e-strava Menu
ZŠ Žákovská
Havířov
[0098]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.9.
Květáková polévka 1,3,6,7,9Rating:
1. Srbské rizoto se sýrem 1,3,6,7,9, kyselý okurek 10, čaj
Tue
2.9.
Čočková polévka 1,3,6,7,9Rating:
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše 1,3,6,7,9,13, okurkový salát, čaj
Wed
3.9.
Kuřecí vývar s těstovinou 1,3,6,7,9Rating:
1. Vepřová pečeně, hlávkové zelí, bramborový knedlík 1,3,6,7,9,10,12,13, čaj
Thu
4.9.
Špenátová polévka 1,3,6,7,9,10Rating:
1. Kuřecí přírodní plátek 1,3,6,7,9,10, dušená rýže, mrkvový salát 9, čaj
Fri
5.9.
Česneková polévka s bramborem 1,3,6,7,9
1. Krůtí maso na paprice, těstoviny 1,3,6,7,9, čaj, jablko
Mon
8.9.
Luštěninová polévka 1,3,6,7,9,10
1. Vepřová pečeně po znojemsku 1,3,6,7,9,10, dušená rýže, ledový salát, čaj
Tue
9.9.
Zeleninová polévka s kapáním 1,3,6,7,9,10
1. Kuřecí maso v mrkvi, brambor 1,3,6,7,9,10, čaj
2. Kuskus se zeleninou a mozzarellou 1,3,6,7,9,10, čaj
Wed
10.9.
Drůbeží vývar s těstovinou 1,3,6,7,9,10
1. Krůtí prso na smetaně, houskový knedlík 1,3,6,7,9,10, čaj, švestka
2. Krůtí prso na smetaně, bulgur 1,3,6,7,9,10, čaj, švestka
Thu
11.9.
Frankfurtská polévka 1,3,6,7,9,10
1. Rybí filé na másle, šťouchaný brambor 4,7,9, meloun, čaj
2. Vaječná omeleta s hráškem, šť. br.3,7,9, meloun. salát s balkánem a ořechy 7,8
Fri
12.9.
Pórková polévka s bramborem 1,3,6,7,9,10
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny 1,3,6,7,8,9,10,11,13, čaj, jablko
Mon
15.9.
1.
Tue
16.9.
1.
Wed
17.9.
1.
Thu
18.9.
1.
Fri
19.9.
1.
Mon
22.9.
1.
Tue
23.9.
1.
Wed
24.9.
1.
Thu
25.9.
1.
Fri
26.9.
1.
Mon
29.9.
1.
Tue
30.9.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available