e-strava Jídelníček
ZŠ Mendelova
Karviná
[0130]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
KRUPICOVA S VEJCI( 1,3,9)
1. VEPŘOVÉ RIZOTO SE SÝREM, OKUREK(1-1,7,)
Út
2.9.
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ( 1-1,7)
1. MARINOVANÝ VEPŘ. KOTLET, BRAMBORY S CIBULKOU (1-1,12)
St
3.9.
MASOVÁ S PÍSMENKAMA (1-1,9)
1. SEGEDINSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (1-1,3,7)
Čt
4.9.
FRANKFURTSKÁ ( 1-1,12)
1. ČOČKA NA KYSELO, PÁREK, OKUREK, CHLÉB (1-1)

5.9.
ITALSKÁ S RÝŽÍ (1-1)
1. MYSLIVECKÁ KOTLETA,TĚSTOVINY (1-1)
Po
8.9.
UZENÁ S KROUPAMI (1-1)
1. KOPROVÁ OMÁČKA, VEJCE, BRAMBOR (1-1,3,7)
Út
9.9.
KVĚTÁKOVÁ (1-1)
1. KUŘECÍ NA PAPRICE, TĚSTOVINY (1-1,7)
St
10.9.
ZELENINOVÁ S TARHOŇOU (1-1-9)
1. VEPŘOVÁ V KAPUSTĚ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK (1-1,3,7)
Čt
11.9.
GULÁŠOVÁ (1-1,12)
1. VEPŘOVÁ JÁTRA NA TYMIÁNU, RÝŽE ŠUNKOVÁ (1-1)

12.9.
DÝŇOVÁ (1-1,7)
1. RYBA NA PEPERONÁTĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE (1-1,4,7,12)
Po
15.9.
ČOČKOVÁ POLEVKA S UZENINOU (1,1)
1. VEPŘOVÝ PLÁTEK, DUŠENÁ MRKEV S HRÁŠKEM , BRAMBORY (1-1,12)
Út
16.9.
S JATROVÝMI KNEDLÍČKY ( 1,3,9)
1. HRACHOVÁ KAŠE S CIBULKOU, UZENÉ, OKUREK, CHLÉB ( 1-1,3)
2. ZAPÉKANÉ RYBÍ FILÉ V ZELENINĚ, MAŠTĚNÉ BRAMBORY (1-1,4,9,12)
St
17.9.
HRSTKOVÁ (1,9)
1. KUŘECÍ PERKELT, TĚSTOVINY (1-1,7,3)
Čt
18.9.
ZELNÁ (1,7,9)
1. VEPŘOVÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (1-1,3,7)
2. POHANKOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM SYPANÉ SÝREM (4,7)

19.9.
KULAJDA (1.3.7)
1. HOLANDSKÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČALAMÁDA (1-1,3,7,12)
Po
22.9.
HOVĚZÍ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM (1-1,9)
1. ŠPAGETY PO ITALSKU SYPANÉ SÝREM (1-1,3,7)
Út
23.9.
SKANDINÁVSKÁ RYBÍ (1,4,7,9)
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT (1-1,7,9,12)
2. FAZOLKY NA KYSELO, VAJÍČKO, BRAMBOR (1-1,3,7, 12)
St
24.9.
DRŮBKOVÁ S TĚSTOVINOU (1,3,9)
1. FAZOLE CHILI CON CARNE, CHLÉB (1-1,3)
2. SMAŽENÝ CELER, BRAMBOR, ČERVENÁ ŘEPA (1-1,3.9.12)
Čt
25.9.
ČESNEKOVÁ S POHANKOU ( 1,3)
1. MASOVÉ KOULE V RAJSKÉ OMAČCE, RÝŽE (1-1,3,7)
2. CIZRNOVÝ SALÁT, PEČIVO (1-1,3)

26.9.
CELEROVÁ KRÉMOVÁ, SMAŽENÝ HRÁŠEK* (1-1,3,7) *pouze děti
1. SIKULSKÉ VEPŘ.ŽEBÍRKO, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK (1-1,3.5,7)
Po
29.9.
VÝVAR S FRYD.NUDLEMI (1,3,7,9)
1. VEPŘOVÁ PEČENĚ, SVÍČKOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (1-1,3.7,9,10,12)
Út
30.9.
KMÍNOVÁ S VEJCI (1,3.7)
1. VEPŘOVÁ PLEC, ŽAMPIONOVÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY (1-1,3,7,12)
2. SMAŽENÉ RYBÍ FILE, BRAMBORY S CIBULKOU (1,3,4,7,12)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.