e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.9.
Z BÍLÝCH FAZOLÍ S E SLANINOU 1,9Hodnocení:
1. PŘÍRODNÍ VEPŘOVÝ KOTLET,DUŠENÁ RÝŽE,KOMPOT,ČAJ 1
Čt
2.9.
ČESNEČKA S BRAMBOREM 1,3Hodnocení:
1. MASOVÉ KOULE V RAJČATOVÉ OMÁČCE,TĚSTOVINY,DŽUS 1,3,7,10
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŃÁKEM 1,4,9

3.9.
KULAJDA 1,3,7,12Hodnocení:
1. HOVĚZÍ PEČENĚ PRAŽSKÁ,VAŘENÉ BRAMBORY,SALÁT,ČAJ 1,3
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY SE ZELENINOU (bezmasé),SALÁT,ČAJ 3,7,9
Po
6.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,7,9,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ KÝTA NA PAPRICE,ŠPALDOVÉ KNEDLÍKY,DŽUS,OVOCE 1,3,7
2. SOJOVÉ KOSTKY NA PAPRICE,ŠPALDOVÉ KNEDLÍKY,DŽUS,OVOCE 1,3,6,7
Út
7.9.
Z RYBÍHO FILÉ 1,7,4,9,12Hodnocení:
1. PEČENÝ KARBENÁTEK,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZEL.SALÁT S KUKUŘICÍ ,ČAJ 1,3,7
2. ČOČKOVÝ SALÁT SE ZELENINOU,CHLÉB 1,9
St
8.9.
BRAMBORAČKA S HOUBAMI 1,7Hodnocení:
1. UHERSKÝ GULÁŠ(hov.maso,kapie,česnek),TĚSTOVINY,ČAJ 1
2. FARFÁLE S MAKOVÝM POSYPEM A MÁSLEM,MLÉKO 1,7
Čt
9.9.
FAZOLOVÁ 1,9,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEHNO ALA BAŽANT,DUŠENÁ RÝŽE,KYSELÝ OKUREK,SIRUP 1,10
2. ZELENINOVÉ RIZOTO,KYSELÁ OKUREK,SIRUP 9,7,10

10.9.
POHANKOVÁ SE ZELENINOU 1,9,12
1. MORAVSKÝ VRABEC,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY,DŽUS 1,3,7,
2. VAŘENÉ VEJCE,DUŠENÝ ŠPENÁT,BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY,DŽUS 1,3,7
Po
13.9.
ZELNÁ 10,1Hodnocení:
1. MAMINČINO KUŘECÍ STEHNO,TĚSTOVINY,OVOCE, ČAJ 1
2. HONZOVY BUCHTY,OVOCE ,KAKAO 1,3,7
Út
14.9.
ČOČKOVÁ 1,9Hodnocení:
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ,BRAMBOROVÁ KAŠE, ZEL.PŘÍZDOBA,SIRUP 1,3,7,4
2. ZAPEČENÝ KVĚTÁK SE ŠUNKOU,ZEL.PŘÍZDOBA, SIRUP 3,7
St
15.9.
JÁHLOVÁ 1,9,12Hodnocení:
1. HOVĚZÍ PLÁTEK V PIKANTNÍ OMÁČCE, JASMÍNOVÁ RÝŽE,ČAJ 1,10
2. KRABÍ SALÁT (ananas.pórek,tatarka),PEČIVO,ČAJ 1,2,7,9
Čt
16.9.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,10Hodnocení:
1. KOLOŽVÁRSKÉ ZELÍ(vepř.maso,párek,smetana)VAŘENÉ BRAMBORY,DŽUS 1,10,7
2. ŠPAGETY S LISTOVÝM ŠPENÁTEM A NIVOU,DŽUS 1,3,7

17.9.
RYCHLÁ S VEJCI 1,3,9,12Hodnocení:
1. HRACHOVÁ KAŠE,ŠUNKOVÁ KLOBÁSA,OKUREK,CHLÉB,ČAJ 1,10
2. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ,VAŘENÉ BRAMBORY, OKUREK,ČAJ 1,3,7,9
Po
20.9.
ZELENINOVÁ S ČERVENOU ČOČKOU 1,12,9
1. KUŘECÍ ŠPÍZ,VAŘENÉ BRAMBORY,KOMPOT,ČAJ 1
2. TĚTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM, ČAJ 1,7,3
Út
21.9.
RAJSKÁ S BULGUREM 1,9,12
1. VEPŘOVÁ SRBSKÁ KÝTA (lečo,slanina), TĚSTOVINY,DŽUS 1,10
2. ZAPEČENÉ PAPRIKY S KUKUSEM A ZELENINOU,SÝR,DŽUS 1,3,7
St
22.9.
KVĚTÁKOVÁ S VLOČKAMI 1,3,12
1. KRŮTÍ PLÁTEK ZAPEČENÝ SE SÝREM, DUŠENÁ RÝŽE,OKURKOVÝ SALÁT,ČAJ 1,7
2. MEXICKÉ FAZOLE ( paprika,rajče,slanina,párek) PEČIVO , ČAJ 1,6,10
Čt
23.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S TESTOVINOU 1,9,12
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, DŽUS 1,3,7,10
2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SE SOJOVÝM MASEM, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY 1,6,3,7,10

24.9.
HRSTKOVÁ 1,9,12
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY , ČAJ 1,3,7,10
2. BROKOLICE DUŠENÁ NA MÁSLE, VAŘENÉ BRAMBORY ČAJ 1,7
Po
27.9.
1.
2.
St
29.9.
1.
2.
Čt
30.9.
1.
2.

1.10.
1.
2.
Po
4.10.
1.
2.
Út
5.10.
1.
2.
St
6.10.
1.
2.
Čt
7.10.
1.
2.

8.10.
1.
2.
Po
11.10.
1.
2.
Út
12.10.
1.
2.
St
13.10.
1.
2.
Čt
14.10.
1.
2.

15.10.
1.
2.
Po
18.10.
1.
2.
Út
19.10.
1.
2.
St
20.10.
1.
2.
Čt
21.10.
1.
2.

22.10.
1.
2.
Po
25.10.
1.
2.
Út
26.10.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.