e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.12.
Polévka s játrovými knedlíčky 1,3,9Hodnocení:
1. Smažený květák 1,3,7, brambory, zelý salát, tatarka 7, džus
Út
3.12.
Polévka čočková 1
1. Hov. peč. znojemská 1, rýže s bulgurem 1, sal. z vař. zelí se slaninou, džus
2. Jogurtový knedlík s vanilkovým přelivem a ovocem 1,3,7, džus
St
4.12.
Polévka hráškový krém 1,7
1. Rybí filé s brokol. a sýrem 1,4,7, bramborová kaše 7, okurkový salát, džus
2. Losos pečený na másle 4,7, batátové pyré 7, ratatouille 1, džus
Čt
5.12.
Polévka zeleninová se strouháním 1,3
1. Segedínský guláš 1,7, houskový knedlík 1,3,7, džus, mikulášský perník 1,3,7
2. Sekaná pečené 1,3, bramborová kaše 7, salát z červené řepy, perník 1,3,7

6.12.
Polévka bramborová s řapíkatým celerem 1,9
1. Krůtí kostky v sýrové omáčce 1,7, těstoviny 1, ovocný nápoj, jablko
Po
9.12.
Polévka drůbková jemná 1,7
1. Čočka na kyselo 1, vařené vejce 3, chléb 1, okurek, sojový suk 1,6, džus
Út
10.12.
Polévka s rybími noky 1,3,4
1. Vepřový plátek po formansku 1, bramborová kaše 7, mrkvový salát, džus
2. Sýrová omáčka se šunkou 1,7, těstoviny farfalle 1, listový salát, džus
St
11.12.
Polévka brokolicový krém 1,7
1. Kuřecí maso po italsku 1, těstoviny 1,3, salát z čínského zelí s kukuřicí, džus
2. Jáhlový nákyp se švestkami 1,3,7, džus
Čt
12.12.
Polévka koprová 1,3,7
1. Hovězí maso na slanině 1, rýže tří barev, okurkový salát, džus
2. Pečené kuřecí stehno 1, pohanka se zeleninou 1, salát Coleslav 7, džus

13.12.
Polévka zeleninová s barevnými písmenky 1,3,9
1. Pečený krůtí stejk 1, dušené červené zelí 1, bramborový knedlík 1,3, mandarinka
Po
16.12.
1.
Út
17.12.
1.
2.
St
18.12.
1.
2.
Čt
19.12.
1.
2.

20.12.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.