e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Pondělí (16.9.)
Hrášková (9)
1. Špindlerovo maso, těstoviny (1.1,3) B
Úterý (17.9.)
Jáhelná se zeleninou (1.1,7,9)
1. Vejce vařené, koprová omáčka, brambory (1.1,3,7) B
2. Krkovice na hořčici, brambory, kompot (1.1,10)
Středa (18.9.)
Bramborová se sýrem (1.1,9,7)
1. Přírodní vepřový kotlet, rýže, zeleninový salát (1.1) B
2. vaječná omeleta se sýrem, brambory, kompot (3,7)
Čtvrtek (19.9.)
Vývar s játrovou rýží a nudlemi (1.1,3,9)
1. Rybí filé s kečupem a ajvarem, brambory, zeleninový salát (1.1,4) B
2. Bohdalovský závitek, brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
Pátek (20.9.)
Z vaječné jíšky (1.1,3,9)
1. Krůtí výpečky, bramborový knedlík, špenát (1.1,3,7) B
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.