e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.6.
Hrstková polévka (1)Hodnocení:
1. Drůbeží játra na cibulce, jasmínová rýže, hlávkový salát (1)
Út
3.6.
Krupicová polévka s vejci (1,3)Hodnocení:
1. Sekaná pečeně s mrkví a čočkou belugo, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)
2. Lasagne s mletým masem, polníček (1,3,7)
St
4.6.
Polévka ze zeleného hrášku (1,7)Hodnocení:
1. Rajčatová omáčka s tuňákem, celozrnné těstoviny, sýr, salát sobréro (7)
2. Králík s rozmarýnem, bramborové šišky (1,3)
Čt
5.6.
Mrkvová polévka (1,7)Hodnocení:
1. Smažený krůtí řízek, míchané brambory, kompot (1,3,7)
2. Palačinky s marmeládou (1,3,7)

6.6.
Zeleninová polévka s kapáním (1,3)Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík, jablko (1,3,7)
Po
9.6.
Polévka s masovými noky a nudlemi (1,3,7,9)Hodnocení:
1. Čočka na kyselo, vařené vejce, kyselý okurek, chléb (1,3)
Út
10.6.
Rajská polévkaHodnocení:
1. Pečený karbanátek , bramborová kaše, mrkvový salát (1,3,7)
2. Tarhoňa s mákem a sušenými švetkami (1,7)
St
11.6.
Cibulová polévka s bramborem (1)Hodnocení:
1. Hovězí maso po itlasku, těstoviny penne, hlávkový salát (1,3)
2. Ratatouille s kuřecím masem, gnocchi, parmazán, míchaný salát (7)
Čt
12.6.
Rýžová polévka s hráškem (1)Hodnocení:
1. Přírodní plátek z vepřové kotlety, brambory, tatarka, salát z nového zelí (1,9)
2. Pečená tmavá treska na čočkovém lůžku, zeleninová přízdoba (4)

13.6.
Drožďová polévka (1,3)
1. Krůtí výpečky, dušené červené zelí, toužimský knedlík, jablko (1,3,7)
Po
16.6.
Kulajda (1,3,7)Hodnocení:
1. Kuřecí čína, jasmínová rýže, pekingský salát s kukuřicí (1)
Út
17.6.
Pórkový krém (1,7)Hodnocení:
1. Pečená treska na cikánský způsob, brambory, hlávkový salát (4)
2. Kořeněná čočka s mrkví, sázené vejce, polníček (3)
St
18.6.
Kroupová polévka (1)Hodnocení:
1. Masové koule s rajskou omáčkou, těstoviny, meloun (1,3)
2. Bramborový guláš, chléb (1)
Čt
19.6.
Krémová polévka z bílých fazolí (1,7)Hodnocení:
1. Kuře po provensálsku, nové brambory, okurkový salát (1)
2. Asijský salát s rýžovými nudlemi a trhaným kachním masem (6)

20.6.
Polévka z vaječné jíšky (1,3)
1. Rozdělávané drůbky na smetaně, houskový knedlík (1,3,7)
Po
23.6.
Drůbková jemná polévka (1,7)Hodnocení:
1. Dušený špenát, vařené vejce, brambory (1,3)
Út
24.6.
Polévka z jarní zeleniny s bramboremHodnocení:
1. Chilli con carne, chléb, kyselý okurek (1)
St
25.6.
Boršč (1)
1. Šišky s mákem, meloun (1,3,7)
2. Pečená vepřová krkovice, hlávkové zelí, bramborový knedlík (1,3)
Čt
26.6.
Pohanková polévkaHodnocení:
1. Kuřecí plátek zapečený s brokolicí a sýrem, nové brambory (7)

27.6.
Cizrnová polévka s bramborem
1. Rizoto z vepřového masa, salát z nového zelí a mrkve, müsli tyčinka (7)
Po
30.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.