e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Pondělí (25.11.)
Bramborová polévka /1/
1. Hrachová kaše, uzeniny, chléb /1/
2. Čevabčiči, brambor vařený, kyselý okurek/1,3,7/
Úterý (26.11.)
Špenátová polévka/1,3/
1. Rybí filé na zelenině, brambor vařený, zeleninová přízdoba/1/
2. Kořeněné těstoviny, zelný salát /1/
Středa (27.11.)
Kulajda /1,3/
1. Kynuté knedlíky s povidly , ochucené mléko/1,3,7/
2. Znojemská pečeně, těstoviny /1/
Čtvrtek (28.11.)
Polabská polévka /1/
1. Vepřové maso v mrkvi, brambor vařený,/1/
2. Maso dvou barev, perlová rýže, zeleninová přízdoba /1/
Pátek (29.11.)
Zeleninová polévka s vaječné jíšky /1,3/
1. Uzené maso , bramborový knedlík, červené zelí /1/
2. Fazolový salát , pečivo /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.