e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Pondělí (18.11.)
Zeleninová polévka s kapáním /1,3/
1. Luštěninová směs, párek, chléb, /1/
2. Pražská pečeně, dušená rýže, zeleninová přízdoba /1/ maso, vejce, salám
Úterý (19.11.)
Valašská kyselice/1/
1. Pikantní krkovice, brambor vařený, zeleninový salát /1/
2. Špagety po boloňsku se sýrem a pórkem /1/
Středa (20.11.)
Vločková polévka /1/
1. Maďarské obložené zelí, brambor /1/maso, kyselé zeí
2. Vepřová játra na cibulce, rýže Basmati /1/
Čtvrtek (21.11.)
Ruský boršč/1/
1. Dukatové buchtičky s vanilkovým krémem/1,3,7/
2. Vepřová kýta na paprikách, špecle/1/
Pátek (22.11.)
Zeleninová polévka s pohankovými vločkami /1/
1. Masové koule, rajská omáčka, těstoviny /1,3/
2. Zapečené špecle se špenátem a kuřecím masem /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.