e-strava Jídelníček
ZŠ Slezská
Třinec
[0005]
Ulrich software
Pondělí (13.1.)
Polévka brokolicová 1,7
1. Kuře pečené,zeleninová rýže,salát šopský,čaj+voda 1,7
Úterý (14.1.)
Polévka rajčatová s ovesnými vločkami 1,7
1. Vepřové nudličky se zeleninou,opék.brambory,salát mrkvový s jablky,džus,ovoce 1
2. Halušky s tvarohem a slaninou,salát hlávkový s ředkvičkami,džus+voda,ovoce 1,3,7
Středa (15.1.)
Polévka kmínová se sýrovým kapáním 1,3,7,9
1. Vepřové výpečky,špenát dušený,brambory,ml.nápoj+voda 1,3,7
2. Brambory zapečené s nivou a mandlemi,salát celerový s jablky a ananasem,čaj 7,8
Čtvrtek (16.1.)
Polévka pórková 1,7
1. Rybí prsty,br.kaše+pažitka,salát z čer.řepy s bal.sýrem,džus+voda,ovoce 1,3,4,7
2. Masové koule v rajčatové omáčce,rýže dušená s pohankou,džus,ovoce 1,7,9
Pátek (17.1.)
Polévka mrkvový krém 1,7,9
1. Zapečená kotleta,brambor.kaše+j.cibulka,salát z čín.zelí s pomeranči,čaj+voda 7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.