e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY 1,3,9,12Hodnocení:
1. BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY PLNĚNÉ UZENINOU, KYSANÉ ZELÍ,OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,10
2. BRAMBOROVÉ HALUŠKY S TVAROHEM A SLANINOU,OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 1,7
Po
5.5.
HRACHOVÁ S HOUSKOU 1,9,12Hodnocení:
1. KUŘE NA ZPŮSOB BAŽANTA, STAROČESKÁ RÝŽE, JABLKO, DŽUS 1
2. JAHLOVÝ NÁKYP S MERUŇKAMI A TVAROHEM, GRANKO, JABLKO, DŽUS 7
Út
6.5.
KVĚTÁKOVÁ S VEJCI 1,3,7Hodnocení:
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE S KRUPKAMI,ZEL.PŘÍZDOBA, SIRUP 1,3,7
2. HOUBOVÝ KOUBA (hrášek,česnek),ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA,SIRUP 1
St
7.5.
POHANKOVÁ 1,9Hodnocení:
1. HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, RAJČATOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,OVOCE,ČAJ 1,3,7,9,10
2. SOJOVÉ KOSTKY, RAJČATOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE ČAJ 1,3,7,9,6,10

9.5.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽI 1,3,7,9,12Hodnocení:
1. ZAPEČENÉ RYBÍ FILÉ SE SÝREM,VAŘENÉ BRAMBORY,MÍCHNÝ KOMPOT,SIRUP 3,7,4
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY S MEXICKOU ZELENINOU,MÍCHANÝ KOMPOT,SIRUP 3,9,7
Po
12.5.
ZELENINOVÁ S BELUBOU(čočka) 1,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ KOTLETY PO ZNOJEMSKU,DUŠENÁ RÝŽE, JABLKO, DŽUS 1,10
2. RIZOTO S UZENÝM TOFU A PÓRKEM, KYSELÝ OKUREK,JABLKO, DŽUS 6,10
Út
13.5.
RAJČATOVÁ S JÁHLAMI 1,9,10,12Hodnocení:
1. RYBÍ KARBENÁTEK, VAŘENÉ BRAMBORY,HLÁVKOVÝ SALÁT, SIRUP 1,3,4,7
2. FRANCOUSKÉ BRAMBORY SE SOJOVÝM MASEM,HLÁVKOVÝ SALÁT,SIRUP 3,6
St
14.5.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,12
1. HRACHOVÁ KAŠE ,DIETNÍ PÁREK, OKUREK, CHLÉB,OVOCE,ČERNÝ ČAJ 1,7,10
2. ŠPENÁTOVÉ TĚSTOVINY S CHŘESTEM , VEJCI A SÝREM,OKUREK, ČERNÝ ČAJ 1,3,10,7
Čt
15.5.
KRUPICIVÁ S VEJCI 1,3,9,12
1. KUŘECÍ STEHNO GYROS,DUŠ.HRÁŠEK S MRKVÍ NA MÁSLE,BRAMBORY,SIRUP 1,7
2. BULGUR S PEČENOU TĚSTOVINOU A ZELENINOU, ČALAMÁDA, SIRUP 1,9,10

16.5.
Z RYBÍHO FILÉ S CHLEBOVÝMI KRUTONY 1,4,9
1. HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULKOU, TĚSTOVINOVÉ ŠPECLE, OVOCNÝ ČAJ 1,3
2. GULÁŠ Z HLÍVY USTŘIČNÉ S CIBULKOU, CHLÉB, OVOCNÝ ČAJ 1
Po
19.5.
ČOČKOVÁ 1,9
1. MASOVÁ SMĚS "FLAMENDR"(okurek,rajče,feferonka), VAŘ. BRAMBORY, ČAJ 1,7,10
2. KVĚTÁK S BABY KAROTKOU NA MÁSLE, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ 7
Út
20.5.
ZELENINOVÝ VÝVAR S JÁHLAMI 9,12
1. MYSLIVECKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ(slanina,žampiony), DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,SIRUP 1
2. JOGURTOVÉ KNEDLÍKY S OVOCNÝM ŽAHOUREM , OVOCE, SIRUP 1,7,3
St
21.5.
VLOČKOVÁ 1,9,12
1. KRŮTÍ PRSA NA ROZMARÝNU, TĚSTOVINY,OKURKOVÝ SALÁT, DŽUS 1
2. BULGUROVÝ PILAV S UZENÝM TOFU A PORKEM,OKURKOVÝ SALÁT, DŽUS 1,7,9,6
Čt
22.5.
Z MÍCHANÝCH LUŠTĚNIN 1,9,12
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ SE SÝREM, ŠŤOUCHNÉ BRAMBORY,MÍCHANÝ SALÁT,ČAJ 1,3,4,7
2. VLOČKOVÉ PLACIČKY S BROKOLICÍ,ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,SALÁT,ČAJ 1,3,7,9

23.5.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,12
1. SEGEDÍNKSKÝ GULÁŠ, CELOZRNNÉ KNEDLÍKY,JABLKO,ČAJ 1,7,10
2. SEGEDÍNKSKÝ GULÁŠ SE SOJOVÝM MASEM, CELOZRNNÉ KNEDLÍKY,JABLKO, ČAJ 1,7,6,10
Po
26.5.
1.
2.
Út
27.5.
1.
2.
St
28.5.
1.
2.
Čt
29.5.
1.
2.

30.5.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.