e-strava Menu
ZŠ Šenov, Radniční náměstí č.1040
Šenov
[0115]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.11.
Cibulová se sýrem
1. Okoun na bylinkách, bramb. kaše, salát z čínského zelí s kukuřicí
2. Kuře ala bažant, bulgur, salát z čínského zelí s kukuřící
Mon
4.11.
Karotková se zázvorem a koriandrem
1. Vepřová pečeně, brambory, grilovaná zelenina
2. Špagety s nivou sypané pórkem
Tue
5.11.
Bramborová s houbama
1. Hrachová kaše, párek, chléb, ovoce
Wed
6.11.
Vločková
1. Kuskusoto se zeleninou a kuřecími masem, sypané sýrem, obloha
2. Salát zeleninový míchaný, rybí prsty, dip ďábelský, veka
Thu
7.11.
Zeleninový boršč
1. Dukátové buchtičky s krémem
2. Rizoto se zelninou a tofu, obloha
Fri
8.11.
Pohanková se zeleninou
1. Kuřecí přírodní řízek, bram. kaše, salát okurkový
2. Bryndzové halušky, salát okurkový
Mon
11.11.
Kachní kaldoun
1. Filírovaná kachní prsa, červené zelí s jablky, bramborový knedlík s rest. cibulk
Tue
12.11.
Rajčatová s těstovinou
1. Hovězí stroganov, rýže dušená
2. Caesar salát s kuřecím masem a krutóny
Wed
13.11.
Hrstková
1. Rybí filé na bylinkách, šťouchané brambory, salát z červené řepy
Thu
14.11.
Zeleninová
1. Zbruf se sýrem (guláš s vepř. masem), těstoviny, ovoce
2. Sladký oběd (šišky s mákem nebo plněné ovocené knedlíky)
Fri
15.11.
Kmínová se smaženým hráškem
1. Kuřecí plátek Argeníta, bramborová kaše, kompot
2. Tagliatelle s mletými masovými kuličkami ve smetanové omáčce
Mon
18.11.
Beluga ( z černé čočky)
1. Kuře na paprice (plátek), rýže, salát Sombréro
Tue
19.11.
Bystřický sýrová s krutóny
1. Sakaná pečeně, dušená kapusta, brambory, ovoce
Wed
20.11.
Zeleninová s játrovou rýží
1. Fazole s pečenou paprikou a medovou kotletou, chléb
Thu
21.11.
Maďarská rybí
1. Nudle s tvarohem, mléčný koktejl, ovoce
Fri
22.11.
Bramborová krémová s medvědím česnekem
1. Kuřecí kousky na rajčatech, tarhońa
Mon
25.11.
slepičí s kapáním
1. Dušený špenát, vejce, brambory vařené, ovoce
2. Bramborové knedlíky plněné uzeným tofu, dušené hlávkové zelí, ovoce
Tue
26.11.
Rajská s rýží
1. Zapečené těstoviny s uzebným masem, obloha z kysaného zelí s cibulí
2. Salát ledový míchaný, grilovaný hermelín, bylinkový dip, bageta
Wed
27.11.
Fazolová
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, přesnidávka-kompot
Thu
28.11.
Zelňačka
1. Holandský kuřecí řízek, brambory, salát celerový se zak. smetanou
2. Maďarský vepřový perkelt, špecle, salát celerový se zakysanou smetanou
Fri
29.11.
Krupicová s vejci
1. Poděbradské maso, houskový knedlík
2. Čínské maso dvou barev, rýže
Mon
2.12.
Květáková s brokolicí
1. Francouzské brambory, zeleninová obloha
2. Salát ledový míchaný, grilovaná medová křídla, ďábelský dip, veka
Tue
3.12.
Bramborová se sýrem
1. Čočka s vejcem, okurek, chléb, ovoce
Wed
4.12.
Pórková s vejcem
1. Vepřové nudličky Gombáš, rýže dušená, kompot
2. Smažené čínské nudle s kuřecím masem, kompot
Thu
5.12.
Andělská mlhovina se sněhovými vločkami(vločková)
1. Pekelníkův kotlík(segedínský guláš, houskový knedlík), ovoce
Fri
6.12.
Hrachová s jogurtem
1. Kuřecí smažený řízek, bramborová kaše, salát rajčatový
2. Králík na dýni a rozmarýnu, rýže, rajčatový salát
Mon
9.12.
1.
Tue
10.12.
1.
Wed
11.12.
1.
Thu
12.12.
1.
Fri
13.12.
1.
Mon
16.12.
1.
Tue
17.12.
1.
Wed
18.12.
1.
Thu
19.12.
1.
Fri
20.12.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available