e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.4.
Brokolicový krém (1,7)Hodnocení:
1. Kuřecí plátek s kukuřicí, šťouchané brambory, mrkvový salát s ananasem (1,7)
2. Teplý těstovinový salát s tuňákem, rukola (1,3,4)
St
2.4.
Frakfurtská polévka (1,7)Hodnocení:
1. Rýžový nákyp s meruňkami, bluma (7)
2. Opékané brambory, trhané hovězí maso, jogurtový dip, listový salát (7)
Čt
3.4.
Květáková polévka s vejcem (1,3)Hodnocení:
1. Moravský vrabec, dušená mrkev s hráškem, farmářský knedlík (1,3)
2. Moravský vrabec, brambory, kysané zelí (1)

4.4.
Rajská polévka s těstovinovými hvězdičkami (1,3)Hodnocení:
1. Rybí karbanátek, bramborová kaše, jablkové pyré (1,3,4,7)
Po
7.4.
Bramborová polévka se slaninouHodnocení:
1. Krutí kostky po italsku, těstoviny penne, ledový salát (1,3)
Út
8.4.
Mrkvový krém (1,7)Hodnocení:
1. Zapečená tilápie s rajčaty, hráškové pyré, míchaný kompot (7)
2. Křenová omáčka, uzený jazyk, brambory (1,7)
St
9.4.
Hovězí vývar se strouháním (1,3)Hodnocení:
1. Králík na smetaně, houskový knedlík, Fruit bear - ovocný pásky (1,3,7)
2. Tarhoňové rizoto se zeleninou, parmazán, zeleninová přízdoba (1,3,7)
Čt
10.4.
Kedlubnová polévka
1. Pečené kuře na medvědím česneku, bramborová kaše, okurkový salát (1,7)
2. Tvarohové taštičky s povidly (1,3,7)

11.4.
Zeleninová s krupicovými noky (1,3)Hodnocení:
1. Chilli con carne, rýže, míchaný salát, banán (1)
Po
14.4.
Polévka z černé čočky belugo (1)Hodnocení:
1. Kuřecí na kari, jasmínová rýže, salát z bílého zelí s mrkví (1,7)
Út
15.4.
Zelná se smetanou a uzeninou (1,7)Hodnocení:
1. Kynuté knedlíky s povidly, mandarinka (1,3,7)
2. Hovězí roláda plněná anglickou slaninou, bulgur, rajský salát (1)
St
16.4.
Polévka s játrovými knedlíčky (1,3,7)Hodnocení:
1. Smažený krutí řízek, bramborová kaše, ledový salát, velikonoční perník (1,3,7)
Út
22.4.
Česneková polévka s bramboremHodnocení:
1. Čočka, vejce, chléb, kyselý okurek, tyčinka müsli (1)
St
23.4.
Kmínová polévka s vejci (1,3)Hodnocení:
1. Přírodní krutí řízek, brambory, tatarka, červená řepa (1,9)
2. Fermentovaná vločková kaše s třešněmi a mandlemi (1,7)
Čt
24.4.
Drožďová polévka (1,3)Hodnocení:
1. Kuličky z mletého masa, rajská omáčka, těstoviny (1,3)
2. Farmářský salát s kuřecím masem a brambory (3,7)

25.4.
Krupicová polévka 1,3Hodnocení:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík, jablko (1,3,7)
Po
28.4.
Vločková polévka (1)Hodnocení:
1. Pečené kuře po zahradnicku, brambory, kompot (1)
Út
29.4.
Z vaječené jíšky (1,3)Hodnocení:
1. Hovězí na slanině, tarhoňa, okurkový salát (1,3)
2. Pštrosí vejce, bramborová kaše s pažitkou, salát coleslaw (1,3,7)
St
30.4.
Rýžová polévka s hráškem
1. Zapeč. ryba se suš. rajčaty a mozzarelou, br. kaše, mrkvový salát s ananasem 7
2. Gnocchi zapečené s brokolicí a kuřecím masem, vlašské ořechy, přízdoba (1,7,8)

2.5.
Zeleninová s bramborem
1. Lasagne s tvarohem sypané cukrem, banán (1,3,7)
Po
5.5.
Bramborová polévka s houbami (1)
1. Kuřecí papání, zelný salát s čalamádou (1,3,7)
Út
6.5.
Polévka ze světlé pohanky (1)
1. Vepřové výpečky se špenátem, bramborový knedlík (1,3,7)
2. Povidlová omáčka s perníkem, rolovaná uzená plec, gnocchi (1,3)
St
7.5.
Hovězí vývar s luštěninovými celestýnskými nudlemi (9)
1. Hovězí ruská pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
2. Smažený ryba se sýrem a brokolicí, bramborová kaše, rajský salát (1,3,7)

9.5.
Fazolová polévka s cibulkou a ajvarem (1)
1. Čtyřdruhové těstoviny s mákem, jablko (1,3,7)
2. Pečené kuřecí stehno s pilafem, ledový salát (1)
Po
12.5.
1.
Út
13.5.
1.
St
14.5.
1.
Čt
15.5.
1.

16.5.
1.
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
1.
Čt
22.5.
1.

23.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.