e-strava Menu
ZŠ Žákovská
Havířov
[0098]
Ulrich software
Day Choice
Tue
1.4.
Polévka z kysaného zelí 1,3,6,7,9,10,12
1. Rizoto s kuřecím masem, zeleninou a sýrem 3,6,7,9,10, čaj, kiwi
Wed
2.4.
Kuřecí vývar s těstovinou 1,3,6,7,9,10
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík 1,3,6,7,8,9,10,11,13, ovocný nápoj
2. Lahodný listový salát s hruškou, nivou a ořechy, cer. pečivo 1,3,6,7,8,11,13
Thu
3.4.
Luštěninová polévka 1,6,7,9,10,11
1. Vepř. panenka na hříbkách, šť. brambor 1,3,6,7,9,10, okurkový salát 7, čaj
2. Obalované rybí filé se sýrem, šť. brambor 1,3,4,6,7,9, rajčatový salát, čaj
Fri
4.4.
Mrkvová polévka s tarhoňou 1,3,6,7,9,10
1. Krůtí pečeně, dušený špenát, špecle 1,3,6,7,9, čaj
Mon
7.4.
Gulášová polévka 1,3,6,7,9,10
1. Rybí filé gratinované s čedarem, bram. kaše, mr. salát s mandarinkou 1,4,7,9,12
2. Salát z francouzské čočky s vejcem, cereální pečivo 1,3,6,7,8,11,13, čaj
Tue
8.4.
Zeleninová polévka s quinoou 1,3,6,7,9,10
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny 1,3,6,7,8,9,10,11,13, čaj, jablko
Wed
9.4.
Polévka z červené čočky 1,3,6,7,9,10,11
1. Kuřecí plátek na kmínu, brambor, přílohová zelenina 1,3,6,7,9,10,11, ov. nápoj
2. Rýžová kaše se skořicí a ořechy 1,3,5,7,8,9,10,11,12, ovocný nápoj
Thu
10.4.
Vývar s játrovou rýží 1,3,6,7,8,9,11,13
1. Zapečené těstoviny se šunkou 1,3,7,9, kys. okurek 10, čaj
2. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí 1,3,10,12, čaj
Fri
11.4.
Květáková polévka 1,3,6,7,9,10
1. Vepřová pečeně štěpánská 1,3,6,7,9,10, dušená rýže, hroznové víno, čaj
2. Vepřová pečeně štěpánská 1,3,6,7,9,10, pohanka bílá, hroznové víno, čaj
Mon
14.4.
1.
Tue
15.4.
1.
Wed
16.4.
1.
Tue
22.4.
1.
Wed
23.4.
1.
Thu
24.4.
1.
Fri
25.4.
1.
Mon
28.4.
1.
Tue
29.4.
1.
Wed
30.4.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available