e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Gustawa Przeczka s pol.j. vyuč.,
Třinec
[0101]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.6.
ZELENINOVÁ KRÉMOVÁ /1,7,9/Hodnocení:
1. KUŘECÍ NA ČESNEKU, RÝŽE, ČERVENÁ ŘEPA , ČAJ /1/
Út
3.6.
HRSTKOVÁ /1,9/
1. HAMBURSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK, ČAJ /1,6,7,10/
St
4.6.
CIBULOVÁ SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM /1,3,6,7/
1. RYBÍ FILÉ NA MÁSLE S KOPREM, BRAMBOR, OVOCE, ČAJ /7,4/
Čt
5.6.
ITALSKÁ S TĚSTOVINOU /1,3,7/
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, OKUREK, ČAJ /1,3,7,6,10/

6.6.
KUŘECÍ VÝVAR S KAPÁNÍM /1,3,7,9/Hodnocení:
1. SRBSKÉ RIZOTO SE SÝREM, SALÁT Z KYSELÉHO ZELÍ, ČAJ /1,7/
Po
9.6.
RÝBÍ VÝVAR SICILSKÝ /1,3,4,7,9/Hodnocení:
1. BRAMBOROVÉ GNOCHI SE ŠPENÁTEM A KUŘECÍM MASEM, ČAJ /1,3,7/
Út
10.6.
FAZOLOVÁ LISOVANÁ /1,7/
1. VEPŘOVÉ KOSTKY PO BRATISLAVSKU, TĚSTOVINY, MOŠT, ČAJ /1,3,7,6,9,10/
St
11.6.
BRAMBORAČKA SE SUŠENÝMI HŘÍBKY /1,9/
1. KRUPICOVÁ KAŠE S ČOKOLÁDOU, MLÉČNÝ NÁPOJ, JABLKO, MOŠT, ČAJ /1,7/
Čt
12.6.
PETRŽELOVÁ /1,7/Hodnocení:
1. KRŮTÍ ITALSKÝ GULÁŠ, RÝŽE, ČAJ /1,7/

13.6.
ZELŇAČKA /1,7/
1. ZAPEČENÉ BRAMBORY SE ZELENINOU, MRKVOVÝ SALÁT, ČAJ /7/
Po
16.6.
RYBÍ VÝVAR SE ZELENINOU A JÁHLY /1,4,9/
1. VEPŘOVÝ PLÁTEK, JIHOČESKÁ LEPENICE, ČAJ
Út
17.6.
ZE ZELENÉHO HRÁŠKU /1,7/
1. KUŘECÍ NA KARI, RÝŽE, MOUČNÍK, MINERÁLKA, ČAJ /1,3,6,7/
St
18.6.
GULÁŠOVÁ /1/
1. ZADĚLÁVANÉ KEDLUBNY, BRAMBORY, OPEČENÝ PÁREK (JEŽEČEK), ČAJ /1,6,7/
Čt
19.6.
KMÍNOVÁ S KAPÁNÍM /1,3,7,9/
1. ŠPAGETY SE SÝROVOU OMÁČKOU, PŘESNÍDÁVKA, ČAJ /1,3,6,7/

20.6.
Z ŘAPÍKATÉHO SELERU /7,9,1,7/
1. PLNĚNÝ ZELNÝ LIST, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČAJ /1,3,6,7/
Po
23.6.
1.
Út
24.6.
1.
St
25.6.
1.
Čt
26.6.
1.

27.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.