e-strava Jídelníček
ZŠ Komenského 68
Nový Jičín
[0210]
Ulrich software
Úterý (1.10.)
Pórková s vejcem, čaj se sirupem , okurkový salát- alerg. 3
1. Pečené kuř. stehno, mích. brambory- alerg. 7
2. Zapeč. těstoviny se špenátem a tofu- alerg. 1.1,3,7
Středa (2.10.)
Krůtí s masem a fridát. nudlemi , ovoce, kokosové mléko - alerg. 1.1,3,7
1. Vejce, pažitková omáčka, brambory - alerg. 1.1,3,7
2. Rybí karbenátek, brambory - alerg. 1.1,3,4,7
Čtvrtek (3.10.)
Hrstková, džus, zelný sal. s paprikou - alerg. 1.1
1. Vepřový plátek "Gyros" , rýže - alerg. 1.1,10
2. Jablečný jahelník, ovoce- alerg. 1.1,3,7
Pátek (4.10.)
Kroupová, čaj s medem- alerg. 1.1,9
1. Debrecínský guláš, houskový knedlík - alerg. 1.1,3,7
2. Uzené maso,povidlová omáčka, bramborový knedlík - alerg. 1.1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.