e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
HRACHOVÁ 1,9,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ FRANKFURTSKÁ,RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU , DŽUS 1,7
2. SOJOVÉ PLÁTKY NA PAPRICE, RÝŽE S PEČENOU TĚSTOVINOU ,DŽUS 1,7,6
St
3.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A TĚSTOVINOU 1,9,12Hodnocení:
1. ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ KÝTA, VAŘENÉ BRAMBORY ,OVOCE, BYLINKOVÝ ČAJ 1,10
2. RÝŽOVÁ KAŠE S OVOCEM A GRANKEM, OVOCE, OVOCNÝ ČAJ 7
Čt
4.4.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM 1Hodnocení:
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S KUŘECÍM MASEM A KVĚTÁKEM, KYSELÝ OKUREK,DŽUS1,3,7,10
2. KUSKUS S HLÍVOU ÚSTŘIČNOU A ZELENINOU, KYSELÝ OKUREK ,DŽUS 1,10,9

5.4.
Z RYBÍHO FILÉ S OPRAŽENOU HOUSKOU 1,7,9,4,12Hodnocení:
1. SEDLČANSKÝ VEPŘOVÝ KOTLET(hermelín), BRA.KAŠE,ZEL.PŘÍZDOBA,ČAJ 1,7
2. FAZOLOVÝ SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM A JABLKY, TMAVÝ CHLÉB, ČAJ 1,7
Po
8.4.
BRAMBORAČKA 1,9Hodnocení:
1. ČÍNA Z KRŮTÍHO MASA,DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9
2. ČÍNA ZE SOJOVÝCH KOSTEK, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE, DŽUS 9,6
Út
9.4.
LUŠTĚNINOVÁ 1,9,12Hodnocení:
1. KARBENÁTEK Z RYBÍHO FILÉ, BRAM.KAŠE,SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 1,3,7,4,10
2. KVĚTÁK S VEJCI, VAŘENÉ BRAMBORY, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ,SIRUP 3,7,10
St
10.4.
Z JARNÍ ZELENINY 1,9Hodnocení:
1. LOVECKÁ VEPŘOVÁ KÝTA (chilli,kečup,žampiony), BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY,DŽUS 1,7
2. VEPŘOVÁ JÁTRA S BYLINKOVOU ŠŤÁVOU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY,DŽUS 1,7
Čt
11.4.
KRŮTÍ VÝVAR S TĚSTOVINOU 1,9,12Hodnocení:
1. HRACHOVÁ KAŠE, DIETNÍ PÁREK, KYSELÝ OKUREK,CHLÉB,OVOCE, ČAJ 1,7,10
2. TĚSTOVINY S PIKANTNÍ OMÁČKOU A UZENÝM TOFU, OVOCE, ČAJ 1,3,7,6

12.4.
RAJČATOVÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI 1,9,10Hodnocení:
1. KRÁLIČÍ RAGÚ,(smetana, hrášek,) VAŘENÉ BRAMBORY, DŽUS1,7
2. ZELENINOVÉ KARBENÁTKY,VAŘENÉ BRAMBORY, KOMPOT, DŽUS 1,3,7,9
Po
15.4.
Z ČERVENÉ ČOČKY 1,9,12Hodnocení:
1. KUŘECÍ STEHNO NA KARI, STAROČESKÁ RÝŽE,SALÁT, DŽUS 1
2. ZELENINOVÉ RIZOTO S POHANKOU, SÝREM A PÓRKEM, SALÁT, DŽUS 7,9
Út
16.4.
JÁHLOVÁ S HOUBAMI 9,12Hodnocení:
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ (vepř.maso), HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,10
2. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ ZE SOJOVÉHO MASA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, OVOCE, SIRUP 1,3,7,6,10
St
17.4.
KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A PEČENOU TĚSTOVINOU1,9,12Hodnocení:
1. HOVĚZÍ MASO V MRKVI,VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCE,DŽUS 1,7
2. DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S VANILKOVÝM KRÉMEM, OVOCE,DŽUS 1,3,7
Čt
18.4.
MRKVOVÁ S BULGUREM 1Hodnocení:
1. KRŮTÍ PRSA NA ROZMARÝNU,TĚSTOVINY,OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1
2. TĚSTOVINY SE SMETANOVÝM LISTOVÝM ŠPENÁTEM, OVOCE, ČERNÝ ČAJ 1,7

19.4.
KRUPICOVÁ S VEJCI 1,3,9,12Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ KOTLETA NA ZPŮSOB ZVĚŘINY, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, DŽUS 1
2. SLOVENSKÉ HALUŠKY S BRYNZOU A SLANINOU, SALÁT, DŽUS 1,7
Po
22.4.
RAJSKÁ S TARHOŇOU 1,10,12,9
1. KUŘECÍ PRSA S PÓRKEM A ČESNEKEM, DUŠENÁ RÝŽE, OVOCE,SIRUP 1
2. KUSKUSOTO SE SOJOVÝM MASEM, ZELENINOU A SÝREM,OVOCE, SIRUP1,6,9
Út
23.4.
HOVĚZÍ VÝVAR TĚSTOVINOU 1,9,12
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ, DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY, OVOCNÝ ČAJ 1,3,7
2. PŘÍRODNÍ TOFU,DUŠENÝ ŠPENÁT, VAŘENÉ BRAMBORY,OVOCNÝ ČAJ1,3,6,7
St
24.4.
RYBÍ POLÉVKA "UCHA" (hl.zelí,div.koření) 1,4,3,7,12,9
1. HOVĚZÍ PEČENĚ NA PAPRICE, TĚSTOVINY, OVOCE, DŽUS 1
2. TĚSTOVINY S FAZOLOVÝMI LUSKY A RAJČATY(slanina,sýr), DŽUS 1,7
Čt
25.4.
FAZOLOVÁ 1,9,12
1. SRBSKÉ RIZOTO Z VEPŘOVÉHO MASA , SÝR,DOMÁCÍ PERNÍK,BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,10 ,3
2. BULGUROVÝ PILAV SE ZELENINOU A SÝREM, DOMÁCÍ PERNÍK, BYLINKOVÝ ČAJ 1,9,3

26.4.
SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A RÝŽÍ 9,12
1. KOPROVÁ OMÁČKA ,VAŘENÉ VEJCE, VAŘENÉ BRAMBORY, SIRUP 1,3,7,10
2. HOUBOVÝ KUBA (kroupy, žampiony,hrášek)ZELENINOVÝ SALÁT,SIRUP 1,10
Po
29.4.
DROŽĎOVÁ S VLOČKAMI A ZELENINOU 1,9,12
1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ, VAŘENÉ BRAMBORY S MÁSLEM, KYSELÝ OKUREK, DŽUS 1,3,9,7,10
2. BRAMBOROVÝ GULÁŠ SE SOJOVÝM MASEM, CHLÉB, DŽUS 1,6
Út
30.4.
BRAMBOROVÁ 1,9,12
1. KUŘECÍ PRSA S BYLINKOVÝM KOŘENÍM, DUŠENÁ RÝŽE,OVOCE,SIRUP 1
2. BULGUROVÉ RIZOTO S UZENÝM TOFU, OVOCE, SIRUP 1,6,9,
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.