e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Kedlubnová polévka s bramborem (1,7)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky ve smetanovo-sýrové omáččce, těstoviny, ovoce (1,3,7)
Út
4.3.
Dýňový krém s mrkví a cuktetou (7) - RECEPT DĚTÍ Z MŠHodnocení:
1. Ryba na másle s dušenou brataňskou zeleninou, brambory (4,7)
2. Bramboráčky s játrovou směsí a pórkem, zeleninová přízdoba, tatarka (1,3,9,7)
St
5.3.
Fazolová polévka (1)Hodnocení:
1. Buchtičky s krémem, banán (1,3, 7)
2. Kuličky z černé čočky belugo v kari omáčce, divoká rýže, šopský salát (1,7)
Čt
6.3.
Rajská polévka s kapáním (1,3)Hodnocení:
1. Holandský řízek, bramborová kaše, mrkvový salát (1,3,7)
2. Pečené kuře, pohanka se zeleninou, salát z kysaného zelí

7.3.
Rýžová s hráškem (1)Hodnocení:
1. Moravský vrabec, dušený špenát, pustimský knedlík (1,3,7)
Po
10.3.
Polévka s masovou rýží (1)Hodnocení:
1. Čočka s vejcem, kyselý okurek, chléb, kokosová tyčinka (1,3,7)
Út
11.3.
Kmínová polévka s kapáním (1,3)Hodnocení:
1. Krutí prso s hořčičnou omáčkou, mačkané brambory, salát z čínského zelí (1,7,10)
2. Zapečené těstoviny s uzeninou a hráškem, salát z červeného zelí (1,3,7)
St
12.3.
Cibulová polévka s bramborem (1)Hodnocení:
1. Pečené kuřecí špalíky, rýže s bulgurem, okurkový salát (1)
2. Smažený květák, brambory, tatarka, rajský salát s pórkem ( 1,3,9)
Čt
13.3.
Krémová pórková polévka (1,7,)Hodnocení:
1. Hovězí po burgundsku, šťouchané brambory, ledový salát (1,7)
2. Pečený losos s červenou řepu a dýní, zeleninová přízdoba (4)

14.3.
Krupicová polévka s vejcem (1,3)Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, houskový knedlík (1,3,7)
Po
17.3.
Selská polévka 1,3Hodnocení:
1. Kuřecí na paprice, halušky, jablko (1,3,7)
Út
18.3.
Polévka z vaječné jíšky (1,3)Hodnocení:
1. Pečená ryba s bylinkami a citrónem, batátové pyré, dušený hrášek (7)
2. Španělský ptáček, rýže basmati, salát coleslaw (1,7)
St
19.3.
Hrstková polévka (1)Hodnocení:
1. Nudle s mákem, mandarinka (1,7)
2. Zapečená brokolice s bramborem a směsí sýrů, zeleninová obloha (7)
Čt
20.3.
Písmenková polévka (1,3)Hodnocení:
1. Zelný list plněný mletým masem, bramborová kaše, kompot (7)
2. Kuřecí nudličky, zeleninové ratatouille, gnocchi s bazalkou (1,3)

21.3.
Vločková polévka (1)Hodnocení:
1. Krutí výpečky, dušené červené zelí s řepou a brusinkami, toužimský knedlík (1)
Po
24.3.
Kroupová polévkaHodnocení:
1. Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce, brambory, Monte řez (1,3,7)
Út
25.3.
Jemná drůbková polévka (1,7)Hodnocení:
1. Vepřové na houbách, semolinové těstoviny, okurkový salát, (1,7)
2. Hovězí líčka s bramborovou kaší a smetanovým špenátem (7)
St
26.3.
Pohanková polévkaHodnocení:
1. Hovězí guláš, houskový knedlík, banán (1,3,7)
2. Kuřecí roláda se sušenými rajčaty, kuskus, šopský salát (1,7)
Čt
27.3.
Špenátová polévka (1,7)Hodnocení:
1. Krůtí plátek na zázvoru, máslové brambory, ledový salát (1,7)
2. Čínské nudle s kuřecím masem a pórkem, polníček

28.3.
Zeleninová jarní polévka (1,9)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, dietní párek, chléb, pudinková taštička (1,7)
Po
31.3.
Bramborová polévka s jáhly
1. Špagety s rajčatovou omáčkou a červenou čočkou sypané parmazánem (1,7)
Út
1.4.
Brokolicový krém (1,7)
1. Kuřecí plátek s kukuřicí, šťouchané brambory, mrkvový salát s ananasem (1,7)
2. Teplý těstovinový salát s tuňákem, rukola (1,3,4)
St
2.4.
Frakfurtská polévka (1,7)
1. Rýžový nákyp s meruňkami, bluma (7)
2. Opékané brambory, trhané hovězí maso, jogurtový dip, listový salát (7)
Čt
3.4.
Květáková polévka s vejcem (1,3)
1. Moravský vrabec, dušená mrkev s hráškem, farmářský knedlík (1,3)
2. Moravský vrabec, brambory, kysané zelí (1)

4.4.
Rajská polévka s těstovinovými hvězdičkami (1,3)
1. Rybí karbanátek, bramborová kaše, jablkové pyré (1,3,4,7)
Po
7.4.
1.
Út
8.4.
1.
St
9.4.
1.
Čt
10.4.
1.

11.4.
1.
Po
14.4.
1.
Út
15.4.
1.
St
16.4.
1.
Út
22.4.
1.
St
23.4.
1.
Čt
24.4.
1.

25.4.
1.
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.