e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Polévka kedlubnová s bramboremHodnocení:
1. Krůtí maso na paprice, bramborové halušky, džus, mandarinka
2. Smažená treska s brokolicí a sýrem, bramborová kaše, okurkový salát, mandarinka
St
3.4.
Polévka zeleninová se sýrovým kapánímHodnocení:
1. Vepřová kotleta na celeru, mačkané brambory, ledový salát džus
2. Kuskusový nákyp se švestkami, džus
Čt
4.4.
Polévka slepičí s masem a nudlemiHodnocení:
1. Fazole na kyselo, restovaná šunka, chléb, okurek, celozrnný koláček, džus
2. Francouzské brambory, zelný salát s mrkví a jablky, celozrnný koláček, džus

5.4.
Polévka vločkováHodnocení:
1. Kuře na medvědím česneku, šťouchané brambory, červená řepa, džus
Po
8.4.
Polévka bramborová s řapíkatým celeremHodnocení:
1. Krůtí nudličky na zelenině, jasmínová rýže, míchaný zeleninový salát, džus
Út
9.4.
Polévka s masovými noky a těstovinouHodnocení:
1. Aljašská treska s cizrnovo sýrovým přelivem, brambory, ledový salát, džus
2. Hlíva ústřčná po italsku, těstoviny, ledový salát s ředkvičkami, džus
St
10.4.
Polévka čočkováHodnocení:
1. Kynuté knedlíky s povidly, čaj, banán
2. Pohanka se zeleninou, uzené kuřecí stehno, salát z kyselého zelí, džus, banán
Čt
11.4.
Polévka rajská s kapánímHodnocení:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky, džus
2. Smažený salám v těstíčku, bramborová kaše, paprikový salát s rajčaty, džus

12.4.
Polévka krupicová s vejciHodnocení:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík, voda se sirupem, jablko
Po
15.4.
Polévka česneková s bramboremHodnocení:
1. Boloňské špagety s hov. masem a sýrem,salát z pekingského zelí,kukuřice,džus
Út
16.4.
Polévka květáková s vejciHodnocení:
1. Krůtí výpečky, brambory, dušená mrkev s hráškem, džus, jablko
2. Losos s parmezánem, pečené brambory, míchaná čerstvá zelenina, jablko
St
17.4.
Polévka kroupováHodnocení:
1. Hov. mysliv. pečeně sous vide, rýže basmati, okurkový salát, džus
2. Jogurtové knedlíky s vanilkovým přelivem a ovocem
Čt
18.4.
Polévka s rybími noky a zeleninouHodnocení:
1. Králík pečený po provensálsku, mačkané brambory, ledový salát, džus
2. Maminčino kuře se špeclemi, polníček

19.4.
Polévka drůbková jemná
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek, čokoládový dezert se šlehačkou, džus
Po
22.4.
Polévka bramborová s červenou čočkou
1. Kuřecí kostky na kari, těstoviny penne, džus, mléčná tyčinka
Út
23.4.
Polévka slepičí krémová
1. Smažený květák, brambory, salát z červeného zelí, tatarka, džus
2. Vepřový řízek přírodní, opékané brambory, zeleninová přízdoba, tatarka
St
24.4.
Polévka fazolová
1. Pečené kuře na cibulce, rýže tří barev, okurkový salát, džus
2. Konfitované kachní stehno, pečená dýně s červenou řepou, listový salát, džus
Čt
25.4.
Polévka hráškový krém s kuličkami
1. Treska tmavá s rajčaty a mozzarelou, bramborová kaše, ledový salát, džus
2. Gnocchi s tvarohem a cukrem, džus

26.4.
Polévka hovězí s těstovinou
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, džus, mandarinka
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.