e-strava Jídelníček
ZŠ J.A. Komenského
Fulnek
[0317]
Ulrich software
Pondělí (14.10.)
Kmínová polévka s kapáním/1,3/
1. Jemný guláš s vepřovým masem, houskový knedlík /1,3,7/
2. Nudle s mákem,ochucené mléko, jalblko/1,7/
Úterý (15.10.)
Zeleninová polévka se špaldovými kroupam/1/
1. Rybí filé na kari, brambor vařený,. zeleninová přízdoba /1/okurek
2. Vepřové maso s ratatouille, dušená rýže,/1/
Středa (16.10.)
Rajská polévka s červenou čočkou /1/
1. Vepřové maso na žampionech, dušená rýže, přesnídávka /1/
2. Zapečené těstoviny se šunkou a brokolicí /1,3/ rajče
Čtvrtek (17.10.)
Ontario - luštěninová polévka /1/
1. Vepřové kotlety po venkovsku, brambor /1/ blumy
2. Pikantní vepřová játra s rýží a pórkem /1/- nebude malý zájem
Pátek (18.10.)
Vývar s těstovinou /1/
1. Rizoto na srbský způsob, kyselý okurek /1/ slanina, kečup
2. Masový karbenátek , hrachová kaše, chléb,
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.