2. Bezmasá čína, divoká rýže, ovoce, čaj s medem 1,6,7
Wed 21.1.
Květáková s brokolicí a kuskusem 1,7
1. Bramborové šišky s mákem, pomeranč, mléko + voda 1,3,7,6,9,10
2. Špenátové lassagne, pomeranč, mléko + voda 1,3,7
Thu 22.1.
Hrachová 1,7
1. Kuřecí plátek na bylinkovém másle, rýže, okurkový salát, čaj + voda 1,7
2. Moussaka s cuketou a hovězím masem, červená řepa, čaj + voda 1,3,7
Fri 23.1.
Hovězí se strouháním 1,3,7,9
1. Boubínský roštěnec, těstoviny, voda s citrónem 1,7,10
Mon 26.1.
Zeleninová 1,7,9
1. Hrachová kaše na cibulce, chléb, šopský salát, džus + voda 1,7
Tue 27.1.
Krupicová s vejcem 1,3,7,9
1. Hovězí a vepřové maso, koprová omáčka, brambor, banán, čaj + voda 1,7
2. Kuřecí játra po tyrolsku, zeleninová rýže, banán, čaj + voda 1,7
Wed 28.1.
Frankfurtská 1,7
1. Krůtí jako cikánská pečeně, bulgur, ovocná kapsička,, voda s mátou 1,7
2. Vepřový závitek, brambor, okurek, ovocná kapsička, voda s mátou 1,3,7,10
Thu 29.1.
Upíckého rybáře 4,1,7,9
1. Kuřecí paprikáš, tarhoňa, ovoce, mléko + voda 1,7
2. Tuňákový salát se zeleninou a těstovinami, ovoce, mléko + voda 4,1,7,9
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers