e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Pondělí (7.10.)
Zeleninová polévka s játrovou zavářkou /1,3/
1. Hamburská kýta, houskový knedlík /1,3,7/
2. Kontrabaš /1/ pohanka, zelí
Úterý (8.10.)
Čočková polévka /1/
1. Ďábělská směs, dušená rýže, zeleninová přízdoba, mléko ochucené/1,7/švestky
2. Žemlovka s jablky a s tvarohem /1,3,7/ mléko ochucené, švestky
Středa (9.10.)
Zeleninová polévka s jáhlovými vločkami/1/
1. Pečené kuře na kyselém, zelí, brambor vařený /1/
2. Kuskus s krůtím masem a zeleninou /1/
Čtvrtek (10.10.)
Krkonošská polévka /1/
1. Rybí file na másle, brambor vařený, mrkvový salát /1/
2. Kuřecí švej-žužu-,špecle,/1/ maso , kari,
Pátek (11.10.)
Rýžová polévka /1/
1. Hrachová kaše s cibulkou, párek, chléb /1/
2. Vepřový plátek na slanině, barevné těstoviny /1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.