e-strava Jídelníček
HEES-Gastroslužby s.r.o.
Trenčín
[0113]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.9.
Polievka zemiaková kyslá s vajíčkom Alerg: 1,3,7
1. Rizoto so zeleninou a syrom, šalát z čínskej kapusty s kukuricou Alerg. 7
2. Bravč.kapsa pln. klobásou a syrom, zemiaky opek., šal.z čín.kap.s kuk. A: 1,7
Út
2.9.
Polievka karfiolová so zeleninou Alerg.: 1,7,9Hodnocení:
1. Sekaná pečienka, zemiaky na kyslo, chlieb tmavý Alerg.: 1,3,7,11
2. Kur.prsia zapek.s rajčinou a mozarellou, ryža dusená, zelenin.obloha Alerg: 1,7
St
3.9.
Polievka gulášová srbská, chlieb tmavý Alerg.: 1Hodnocení:
1. Kuracie stehná pečené na masle, ryža dusená, kompót Alerg.: 1,7,12
2. Kurací šalát s medovou zálievkou, pečivo celozrnné Alerg.: 6,10
Čt
4.9.
Polievka paradajková so syrom a ovs. vločkami Alerg. 1,7Hodnocení:
1. Bravčové karé po cigánsky, zemiaky opekané, šalát srbský Alerg.1
2. Vyprážaný syr so šunkou, zemiaky varené, tatarská omáčka Alerg.1,3,7,10

5.9.
Polievka hrachová so zeleninou Alerg. 1,9
1. Buchty pečené plnené lekvárom, ovocie banán Alerg. 1,3,7,12
2. Bravč.panenka s omáčkou z fareb. korenia, zemiaky opek., zel.obloha Alerg.1,7
Po
8.9.
Polievka sedliacka so závarkou Alerg.: 1,3,9
1. Bryndzové pirohy s kyslou smotanou, slaninkou a cibuľkou Alerg.: 1,7
2. Bravč.plátok prírod., volské oko, zemiaky štuchané, zelenin. obloha Alerg.: 1,3
Út
9.9.
Polievka boršč s mäsom, chlieb tmavý Alerg.: 1,7
1. Francúzske zemiaky, šalát miešaný Alerg.: 3,7
2. Kurac.kúsky v sladko-kyslej omáčke, ryža jazmín., šalát miešaný Alerg: 6,10,11
St
10.9.
Polievka cuketová krémová Alerg.: 1,7
1. Hovädzí guláš mexický, ryža dusená s hráškom, šalát uhorkový Alerg. 1,7
2. Morč.rezeň v syr. cestíčku, zemiaky s masl.a vňaťou, šalát uhorkový Alerg:1,3,7
Čt
11.9.
Polievka z vaječnej zápražky Alerg.: 1,3,7,9
1. Bravčový rezeň belehradský, zemiaky var.s lečom, kyslá uhorka, Alerg. 1
2. Španielsky vtáčik, tarhoňa dusená, kyslá uhorka Alerg.: 1,3,10

12.9.
Polievka šošovicová so zeleninou Alerg.: 1,9
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom, ovocie Alerg: 1,3,7
2. Kurací cordon bleu, zemiaky varené s vňaťou, tatarská omáčka Alerg: 1,3,7
Út
16.9.
1.
2.
St
17.9.
1.
2.
Čt
18.9.
1.
2.

19.9.
1.
2.
Po
22.9.
1.
2.
Út
23.9.
1.
2.
St
24.9.
1.
2.
Čt
25.9.
1.
2.

26.9.
1.
2.
Po
29.9.
1.
2.
Út
30.9.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.