e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
HRÁŠKOVÝ KRÉM S KRUTONY 1,7Hodnocení:
1. KVĚTÁKOVÉ PLACKY SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZEL. PŘÍZDOBA SIRUP 1,3,7
Čt
2.10.
KROUPOVÁ S KUŘECÍM MASEM 1,7,9,12
1. DALMATSKÉ ČUFTY(ml.maso,rajčatový protlak,čenek), DUŠENÁ RÝŽE , SIRUP 1,3,7

3.10.
Z MÍCHANÝCH LUŠTĚNIN 1,7,9,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY, DUŠENÉ ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, SIRUP 1,3
Po
6.10.
BROKOLICOVÝ KRÉM S KRUTONY 1a,1b,7Hodnocení:
1. KUŘECÍ KUNG PAO S ARAŠÍDY, JASMÍNOVÁ RÝŽE,OVOCNÝ ČAJ 4,5,6,11,14
Út
7.10.
ZELENINOVÝ VÝVAR S POHANKOU 7,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÝ GULÁŠ S CIBULKOU, DOMÁCÍ HOUSKOVÉ KNEDLÍKY,SIRUP 1a,3,7,9
St
8.10.
MINESTRONE(veganská) 1a,9Hodnocení:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA BYLINKÁCH, RESTOVANÁ TARHOŇA,OVOCNÝ ČAJ 1a,7
Čt
9.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽÍ 1a1c,3,9,12Hodnocení:
1. SMAŽENÝ HOLANDSKÝ ŘÍZEK,BRAMBOROVÁ KAŠE,ZEL.PŘÍZDOBA, OVOCNÝ ČAJ 1a,1c,3,7

10.10.
PÓRKOVÁ 1aHodnocení:
1. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCNÝ ČAJ 1a,3,7
Po
13.10.
ZELENINOVÝ VÝVAR S KAPÁNÍM 1a,7,12,3Hodnocení:
1. KUŘECÍ PALIČKY PEČENÉ NA MEDU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ 6,7
Út
14.10.
ČOČKOVÁ S KROUPAMI A ZELENINOU 1c,9Hodnocení:
1. KRŮTÍ MASO NA SLANINĚ , TĚSTOVINY, SIRUP 1a
St
15.10.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1a,9,3,12Hodnocení:
1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ(hovězí maso),DOMÁCÍ HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVO.ČAJ 1a,3,7,9,10
Čt
16.10.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 1a,3,9,12Hodnocení:
1. KŘUPAVÁ TRESKA S KRUSTOU Z KUKUŘ. STROUHANKY,VAŘENÉ BRAMBORY,PŘÍZDOBA, 4,7

17.10.
BRAMBOROVÁ NA KYSELO 1a,7
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S VEPŘOVÝM MASEM A SÝREM, KYSELÝ OKUREK, OVO. ČAJ 1a,3,7
Po
20.10.
ZELENINOVÝ VÝVAR S POHANKOU 12,9
1. ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, RAJČATY A SÝREM,OVOCNÝ ČAJ 1a,3,7
Út
21.10.
UKRAJINSKÝ BORŠČ 7,9
1. ZELENINOVÉ RIZOTO(bezmasé), STROUHYNÝ SÝR, OVOCNÝ ČAJ 9,7
St
22.10.
ZELENINOVÝ KRÉM 1a,9,7
1. SEKANÁ Z HOVĚZÍHO A VEPŘOVÉHO MASA,BRAM.KAŠE,ZEL.PŘÍZDOBA, ČAJ 1a,1c,3,7
Čt
23.10.
GULÁŠOVÁ 1a
1. KUŘ. KOUSKY SE SMĚSÍ INDICKÉHO KOŘENÍ(Cicken tikka Masala) BASMATI RÝŽE 7,10,11

24.10.
ZELENINOVÝ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1a
1. FAZOLOVÉ LUSKY NA SMĚTANĚ,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY, OVO. ČAJ 1A,3,7
Čt
30.10.
ŠPENÁTOVÁ 1a,3
1. PEČENÁ KUŘECÍ ROLÁDA, BRAMBOROVÁ KAŠE, OVOCNÝ ČAJ 1a,7

31.10.
ČOČKOVÁ 1a,9,12
1. RESTOVANÁ ASIJSKÁ ZELENINA S UZENÝM TOFU,PŠENIČNÉ ČÍNSKÉ NUDLE 1a,6
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.