e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Pondělí (11.11.)
Zeleninový vývar s burgurem /1/
1. Šoulet s uzeným masem /hrách, kroupy/1/
2. Obracený vepřový řízek, brambor vařený, červená řepa /1/
Úterý (12.11.)
Čočková polévka /1/
1. Rybí filé na másle, brambor vařený, kompot/1/
2. Čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou /1/
Středa (13.11.)
Pohanková polévka /1/
1. Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1/
2. Těstovinový salát s krůtím masem , zeleninový salát /1/
Čtvrtek (14.11.)
Rýžová polévka /1/
1. Bramborový guláš, chléb,/1/
2. Sekaná pečeně, brambor vařený,s jarní cibulkou, kyselý okurek/1,3/
Pátek (15.11.)
Fazolová polévka /1/
1. Bigoš, brambor vařený , /1/ zelí , paprika, houby/1/
2. Vepřový plátek s burgurem a zeleninou /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.