e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Pondělí (4.11.)
Krupicová polévka /1/
1. Játrová omáčka, houskový knedlík /1,3,7/
2. Vepřový plátek na slanině, těstoviny /1/
Úterý (5.11.)
Hrachová polévka /1/
1. Smažené rybí filé. brambor vařený, zeleninový salát /1,3,7/
2. Zapečené nudle s brokolicí /1,3,7/ zeleninový salát
Středa (6.11.)
Gulášová polévka /1/
1. Bavorské vdolky , kakao, /1,3,7/,
2. Pečené uzené kuřecí stehno,brambory šťouchané, zeleninová přízdoba/1/
Čtvrtek (7.11.)
Vývarová polévka s těstovinou /1/
1. Čočka na kyselo, vejce vařené, cléb, čaj /1/
2. Závitek z vepřové kotlety na paprice a smetaně,jasmínová rýže, čaj /1/
Pátek (8.11.)
Rajská polévka s kuskusem /1/
1. Plátek na medu a tymiánu, tarhoňa , kompot /1/
2. Houbové halušky /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.