e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.9.
Polévka s játtrovými knedlíčky a nudlemiHodnocení:
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, okurek, džus, tyčinka
Út
3.9.
Polévka bramborová s řapíkatým celeremHodnocení:
1. Krůtí kostky v sýrové omáčce, těstoviny penne, ovocný nápoj, broskev
St
4.9.
Polévka rajská s kapánímHodnocení:
1. Treska na másle, brambory, dušená zelenina, džus
Čt
5.9.
Polévka krupicová s vejciHodnocení:
1. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, houskový knedlík, džus, jablko

6.9.
Polévka kukuřičný krém s lupínkyHodnocení:
1. Pečené kuře, divoká rýže, okurkový salát, voda se sirupem
Po
9.9.
Polévka bramborová s cizrnouHodnocení:
1. Vepřové maso na houbách, těstoviny farfalle, voda se sirupem, jablko
Út
10.9.
Polévka s drožďovými nokyHodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, hlávkový salát, džus
St
11.9.
Polévka fazolová s párkemHodnocení:
1. Bramborové knedlíky plněné švestkami, čaj, nektarinka
2. Květákový mozeček, brambory, rajský salát, nektarinka
Čt
12.9.
Polévka kmínová s vejciHodnocení:
1. Plněné papriky, rajská omáčka, jasmínová rýže, ovocný džus

13.9.
Polévka vločkováHodnocení:
1. Dušené hovězí maso, mrkev s hráškem, brambory, džus, tyčinka
Po
16.9.
Polévka selská bramboračka1,9
1. Chilli con carne1, dušená rýže, voda se sirupem, linecké kolečko1,3,7
Út
17.9.
Polévka brokolicová1,7
1. Aljašská treska na bylinkách1,4,7, bramborová kaše s mrkví7, jablkové pyré, džus
2. Tvarohové taštičky s povidly sypané perníkem1,3,7, džus
St
18.9.
Polévka čeneková s bramborem1,3
1. Krůtí plátek na hořčici1,7,10, semolinové těstoviny1, ledový salát, džus
2. Hovězí kostky s máslovou dýní1,7, brambory, džus
Čt
19.9.
Polévka pohanková1
1. Koprová omáčka1,7, vařené vejce3, brambory, ovocný džus
2. Pečené kuřecí stehno1, zeleninový kuskus s piniovými ořechy1,8, rajský salát

20.9.
Polévka zeleninová se strouháním1,3,9
1. Segedínský guláš1,7, houskový knedlík1,3,7, ovocný nápoj, ovoce
Po
23.9.
1.
Út
24.9.
1.
St
25.9.
1.
Čt
26.9.
1.

27.9.
1.
Po
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.