e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.4.
ZELENINOVÁ S POHANKOU /9/Hodnocení:
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY SE ZELENINOU, RAJČATOVÝ SALÁT, ČAJ /1,3,7/
St
2.4.
KUŘECÍ VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽI /1,3,6,7,9/Hodnocení:
1. TILAPIE NA BYLINKÁCH, BRAMBORY, KOMPOT, ČAJ /1,4,7/
Čt
3.4.
BROKOLICOVÝ KRÉM /1,7/Hodnocení:
1. KRŮTÍ NUDLIČKY S BAYBY KAROTKOU, KUSKUS, OVOCE, ČAJ /1/

4.4.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY /1,3,7,9/
1. HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB, JOGURTOVÝ DEZERT, ČAJ /1,6,7/
Po
7.4.
MÍCHANÝ VÝVAR S NUDLEMI /1,3,9/Hodnocení:
1. KUŘECÍ MASO NA ŽAMPIÓNECH, RÝŽE, PŘÍZDOBA, ČAJ /1,7/
Út
8.4.
RAJSKÁ S RÝŽI /1/Hodnocení:
1. HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ KÝTA, DOMÁCÍ HOUSKOVÝ KNEDLÍK, ČAJ /1,3,6,7,9/
St
9.4.
RYBÍ KARI /1,4,9/Hodnocení:
1. KRŮTÍ PO SELSKU, JIHOČESKÁ LEPENICE, OVOCE, ČAJ /
Čt
10.4.
ZELŃAČKA /1,7/Hodnocení:
1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM, JOGURT, ČAJ /1,3,7,9/

11.4.
ZELENINOVÁ S BRAMBOREM /1,7,9/Hodnocení:
1. ČOČKA NA KYSELO, VEJCE, CHLÉB, OKUREK, ČAJ /1,3,10/
Po
14.4.
RUSKÝ BORŠČ /1,7,9/
1. KRUPICOVÁ KAŠE S KAKAEM, BÍLÁ KÁVA, ČAJ /1,7/
Út
15.4.
ŽAMPIÓNOVÁ /1,7/Hodnocení:
1. KUŘECÍ NA ZÁZVORU, RÝŽE S POHANKOU, VODA SE ŠŤÁVOU, ČAJ /1,7/
St
16.4.
KMÍNOVÁ S KAPÁNIM /1,3,7,9/Hodnocení:
1. RYBÍ FILÉ NA RAJČATECH, BRAMBORY, ČAJ /4,7/
Út
22.4.
DRŽŤKOVÁ S HLÍVY ÚSTŘIČNÉ /1/
1. BUCHTIČKY S KRÉMEM, MLÉČNÝ NÁPOJ. ČAJ /1,3,7/
St
23.4.
FAZOLOVÁ S NUDLEMI /1,3,7,9/
1. DRŮBEŽÍ RIZOTO, OKUREK KYSELÝ, ČAJ /1,7,10/
Čt
24.4.
RYBÍ MAĎARSKÁ /1,9,4/
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, ZELNÝ SALÁT, ČAJ /1,3,6,7/

25.4.
KRUPICOVÁ /1,3,9/
1. TĚSTOVINY ALA POMODORO, ČAJ /1,6,7/
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.

2.5.
1.
Po
5.5.
1.
Út
6.5.
1.
St
7.5.
1.
Po
12.5.
1.
Út
13.5.
1.
St
14.5.
1.
Čt
15.5.
1.

16.5.
1.
Po
19.5.
1.
Út
20.5.
1.
St
21.5.
1.
Čt
22.5.
1.

23.5.
1.
Po
26.5.
1.
Út
27.5.
1.
St
28.5.
1.
Čt
29.5.
1.

30.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.