e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.10.
Polévka česneková s bramboremHodnocení:
1. Drůbeží játra na cibulce, rýže s bulgurem, salát z čínského zelí a cizrnou, džus
Út
4.10.
Polévka dýňová s lupínkyHodnocení:
1. Smažená tmavá treska, bramborová kaše, mrkvový salát
2. Houbová omáčka, vařené vejce, brambory
St
5.10.
Polévka s drožďovými nokyHodnocení:
1. Krůtí prso na kari, těstoviny Farfalle, ovocný nápoj, jablko
2. Pečené kuřecí stehno, pohanka se zeleninou, salát z kyselého zelí
Čt
6.10.
Polévka písmenkováHodnocení:
1. Moravský vrabec, dušený špenát, toužimský knedlík, mošt
2. Bramborové špecle s mákem a máslem

7.10.
Polévka bramborová se zeleninou
1. Fazole na kyselo s opečenou uzeninou, chléb, okurek, džus, tyčinka
Po
10.10.
Polévka hrachová
1. Krůtí kostky na kmíně, těstoviny, salát z červeného zelí, ovocný nápoj
Út
11.10.
Polévka rajská s kapáním
1. Holandský řízek, bramborová kaše, kompot, voda se sirupem
2. Smažený sýr, brambory, tatarka, ledový salát
St
12.10.
Polévka rybí bylinková
1. Kuře po myslivecku, divoká rýže, okurkový salát, ovocný nápoj
2. Jogurtové knedlíky s ovocným přelivem a pudinkem
Čt
13.10.
Polévka drůbková jemná
1. Koprová omáčka, vařené vejce, brambory, džus, jablko
2. Francouzské brambory, míchaný zelný salát

14.10.
Polévka vločková
1. Segedínský guláš, houskový knedlík, ovocný nápoj
Po
17.10.
1.
Út
18.10.
1.
St
19.10.
1.
Čt
20.10.
1.

21.10.
1.
Po
24.10.
1.
Út
25.10.
1.
Po
31.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.