e-strava Jedálny lístok
HEES-Gastroslužby s.r.o.
Trenčín
[0113]
Ulrich software
Deň Ponuka
Po
1.9.
Polievka zemiaková kyslá s vajíčkom Alerg: 1,3,7
1. Rizoto so zeleninou a syrom, šalát z čínskej kapusty s kukuricou Alerg. 7
2. Bravč.kapsa pln. klobásou a syrom, zemiaky opek., šal.z čín.kap.s kuk. A: 1,7
Ut
2.9.
Polievka karfiolová so zeleninou Alerg.: 1,7,9Hodnotenie:
1. Sekaná pečienka, zemiaky na kyslo, chlieb tmavý Alerg.: 1,3,7,11
2. Kur.prsia zapek.s rajčinou a mozarellou, ryža dusená, zelenin.obloha Alerg: 1,7
St
3.9.
Polievka gulášová srbská, chlieb tmavý Alerg.: 1Hodnotenie:
1. Kuracie stehná pečené na masle, ryža dusená, kompót Alerg.: 1,7,12
2. Kurací šalát s medovou zálievkou, pečivo celozrnné Alerg.: 6,10
Št
4.9.
Polievka paradajková so syrom a ovs. vločkami Alerg. 1,7Hodnotenie:
1. Bravčové karé po cigánsky, zemiaky opekané, šalát srbský Alerg.1
2. Vyprážaný syr so šunkou, zemiaky varené, tatarská omáčka Alerg.1,3,7,10
Pi
5.9.
Polievka hrachová so zeleninou Alerg. 1,9
1. Buchty pečené plnené lekvárom, ovocie banán Alerg. 1,3,7,12
2. Bravč.panenka s omáčkou z fareb. korenia, zemiaky opek., zel.obloha Alerg.1,7
Po
8.9.
Polievka sedliacka so závarkou Alerg.: 1,3,9
1. Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, slaninkou a cibuľkou Alerg.: 1,7
2. Bravč.plátok prírod., volské oko, zemiaky štuchané, zelenin. obloha Alerg.: 1,3
Ut
9.9.
Polievka boršč s mäsom, chlieb tmavý Alerg.: 1,7
1. Francúzske zemiaky, šalát miešaný Alerg.: 3,7
2. Kurac.kúsky v sladko-kyslej omáčke, ryža jazmín., šalát miešaný Alerg: 6,10,11
St
10.9.
Polievka cuketová krémová Alerg.: 1,7
1. Hovädzí guláš mexický, ryža dusená s hráškom, šalát uhorkový Alerg. 1,7
2. Morč.rezeň v syr. cestíčku, zemiaky s masl.a vňaťou, šalát uhorkový Alerg:1,3,7
Št
11.9.
Polievka z vaječnej zápražky Alerg.: 1,3,7,9
1. Bravčový rezeň belehradský, zemiaky var.s lečom, kyslá uhorka, Alerg. 1
2. Španielsky vtáčik, tarhoňa dusená, kyslá uhorka Alerg.: 1,3,10
Pi
12.9.
Polievka šošovicová so zeleninou Alerg.: 1,9
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom, ovocie Alerg: 1,3,7
2. Kurací cordon bleu, zemiaky varené s vňaťou, tatarská omáčka Alerg: 1,3,7
Ut
16.9.
1.
2.
St
17.9.
1.
2.
Št
18.9.
1.
2.
Pi
19.9.
1.
2.
Po
22.9.
1.
2.
Ut
23.9.
1.
2.
St
24.9.
1.
2.
Št
25.9.
1.
2.
Pi
26.9.
1.
2.
Po
29.9.
1.
2.
Ut
30.9.
1.
2.
Alergeny
1Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2Kôrovce a výrobky z nich
3Vajcia a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašidy a výrobky s nich
6Sójové zrná a výrobky z nich
7Mlieko a výrobky z neho
8Orechy a výrobky z nich
9Zeler a výrobky z neho
10Horčica a výrobky z nej
11Sezamové semená a výrobky z nich
12Oxid siričitý a siričitany (>10 mg/kg alebo >10 mg/l, sušené ovocie, ovocné konzervy, výrobky zo
13Vlčí bôb a výrobky z neho
14Mäkkýše a výrobky z nich
0Neuvedeno