e-strava Jídelníček
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
Slepičí polévka s masem a nudlemi (1,3,9)Hodnocení:
1. Čočka s vejcem, kyselý okurek, chléb (1,3) ovocná tyčinka
Út
2.9.
Bramborová polévka se zeleninou (9)Hodnocení:
1. Hovězí maso na slanině, rýže basmati, okurkový salát
St
3.9.
Zeleninová se sýrovým kapáním (1,3,7)Hodnocení:
1. Kuřecí řízek, máslové brambory, mrkvový salát (1,3,7)
Čt
4.9.
Kroupová polévka s bramborem (1)Hodnocení:
1. Masové kulička s rajskou omáčkou, těstoviny, nektarinka (1,3,)

5.9.
Krupicová polévka s vejci (1,3)Hodnocení:
1. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, houskový knedlík (1,3,7)
Po
8.9.
PohankováHodnocení:
1. Pečená treska, brambory, dušená zelenina (4)
Út
9.9.
Bramborová s quinouHodnocení:
1. Krůtí plátek na rajčatech, dlouhozrnná rýže, zelný salát s čalamádou (1
St
10.9.
LuštěninováHodnocení:
1. Švestkové bramborové knedlíky, nektarinka (1,3,7)
2. Zeleninové lečo s brambory (3)
Čt
11.9.
Polévka s drožďovými noky (1,3,7)Hodnocení:
1. Vepřové maso na paprice, těstoviny (1,3,7)

12.9.
Květáková s vejci (1,3)Hodnocení:
1. Pečené kuře na cibulce, brambory, rajský salát
Po
15.9.
Bramborová s jáhly
1. Špagety s boloňskou omáčkou, strouhaný sýr, salát sombrero
Út
16.9.
Krémová pórková s pohankou
1. Makedonský krůtí plátek, rýže, okurkový salát (1)
2. Pečená tilápie, brambory, zelí z červené řepy (4)
St
17.9.
Selská polévka (1)
1. Hrachová kaše, opečený párek, chléb, okurka, čokoládový pudink (1,7)
2. Pečená tarhoňa s kuřecím stehnem, smetanovo-žampiónová omáčka (1,7)
Čt
18.9.
Rajská s kapáním (1,3,7)
1. Smažený květák, brambor, tatarka, salát z červeného zelí (1,3,7)
2. Zapékané těstoviny s tuňákem a zeleninou, rukola (1,3,7)

19.9.
Zeleninová s celestínskými nudlemi (1,3,7)
1. Králík na smetaně, houskový knedlík, jablko (1,3,7)
Po
22.9.
1.
Út
23.9.
1.
St
24.9.
1.
Čt
25.9.
1.

26.9.
1.
Po
29.9.
1.
Út
30.9.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.