e-strava Menu
ZŠ Cihelní
Karviná
[0132]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Polévka frankfurtská/1.1,7/
1. Jogurtové knedlíky s borůvkovým přelivem/1.1,7,12/
2. Grilovaný hermelín, salát, pečivo, nápoj/1.1,3,7/
Wed
2.4.
Polévka zeleninová jarní/1.1,3,7,9/
1. Segedínský guláš, knedlík, nápoj/1.1,3,7,9/
2. Fazolové lusky, vejce, brambory, nápoj/1.1,3,7/
Thu
3.4.
Polévka špenátová s bramborem/1.1,3,7/
1. Holandský řízek, bramborová kaše, salát bar, nápoj/1.1,3,7/
2. Grenadýrský marš, nápoj
Fri
4.4.
Polévka luštěninová se zeleninou/1.1,9/
1. Kuře na medu, zeleninová rýže, nápoj,ovoce/7/1.1,7/
2. Houbové rizoto, nápoj,ovoce
Mon
7.4.
Polévka gulášová s bramborem/1.1/
1. Rybí filé s citrónovou omáčkou, brambory, salát bar, nápoj/1/1,4,7/
2. Zeleninové placičky brambory, salát bar, nápoj/1.1,3,7/
Tue
8.4.
Polévka hráškový krém s krutony/1.1,3,7,9/
1. Těstoviny po lotrinsku, nápoj/1.1,3,7/
2. Rýžová kaše, nápoj/7/
Wed
9.4.
Polévka krupicová s vejci/1.1,3,7,9/
1. Hovězí maso s paprikami a rajčaty, rýže, nápoj/1.1/
2. Šopský salát, pečivo, nápoj/1.1,3,7/
Thu
10.4.
Polévka celerová/1.1,7,9/
1. Kuře na červeném zelí, bramborový knedlík, nápoj/1.1,3,7,12/
2. Kuskus s tofu na pomerančích, nápoj/1.1,6/
Fri
11.4.
Polévka kedlubnová/1.1,7/
1. Rizoto zeleninové, parmazán, kyselá okurka, nápoj,ovoce/1.1,3,7,9/
2. Lečo s vejci, chleba, nápoj,ovoce /1.1,3,7/
Mon
14.4.
Polévka fazolová s ajvarem/1.1/
1. Staročeská sekaná, bramborová kaše, salát bar, nápoj/1.1,3,7/
2. Salát z černé čočky, pečivo/1.1,3,7/
Tue
15.4.
Polévka drůbeží vývar s kapáním/1.1,3,7,9/
1. Krůtí po orientálsku, gnocchi, nápoj/1.1,3,7/
2. Luštěniny na kari, rýže, nápoj/1.1,7//
Wed
16.4.
Polévka květáková bulharská/1.1/
1. Masové kuličky na smetaně/králík + vepřové/ ,těstoviny,ovoce/1.1,3,7/
2. Pohanka se sušenými rajčaty, nápoj,ovoce/1.1/
Thu
17.4.
VELIKONOČNÍ PRÁZDNINY
1.
Fri
18.4.
STÁTNÍ SVÁTEK
1.
Mon
21.4.
STÁTNÍ SVÁTEK
1.
Tue
22.4.
Polévka čočková s ajvarem/1.1,3,7/
1. Vepřové na paprice, těstoviny, nápoj/1.1,3,7/
2. Řecký salát, pečivo, nápoj/1.1,3,7/
Wed
23.4.
Polévka bramborová/1.1,3,7/
1. Hovězí v kapustě, brambory, nápoj/1.1,9/
2. Smažený sýr, brambory, kompot, nápoj/1.1,3,7/
Thu
24.4.
Polévka zeleninová s kuskusem/1.1,3,7,9/
1. Kuřecí sečuán, kari rýže, nápoj/3,7/
2. Zapékané brambory se zeleninou a sýrem/1.1,3,7,9/
Fri
25.4.
Polévka krkonošská cibulačka/3,9/
1. Bulgur se zeleninou a drůbežím masem, nápoj/1.1,9,10/
2. Bílé fazole po boloňsku /1.1/
Mon
28.4.
Polévka hrachová/1.1,9/
1. Tilápie na kmíně,bramborová kaše, salát bar, nápoj/4,7/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, nápoj/1.1,3,7/
Tue
29.4.
Polévka bramborová s jáhly/1.1,9/
1. Fazolový guláš s uzeným tofu, chleba, nápoj/1.1,3,6,7/
2. Halušky s liškovou omáčkou, nápoj/1.1,3,7,12/
Wed
30.4.
Polévka čočková s párkem/1.1,9/
1. Buchtičky s krémem, kakao/1.1,3,7/
2. Bramborový guláš, chleba, nápoj/1.1,3,7//bezmasý/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available