e-strava Jídelníček
ZŠ Slezská
Třinec
[0005]
Ulrich software
Pondělí (20.5.)
Polévka rajčatová s těstovinovou rýží 1,3,7
1. Holandský řízek,bramborová kaše,salát mrkvový,čaj+voda 1,3,7
Úterý (21.5.)
Polévka brokolicová 1,7
1. Srbské rizoto z kuřecího masa+sýr,salát ledový,džus+voda,ovoce 7,9
2. Těstovinový salát s tuňákem,banketka,salát ledový,džus,ovoce 1,3,4
Středa (22.5.)
Polévka barevná s jáhly 1,7,9
1. Vejce vařená,koprová omáčka,brambory,čaj+voda 1,3,7
2. Hovězí vařené,koprová omáčka,brambory,čaj 1,7
Čtvrtek (23.5.)
Polévka selská 1,7,9
1. Rybí filé na másle,bramborová kaše,salát z obou zelí,čaj,ovoce 4,7,9
2. Kuskus s máslem,cukrem a meruňkami,ml.nápoj+voda,ovoce 1,7
Pátek (24.5.)
Polévka hovězí vývar se sýrovým kapáním 1,3,7,9
1. Segedínský guláš,houskové knedlíky kynuté,čaj+voda 1,3,7,9
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.