e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
ZELENINOVÁ MÍCHANÁ S BRAMBOREM /7,9/
1. ČOČKOVÝ EINTOPF, CHLÉB, SALÁTOVÝ BAR (paprikový +cibulové chutney), ČAJ /1,6,7/
Út
4.11.
PÓRKOVÁ S KAPÁNÍM /1,3,7/
1. KARBENÁTEK, KAŠE BRAM., SALÁTOVÝ BAR (přízdoba+teplý cuketový ), čaj /1,3,6,7/
St
5.11.
Z FAZOLOVÝCH LUSKŮ /1,6,7/
1. KRŮTÍ NA KMÍNĚ, BRAM. ŠŤOUCHANÉ, SALÁTOVÝ BAR (okukový +kompot), ČAJ /1,7/
Čt
6.11.
KVĚTÁKOVÝ KRÉM /1,7/Hodnocení:
1. TILAPIE NA BYLINKÁCH, BRAMBORY SALÁTOVÝ BAR (čínský+mrkvový slaný), ČAJ /1,4,7/

7.11.
POHANKOVÁ SE ŽAMPIÓNYHodnocení:
1. KRŮTÍ NA AJVARU, RÝŽE, SALÁTOVÝ BAR (z červené řepy+teplý z čer. zelí), ČAJ /1,3
Po
10.11.
FAZOLOVÁ /1,7/
1. BRAMBOROVÉ ŠIŠKY S MÁKEM, MLÉČNÝ NÁPOJ, ČAJ /1,3,6,7/
Út
11.11.
KMÍNOVÁ S VEJCI /1,3,9/Hodnocení:
1. KARLOVARSKÝ GULÁŠ, KNEDLÍK HOUSKOVÝ, SALÁT BAR. (paprikovozelný+ ovoce), ČAJ /1,
St
12.11.
RAJSKÁ S OVESNÝMI VLOČKAMI /1,7/Hodnocení:
1. KRŮTÍ MASO NA ŽAMPIÓNECH, TARHOŇA, SALÁT BAR. (z cizrny+jablkomrkvový s pórkem),
Čt
13.11.
ČESNEKOVÁ SJÁHLY
1. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S JOGURTOVÝM PŘALIVEM, OPATEK, ČAJ /1,3,7/

14.11.
VÝVAR S TĚSTOVINOU /1,3,7,9/Hodnocení:
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA PAPRICE, RÝŽE S BELUGOU, ZDRAVÁ TYČINKA, ČAJ /1,7/
Út
18.11.
NORSKÁ RYBÍ /1,4,7,9/
1. KRŮTÍ PŘÍRODNÍ, RÝŽE+QINEOA,SALÁT.BAR (ratatoulle teplý+fazolový), čaj /1,3,7/
St
19.11.
KUKUŘICOVÁ S POPKORNEM /1,7/
1. ZAHRADNICKÁ SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBORY, SALÁT.BAR (tzaciky+rajský), čaj /1,3,6,9,7/
Čt
20.11.
CELEROVÝ KRÉM /7,9/
1. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY SE SÝREM, SALÁT.BAR (ovocné pyré + ovoný sal.), čaj /1,3,6,9,7/

21.11.
VÝVAR S KRUPICOVÝMI NOKY /1,3,7,9/
1. KUŘECÍ KUNGPAO S ARAŠÍDY, AMERIKY, SALÁT.BAR ( jogurt dip+ovoce), čaj /7,3,6,9,
Po
24.11.
1.
Út
25.11.
1.
St
26.11.
1.
Čt
27.11.
1.

28.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.