e-strava Jídelníček
ZŠ Mendelova
Karviná
[0130]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
ZELENINOVÁ S VLOČKAMI (1-1,9)
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBORY S PAŽITKOU,OKUREK,(1-1,3,7,)
Čt
2.10.
BRAMBOROVÁ )1-1,3,7,12)
1. VEPŘ.PLÁTEK NA SLANINĚ, RÝŽE )1-1)

3.10.
RAJČATOVÁ S TĚST.RÝŽI (1-1)
1. RYBÍ FILÉ NA AJVARU, BRAMBORY (1-1,12)
Po
6.10.
FAZOLOVÁ NA BÍLO (1-1,7)
1. MARINOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA,, CIZRNOVÁ RÝŽE (1-1)
Út
7.10.
ŠPENÁTOVÁ S VEJCI (1-1,3,7,12)
1. VEPŘ. RAŽNIČÍ NA PLECHU,ŠTOUCHANÉ BRAMBORY (1-1,3,12)
St
8.10.
ZELENINOVÁ S KUSKUSEM (1-1)
1. FAZOLOVÉ LUSKY NA SMETANĚ, VAJÍČKO, BRAMBORY (1-1,3,7,12)
Čt
9.10.
GULÁŠOVÁ (1-1,12)
1. KUŘECÍ NUDLIČKY S HOŘČIČNOU OMÁČKOU, TĚSTOVINY(1-1,7,10)

10.10.
HOVĚZÍ VÝVAR S RÝŽOVÝMI NUDLEMI (9)
1. VEPŘOVÉ VÝPEČKY, ČERVENÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK (1-1,3,7,12)
Po
13.10.
ČOČKOVÁ (1-1)
1. SRBSKÉ VEPŘ. RIZOTO, SYP.SÝREM ( 7,9)
Út
14.10.
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ (1-1,7)
1. MASO DVOU BAREV, BRAMBORY S CIBULKOU (1-1,)
St
15.10.
HRSTKOVÁ (1-1,3,7,9,12)
1. KRŮTÍ NUDLIČKY PO LAŠSKU, TĚSTOVINY (1-1,7,)
Čt
16.10.
DRŮBKOVÁ S BULGUREM (1-1)
1. RYBÍ FILÉ NA MÁSLE, BRAMBOROVÁ KAŠE (4,7,12)

17.10.
SLOVENSKÁ FAZOLAČKA(1-1,7,12)
1. VEPŘ.PEČENĚ SLOVENSKÁ, POPKORNOVÁ RÝŽE (1-1)
Po
20.10.
CELEROVÁ KRÉMOVÁ (1-1,7,9)
1. VEPŘOVÉ PO MAĎARSKU, TĚSTOVINY (1-1,3)
Út
21.10.
ZELENINOVÁ S PORKEM A KUSKUSEM (1-1,7,9)
1. HAMBURSKÁ VEPŘ. KÝTA, POHANKOVÝ KNEDLÍK (1-1,3,7,9,)
St
22.10.
DÝŇOVÁ (1-1,7)
1. VEPŘ. PLÁTEK, DUŠENÁ MRKEV S HRÁŠKEM, BRAMBORY(1-1)
Čt
23.10.
ZELNÁ S KLOBÁSOU (1-1,7,12)
1. RYBÍ FILÉ GRILOVANÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE (4,7,12)

24.10.
UZENÁ S BULGUREM (1-1,9,12)
1. MASOVÉ KULIČKY V RAJSKÉ OMÁČCE, RÝŽE (1-1,3)
Po
27.10.
KAPUSTOVÁ S BRAMBOREM (1-1,12)
1. SMAŽENÉ RYBÍ FLÉ, BRAMBORY (1-1,3,7,12)
St
29.10.
KMÍNOVÁ S VEJCI (1-1,3)
1. KUŘECÍ STEHNO NA PAPRICE, TĚSTOVINY (1-1,3,7,)
Čt
30.10.
BRAMBOROVÁ (1-1,7,12)
1. V.JÁTRA NA SLANINĚ, ZELENINOVÁ RÝŽE (1-1,9)

31.10.
DRŮBKOVÁ S TARHOŇOU (1-1)
1. BRAMBOROVÝ GULÁŠ S UZENINOU, CHLÉB (1-1,3,7,12)
Po
3.11.
GULÁŠOVÁ (1-1,12)
1. ŠPAGETY, RAJČATOVO-CUKETOVÁ OMÁČKA, MOZZARELLA (1-1,3,9)
Út
4.11.
ČESNEKOVÁ S BRAMBOREM (1-1,3)
1. MORAVSKÝ VRABEC, ŠPENÁT, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK (1-1,3,7,)
St
5.11.
KVĚTÁKOVÁ (1,3,7)
1. KRŮTÍ PO ZNOJEMSKU, RÝŽE (1-1,9.,10)
Čt
6.11.
MINESTRONE (1,3,9)
1. KUŘECÍ PO ZAHRADNICKU, TARHOŇA (1,3,7,9)

7.11.
ZELENINOVÁ S MUNGO FAZOLKY A JÁHLY (1,9)
1. FILÉ NA BYLINKOVÉM MÁSLE, BRAMBOROVÁ KAŠE (4,7)
Po
10.11.
1.
Út
11.11.
1.
St
12.11.
1.
Čt
13.11.
1.

14.11.
1.
Út
18.11.
1.
St
19.11.
1.
Čt
20.11.
1.

21.11.
1.
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.