUROVÝ PILAF SE ZELENINOU A SÝREM, OVOCE, ČAJ 1,7,9
Út
5.11.
Z BÍLÍCH FAZOLÍ 1Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ MASO V MRKVI, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCE,SIRUP 7,1
2. SOJOVÉ KOSTKY V MRKVI, VAŘENÉ BRAMBORY, OVOCE, SIRUP 6,7,1
St
6.11.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,3Hodnocení:
1. KACHNÍ STEHNO PEČENÉ, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY,ČAJ 1,10
2. PROTEINOVÉ NUDLIČKY Z HRACHU SE ZELENINOVOU SMĚSÍ A BAREVNOU RÝŽÍ,ČAJ 9,7,12
Čt
7.11.
KROUPOVÁ 9,1Hodnocení:
1. SMAŽENÝ LOSOS S HOŘČÍCÍ A MEDEM,BRAMBORY S CIBULKOU,OVOCE,ČAJ 10,1,3,7,4
2. BRAMBORY ZAPEČENÉ SE ZELENINOU A SÝREM, OVOCE,ČAJ 7,3

8.11.
POLÉVKA BRAMBOROVÁ SE ZELÍM A RAJČATY1,7Hodnocení:
1. ZAP.ZELOZRNNÉ TĚSTOVINY S DRŮBEŽÍM MASEM,HRÁŠKEM A MRKVÍ,OKUREK1,3,7,10
2. NUDLE S MÁKEM , CUKREM A MÁSLEM,OVOCE, MLÉKO 1,7
Po
11.11.
HRACHOVÁ 1,9,12
1. KUŘE PEČENÉ NA MÁSLE, DUŠENÁ RÝŽE, ZELENINOVÝ SALÁT,ČAJ 1,7
2. ZAPEČ.PAPRIKY PLNĚNÉ KUSKUSEM A ZELENINOU, SÝR, SALÁT, ČAJ 1,9,7
Út
12.11.
DÝŇOVÁ S MRKVÍ A BRAMBOREM 1,7Hodnocení:
1. MASOVÁ SMĚS "FLAMENDR", VAŘENÉ BRAMBORY, OVOCE, ČAJ 1
2. DUŠENÁ ZELENINA SE SÝREM A VEJCI, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCE, ČAJ 9,3,7
St
13.11.
KRUPICOVÁ 1,3,7,9,12Hodnocení:
1. HOVĚZÍ PLÁTEK SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU,HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,ČAJ 1,3,7
2. SOJOVÉ PLÁTKY SE ŠÍPKOVOU OMÁČKOU, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,ČAJ 1,3,7
Čt
14.11.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,3,7,9,12
1. FAZOLOVÝ GULÁŠ S KLOBÁSOU, CHLÉB, OVOCE, SIRUP 1
2. ZELENINOVÉ RIZOTO S UZENÝM TOFU A PÓRKEM,OVOCE,SIRUP 7,9

15.11.
KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM 1,3,7,9,12Hodnocení:
1. SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBORY S CIBULKOU,ČERVENÁ ŘEPA,ČAJ 1,3,7,10
2. ZAPEČENÁ DÝNĚ S BRAMBOREM A NIVOU,ČERVENÁ ŘEPA,ČAJ 7,10,3
Po
18.11.
BRAMBOROVÁ VENKOVSKÁ (kapusta,žampiony) 1,9,12Hodnocení:
1. HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KOTLETA, TĚSTOVINY, OVOCNÝ ČAJ 1,7,9
2. FAZOLOVÝ SALÁT SE ZELENINOU A KŘENEM, KNUSPI, OVOCNÝ ČAJ 1,9
Út
19.11.
HOVĚZÍ VÝVAR S BULGUREM 1,9,12Hodnocení:
1. RYBÍ FILÉ ZAPEČENÉ S BROKOLICÍ A SÝREM,BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT,ČAJ 3,7,4
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ S PROTEINOVÝMI NUDLIČKAMI, OVOCNÝ ČAJ 1
St
20.11.
GULÁŠOVÁ 1,12Hodnocení:
1. SMETANOVÁ ČOČKA, VAŘENÉ VEJCE, CHLÉB, OVOCE, SIRUP 1,3,7
2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY S KYSANÝM ZELÍM A UZENÝM MASEM, OVOCE, SIRUP 1,10
Čt
21.11.
RYBÍ S HORSKOU ČOČKOU A OPEČENOU HOUSKOU 1,4,9
1. KRŮTÍ PRSA NA SLANINĚ,VAŘ. BRAMBORY S KRUPKAMI, SAL.Z ČÍNSKÉHO ZELÍ,ČAJ 1
2. MERUŇKOVÉ LASSAGNĚ S TVAROHEM, OCHUCENÉ MLÉKO 1,3,7

22.11.
KVĚTÁKOVÁ 1,3,7,12
1. SRBSKÉ RIZOTO S VEPŘOVÝM MASEM A SÝREM, KYSELÝ OKUREK, OVOCE, ČAJ 7,10,9
2. SRBSKÉ RIZOTO SE SOJOVÝM MASEM A SÝREM, KYSELÝ OKUREK, OVOCE, ČAJ 7,6,10,9
Po
25.11.
Z MÍCHANÝCH LUŠTĚNIN 1,9
1. KUŘECÍ MAĎARSKÝ PERKELT, CELOZRNNÉ TĚSTOVINY, DŽUS 1,7
2. BULGUROVÝ PILAF S PROTEJNOVÝMI NUDLIČKAMI,ČALAMÁDA,DŽUS 1,9,10
Út
26.11.
KULAJDA 1,3,7,12,10
1. HOLANDSKÝ SEKANÝ ŘÍZEK, BRAMOVOMRKVOVÉ PYRÉ, ZEL.PŘÍZDOBA, SIRUP 1,3,7
2. ZAPEČENÉ BATÁTY A BRAMBORY SE ZELENINOU A SÝREM,ZEL.PŘÍZDOBA,SIRUP 7,3
St
27.11.
ZELENINOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9,12
1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ,RAJČATOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, ČAJ 1,3,7
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT(celozrnné) S TUŇÁKEM,OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,4,9
Čt
28.11.
KUŘECÍ VÝVAR S JÁHLAMI 9,12
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA HOUBÁCH, VAŘENÉ BRAMBORY, KOMPOT, ČAJ 1
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE ČAJ 1,3,7

29.11.
ZELNÁ S BRAMBOREM 1,10,12
1. KUŘECÍ PRSA S PÓRKEM A PAPRIKAMI, DIVOKÁ RÝŽE, DŽUS 1
2. ZELENINOVÁ SMĚS NA MÁSLE, BRAMBORY S PETRŽELKOU, DŽUS 9,7
Po
2.12.
1.
2.
Út
3.12.
1.
2.
St
4.12.
1.
2.
Čt
5.12.
1.
2.

6.12.
1.
2.
Po
9.12.
1.
2.
Út
10.12.
1.
2.
St
11.12.
1.
2.
Čt
12.12.
1.
2.

13.12.
1.
2.
Po
16.12.
1.
2.
Út
17.12.
1.
2.
St
18.12.
1.
2.
Čt
19.12.
1.
2.

20.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.