e-strava Jídelníček
ZŠ Mendelova
Karviná
[0130]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
2.5.
pol.s játr.knedlíčkama )1-1,3,9)
1. trenčanské fazole s párkem,chléb (1-1)

3.5.
polévka kmínová s vejci a zeleninou (1-1,3,9)
1. bratislavská vepř.kýta,houskový knedlík s pohankou(1-1,3,7,9)
Po
6.5.
rajská s tarhońou (1-1)
1. kuřecí směs na kari,dušená rýže (1-1)
Út
7.5.
hrachová (1-1)
1. vepřenky s cibulí,brambory štouchané (1-1,3,)
Čt
9.5.
polévka rybí skandinávská (1-1,4,7)
1. vepř.kotleta na žampionech,těstoviny(1-1)

10.5.
polévka kuřecí s nudlema a zeleninou (1-1,9)
1. pečená krkovice,zelí s čer.řepou,br.knedlík (1-1)
Po
13.5.
polévka s pohankovýma vločkama (1-1,9)
1. kuře na smetaně,těstoviny (1-1,7)
Út
14.5.
šumavská bramboračka (1-1,7)
1. vepř.rizoto s mrkví a hráškem,sy.sýrem (1-1,7)
St
15.5.
zeleninová krémová (1-1,7,9)
1. vepřové kostky,dušená mrkev,vařené brambory (1-1)
Čt
16.5.
cizrnová polévka s krupicí a zeleninou(1-1,9)
1. vepř.játra na tymiánu,rýže dušená (1-1)

17.5.
polévka s jarní zeleninou a písmenkama (1-1,9)
1. vepř.guláš speciál,houskový knedlík (1-1,3,7)
Po
20.5.
celerový krém (1-1,7,9)
1. francouzské brambory s uzeninou (3,7)
Út
21.5.
hov.vývar s drož.knedlíčky a zeleninou (1-1,3,7,9)
1. špagety po italsku sypané sýrem (1-1,7)
St
22.5.
polévka z červené a černé čočky(1-1)
1. pečené kuřecí paličky na bylinkách,br.kaše (1-1,7)
Čt
23.5.
polévka jáhlová s mrkví (1-1)
1. vepř.plátek na zel.leču,indiánská rýže (1-1)

24.5.
polévka z vaječné jíšky se zeleninou (1-1,3,9)
1. segedínský guláš,knedlík bramborový s cibulkou(1-1,3,7)
Po
27.5.
drůbková polévka s nudlemi a zeleninou (1-1,9)
1. holandský řízek,br.kaše s mrkví (1-1,3,7,11)
Út
28.5.
polévka rybí speciál (1-1,4,7)
1. vepř.maso po burguńsku,těstoviny (1-1,9)
St
29.5.
polévka frankfurtská s bramborem (1-1,7)
1. čočka na kyselo,párek,chléb (1-1)
Čt
30.5.
polévka špenátová (1-1,3,7)
1. př.ryba na byl.másle,brambory s pažitkou (1-1,,4,7)

31.5.
polévka fazolková s bramborem (1-1,3,7)
1. vepř.plátek na hořčici,dušená rýže (1-1,10)
Po
3.6.
polévka porková (1-1,7)
1. kuřecí plátek,zelenina na másle,vařené brambory (1-1,7,9)
Út
4.6.
zeleninová s kukuřičným kuskusem (1-1,9)
1. vepř.kotlet s drc. rajčaty a paprikou,syp.sýrem,těstoviny (1-1,7)
St
5.6.
polévka s domácím strouháním (1-1,3,7,9)
1. fazole chilli con carne,chléb (1-1)
Čt
6.6.
polévka z fazolí mungo a adzuki a zeleninou (1-1)
1. ryba na bylinkové máslem,brambory s pažitkou (1-1,4,7)

7.6.
polévka uzená kroupová s mrkví (1-1)
1. vepř.pečeně,zelí slezské,knedlík pohankový (1-1,3)
Po
10.6.
francouzská polévka (1-1,3,9)
1. sekaný máslový řízek,br.kaše (1-1,3,7)
Út
11.6.
domácí bramboračka s houbami (1-1,3,7)
1. kuřecí plátky na ajvaru,těstoviny (1-1)
St
12.6.
zeleninová polévka s tříbarevným kuskusem (1-1,9)
1. marinovaná vepř.kotleta,šunková rýže (1-1)
Čt
13.6.
polévka ragú (1--1.3)
1. moravský vrabec,kedlubnové zelí,br.knedlík s cibulkou (1-1

14.6.
polévka s těstovinou a jarní zeleninou (1-1,9)
1. ražniči na plechu,vařené brambory (1-1)
Po
17.6.
1.
Út
18.6.
1.
St
19.6.
1.
Čt
20.6.
1.

21.6.
1.
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.