e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
MRKVOVÁ /1/Hodnocení:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA AJVARU, RÝŽE S BELUGOU, BANÁN, ČAJ /1,7/
Út
4.3.
CIBULOVÁ SE SÝREM A KRUTÓNY /1,6,7/
1. MÁSLOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT, ČAJ /1,6,7,3/
St
5.3.
RYBÍ MAĎARSKÁ /1,4,9/Hodnocení:
1. ZAPEČENÝ KVĚTÁK S BRAMBORY, OKUREK KYSELÝ, ČAJ /3,7,10/
Čt
6.3.
MINESTRONE /1,7,9/Hodnocení:
1. ČOČKOVÉ RAGŮ S KRŮTÍM MASEM, CHLÉB, ČAJ /1,7/

7.3.
KUŘECÍ VÝVAR S POHANKOU /9/Hodnocení:
1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SÓJOVÉ, JOGURT, ČAJ /1,6,7,9/
Po
10.3.
BROKOLICOVÁ S LUPÍNKY /1,3,7/
1. HOVĚZÍ NA ČESNEKU, POHANKOVÁ RÝŽE, ČERVENÁ ŘEPA, ČAJ /1/
Út
11.3.
ZELŃAČKA /1,7/Hodnocení:
1. RYBÍ FILÉ OBALOVANÉ, BRAMBORY, JOGURT DIP, ČAJ /1,3,6,7,4/
St
12.3.
FAZOLOVÁ LISOVANÁ /1,7/Hodnocení:
1. KRŮTÍ NA PAPRICE, TĚSTOVINOVÁ RÝŽE, OVOCE, ČAJ /1,3,7/
Čt
13.3.
ZELENINOVÁ S VLOČKAMA /1,7,9/
1. KUŘECÍ STEHNO NA ZELÍ ,ŠPECLE, ČAJ /1,3/

14.3.
RAJSKÁ S TĚSTOVINOU /1,3,9/Hodnocení:
1. JÁTRA NA TYMIÁNU, BULGUR, OKUREK KYSELÝ, ČAJ /1,1,10/
Po
17.3.
KULAJDA S HŘÍBKY /1,3,7/Hodnocení:
1. NUDLE S TVAROHEM, MLÉČNÝ NÁPOJ, ČAJ , OVOCE /1,3,7/
Út
18.3.
JARNÍ ZELENINOVÁ /1,7,9/
1. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK DOMÁCÍ, ČAJ /1,3,6,7/
St
19.3.
BRAMBOROVÁ /1,7,9/Hodnocení:
1. KULIČKY V RAJSKÉ OMÁČCE, ČAJ /1,3,6,7/
Čt
20.3.
RYBÍ S KAPÁNÍM /1,3,7,9,4/Hodnocení:
1. KRŮTÍ MORAVSKÝ VRABEC, HRACHOVÁ KAŠE, CHLÉB, SALÁT Z KYSELEHO ZELÍ, ČAJ /1,7/

21.3.
KMÍNOVÁ S VEJCI /1,3,9/Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ KOSTKY NA CELERU, BRAMBORY, ČAJ /1,9,7/
Po
24.3.
ČOČKOVÁ SE ZELENINOU /1,9/Hodnocení:
1. SRBSKÉ RIZOTO SE SÝREM, OKUREK KYSELÝ, ČAJ /1,6,7,10/
Út
25.3.
CUKETOVÁ /1,7/
1. RAŽNIČI NA PLECHU, BRAMBORY, JOGURTOVÝ DIP, ČAJ /7/
St
26.3.
RYBÍ /4,9/
1. KUŘECÍ KOSTKY NA SMETANĚ, TARHOŇA, OVOCE, ČAJ /1,3,7,9/
Čt
27.3.
ZELENINOVÝ KRÉM /1,9,7/
1. GNOCHI S UZENÝMI KOSTIČKAMI, KYSELÉ ZELÍ, ČAJ /1/

28.3.
ČESNEKOVÁ S KROUPAMI /1,3,9,7/
1. KRUTÍ KOSTKY S HRÁŠKEM A KAPIÍ, KUSKUS, ČAJ /1,6,7/
Po
31.3.
1.
Út
1.4.
1.
St
2.4.
1.
Čt
3.4.
1.

4.4.
1.
Po
7.4.
1.
Út
8.4.
1.
St
9.4.
1.
Čt
10.4.
1.

11.4.
1.
Po
14.4.
1.
Út
15.4.
1.
St
16.4.
1.
Čt
17.4.
1.
Út
22.4.
1.
St
23.4.
1.
Čt
24.4.
1.

25.4.
1.
Po
28.4.
1.
Út
29.4.
1.
St
30.4.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.