e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
VÝVAR S TĚSTOVINOU /1,3,7/Hodnocení:
1. HOV.GULÁŠ, KNEDLÍK HOUSK., MINERÁLKA, SALÁT. BAR (ledový+tovoce,čaj)/1,3,6,7/
Čt
2.10.
DÝŇOVÁ /7/Hodnocení:
1. FISHBURGER, HRANOLKY, DŽUS, SALÁT BAR (šopák), čaj /1,3,6,4,7/

3.10.
KRUPICOVÁ /1,3,9/Hodnocení:
1. ŠPAGETY SE SÝREM,SALÁT. BAR(teplý paprikový+ovoce), čaj /1,6,7,11/
Po
6.10.
UKRAJINSKÝ BORŠČ /1,7,9/
1. RIZOTO Z KRŮTÍHO MASA, OKUREK, SALÁT. BAR(puding+ovoce), čaj /10,7,9/
Út
7.10.
ZELENINOVÁ S JÁHLY /1,9/Hodnocení:
1. ŠPENÁT, VOLSKÉ OKO, BRAMBORY , SALÁT. BAR (rajčatový+ledový), čaj /1,3,7/
St
8.10.
HRACHOVÁ /1,6,7/
1. KRUPICOVÁ KAŠE, MLÉČNÝ NÁPOJ, SALÁT. BAT (ovocný salát), čaj /1,3,7/
Čt
9.10.
Rybí s ovesnými vločkami /1,4,7,9/Hodnocení:
1. Kuřecí v jogurtu, opékané

10.10.
Z VAJEČNÉ JÍŠKY /1,3,9/
1. KULIČKY V RAJSKÉ OMÁČCE, RÝŽE, OVOCNÉ PYRÉ, ČAJ /1,6,3,7/
Po
13.10.
ZELENINOVÁ KRÉMOVÁ S KRUTÓNY /1,6,7,9/
1. JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, SALÁT BAR (salát z kys.zelí+mrkvový), čaj /1/
Út
14.10.
KOPROVÁ S BRAMBOREM /1,7/Hodnocení:
1. HORŇÁCKÝ GULÁŠ, CHLÉB, SALÁT BAR (míchaný), čaj /1,3,6,7/
St
15.10.
ZELNÁ /1,7,9/
1. RYBY NA BYLINKÁCH, BRAMBOROVOCELER. PYRÉ,SALÁT BAR (brokolicový+kompot), čaj /4,
Čt
16.10.
GULÁŠOVÁ (sójová) /1,6/
1. BRAMBORY ŠŤOUCHANÉ, PODMÁSLÍ, SALÁT BAR (POLNÍČEK S SCHERRY RAJČATY+OVOCE), ČAJ

17.10.
ČOČKOVÝ KRÉM S FREEKAH /1/
1. BOLOŇSKÉ MAKARÓNY, SALÁT BAR (termix domácí +ovoce), čaj /1,3,7/
Po
20.10.
CIZRNOVÁ S BRAMBOREM /1,9
1. ZAPEČENÉ TĚSTOVINY SE ZELENINOU A SÝREM,SALÁT. BAR (míchaný+kompot), ČAJ, KÁVA B
Út
21.10.
VÝVAR S JÁTROVOU RÝŽI /1,3,6,7,9/
1. SELSKÁ PEČENĚ, ZADĚLÁVANÁ MRKEV, BRAMBORY, SALÁT. BAR (moučník+ovoce), Čaj /1,7/
St
22.10.
CIBULOVÁ S LUŠTĚNINOVÝMI NUDLIČKAMI /1,6,7/
1. KRŮTÍ PO ZNOJEMSKU, BULGUR, SALÁT. BAR (OVOCE+RAJČATOVÝ), ČAJ /1,3,7,10/
Čt
23.10.
RISI BISI /1,9/
1. KUŘECÍ MASOVÁ SMĚS, ČÍNSKÉ NUDLE, SALÁT. BAR (jogurtový dezert), ČAJ /1,7/

24.10.
Z JARNÍ ZELENINY /1,3,7/
1. RAŽNIČI NA PLECHU, AMERIKY, SALÁT. BAR (zelný + jogurtový dip), ČAJ/7/
Čt
30.10.
1.

31.10.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.