e-strava Jídelníček
ZŠ Mendelova
Karviná
[0130]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
polévka brokolicová krémová se sm.hráškem (1-1,7)Hodnocení:
1. vepřový plátek na smetaně,knedlík houskový (1-1,3,7,9)
Po
4.3.
Gulášová (1-1)
1. Vepřové nudličky na žampionech (1-1,) Rýže
Út
5.3.
Drůbková s těstovinou (1-1)
1. Maďarský šašlík, těstoviny (1-1)
St
6.3.
Valašská kyselica (1-1,7,3)
1. Kuřecí plátek, dušená zelenina, brambory(1-1,10)
Čt
7.3.
Rajská s rýží (1-1)
1. Čočka na kyselo, vajíčko, chléb, kyselý okurek (1-1,3,)

8.3.
S rýží a hráškem
1. Vepřové v kapustě, bramborový knedlík (1-1,3,7)
Po
11.3.
drůbková s kapáním (1-1,7,9,)
1. Halušky se zelím, uzené maso,(1-1,7,3,)
Út
12.3.
Vývar s těstovinou (1-1)
1. Vepř. guláš, houskový knedlík (1-1,7,3,)
2. špecle s kuř.masem a špenátem,syp.sýrem(1-1,7)
St
13.3.
Bramborová (1-1)
1. Ryba s citronovým přelivem, bramborová kaše (1-1,7,4)
2. pečený králík,št.brambory
Čt
14.3.
koprová(1-1,7,3,9)
1. Vepřové na česneku, rýže (1-1,)
2. smažený celer,op.brambory,dresink (1-1,3,7)

15.3.
Špenátová s krutony
1. Špagety po italsku (1-1,)
Po
18.3.
polévka kmínová s vejcem a zeleninou(1-1,3,9ú
1. španělské masíčko,dušená rýže (1-1,3)
Út
19.3.
celerová polévka s kuličkama (1-1,3,7)
1. balkánské vepř,žebírko,těstoviny penne (1-1)
2. tříbarevný kuskus s uz.tofu,žampiony a zeleninou )1-1,6
St
20.3.
polévka luštěninová Ontario(1-1)
1. americká kotleta,št.brambory,dresink (1-1,7)
2. ovocné knedlíky s přelivem (1-1,3,7)
Čt
21.3.
polévka francouzská (1-1,3,9)
1. fazole chilli con carne,chléb (1-1)
2. př.camembert,gril.zelenina,brambory

22.3.
polévka zelnačka na červeno (1-1,7)
1. sekaná pečeně,br.kaše s batáty (1-1,3,6,7)
Po
25.3.
polévka hrstková (1-1)
1. kuřecí paličky na ajvaru,indiánská rýže (1-1)
Út
26.3.
mrkvová polévka s bulgurem (1-1)
1. holandský řízek,br.kaše (1-1,3,7,8)
2. těst.salát s tuńákem,vejci,ředkvičkou (1-1,4)
St
27.3.
drůbeží vývar s nudlemi (1-1,9)
1. vepř.výpečky,vícezrnný kynutý knedlík,zelí,oplatek )1-1,3,7)
2. tortelloni s vepř.maasem,syp.sýrem,oplatek (1-1,7)
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Čt
18.4.
1.

19.4.
1.
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.