e-strava Jídelníček
ZŠ Slezská
Třinec
[0005]
Ulrich software
Pondělí (13.5.)
Polévka koprová 1,3,7
1. Čevabčiči,brambory,salát hlávkový+smetana,čaj+voda,ovoce 1,3,7,9
Úterý (14.5.)
Polévka krupicová s vejci 1,3,7,9
1. Fazolový hrnec,chléb,salát zelný s mrkví a jablky,čaj s mlékem 1,7
2. Srdce na smetaně,houskové knedlíky kynuté,čaj+voda 1,3,7,9
Středa (15.5.)
Polévka cibulačka 1,7,9
1. Boloňské těstoviny zeleninové+sýr,džus+voda 1,3,7,9
2. Francouzské brambory+sýr,salát z červené řepy+bal.sýr,džus 3,7
Čtvrtek (16.5.)
Polévka drůbková s rýží 7,9
1. Domácí buchty plněné povidly,ml.nápoj,ovoce 1,3,7
2. Bigos staropolský,chléb,čaj+voda,ovoce 1,9
Pátek (17.5.)
Polévka česneková s opékaným chlebem 1,3,7,9
1. Vepřové kostky na kmíně,zelí kysané,houskové knedlíky kynuté,čaj+voda 1,3,7,9
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.