e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
DRŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ /1/Hodnocení:
1. GNOCHI S MÁKEM, MLÉČNÝ NÁPOJ, OVOCE, ČAJ /1,3,7/
St
3.4.
FAZOLOVÁ LISOVANÁ /1,7,/
1. DRŮBEŽÍ RIZOTO, OKUREK KYSELÝ, ČAJ /1,7,10/
Čt
4.4.
ITALSKÁ /1,9/Hodnocení:
1. RYBÍ FILÉ NA BYLINKÁCH, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT, ČAJ /1,4,7/

5.4.
CIZRNOVÁ KRÉMOVÁ /1,7,9/
1. BRATISLAVSKÁ VEPŘOVÁ PLEC, TĚSTOVINY, ČAJ 1,07,9
Po
8.4.
ZELENINOVÁ S VEJCI /1,3,9/Hodnocení:
1. KUŘECÍ MASO NA ŽAMPIÓNECH, RÝŽE, ČAJ /1,7/
Út
9.4.
RAJSKÁ S RÝŽI /1/
1. SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, KNEDLÍK HOUSKOVÝ, ČAJ /1,3,6,7,9/
St
10.4.
RYBÍ S BRAMBOREM /1,4,9/
1. KRŮTÍ PO SELSKU, JIHOČESKÁ LEPENICE, OVOCE, ČAJ
Čt
11.4.
ZELŇAČKA /1,7/
1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM, JOGURT, ČAJ /1,7,9/

12.4.
KUŘECÍ VÝVAR S NUDLEMI /1,3,9/
1. ČOČKA NA KYSELO , VEJCE, CHLÉB, OKUREK /1,3,10/
Po
15.4.
RUSKÝ BORŠČ /1,7,9/Hodnocení:
1. RÝŽOVÁ KAŠE S ČOKOLÁDOU, MLÉČNÝ NÁPOJ, MARUŇKOVÉ BOMBONY, ČAJ /7/
Út
16.4.
ŽAMPIÓNOVÁ /1,7/Hodnocení:
1. NUDLIČKY STROGANOV, OPÉKANÉ BRAMBORY, JOGURTOVÝ DIP,DŽUSIK, ČAJ /1,7/
St
17.4.
VÝVAR HOVĚZÍ S RÝŽI /9/Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ SELSKÁ PEČENĚ, HLÁVKOVÉ ZELÍ, BRAMBOROVÝ KNEDLÍK, ČAJ /1/
Čt
18.4.
ZELENINOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓN /1,6,7/
1. RYBÍ FILÉ NA RAJČATECH, BRAMBORY, KOMPOT, PŘESNÍDÁVKA, ČAJ /4/

19.4.
KRUPICOVÁ S VEJCI, ČAJ /1,3,9/
1. ROZLÍTANÝ ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK, RÝŽI, ČAJ /1,3,10/
Po
22.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.