e-strava Menu
ZŠ Žákovská
Havířov
[0098]
Ulrich software
Day Choice
Thu
2.5.
Bramborová polévka s hříbky 1,3,6,7,9,10Rating:
1. Špagety s kuřecím masem, zeleninou a sýrem 1,3,6,7,9,10, čaj
Fri
3.5.
Kuřecí vývar s těstovinou 1,3,6,7,9,10
1. Krůtí maso na smetaně, houskový knedlík 1,3,6,7,8,9,10,11,13, ovocný nápoj
Mon
6.5.
Hovězí vývar s těstovinou 1,3,6,7,9,10
1. Koprová omáčka, nové brambory 1,3,6,7,9,10, vařené vejce 3, čaj, banán
2. Koprová omáčka, nové brambory 1,3,6,7,9,10, vařené hovězí maso, čaj, banán
Tue
7.5.
Rajská polévka s jáhlami 1,3,6,7,9,10
1. Kuřecí na rozmarýnu, duš. rýže s pohankou 1,3,6,7,9,10, sal. led. s jogurtem
2. Halušky se zelím a anglickou slaninou 1,3,7,9,10,12,13, čaj
Thu
9.5.
Zeleninová polévka se zelenou čočkou 1,3,6,7,9,10
1. Mletý př. řízek se sýrem, bramborová kaše 1,3,6,7,11,13, broskvový kompot, čaj
2. Mořská štika kapská, bramborová kaše 4,7,9, broskvový kompot, čaj
Fri
10.5.
Kmínová polévka s vejcem 1,3,6,7,9,10
1. Chilli con carne s krůtím masem, chléb 1,3,6,7,9,10,11, čaj, jablko
Mon
13.5.
Kuřecí vývar s rýží a hráškem
1. Vepřová kýta v kapustě, bramborový knedlík, čaj
Tue
14.5.
Mrkvová polévka
1. Pečený losos, bramborová kaše, okurkový salát, ovocný nápoj
2. Kuskus s hlívou ústřičnou, zeleninou a sýrem, ovocný nápoj
Wed
15.5.
Zeleninová polévka s vločkami
1. Kuřecí maso v sýrové omáčce, těstoviny, ovoce, čaj
2. Nudle s mákem, jogurt, ovoce, čaj
Thu
16.5.
Hrachová polévka
1. Hovězí pečeně znojemská, šťouchaný brambor, ovocný nápoj, ovoce
2. Hovězí pečeně znojemská, bulgur s quionou, ovocný nápoj, ovoce
Fri
17.5.
Polévka z hlávkového zelí
1. Rizoto s krůtím masem, zeleninou a sýrem, kyselý okurek, čaj
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available