e-strava Jídelníček
ŠJ při ZŠ J.z Poděbrad
Frýdek Místek
[0017]
Ulrich software
Pondělí (3.2.)
polévka s drožďovými knedlíčky 1.1379
1. milánské špagety králičí, nápoj mrkvík, ovoce D 1.137
2. zeleninový bulgur, sal.z kysaného zelí s jablky a křenem,mrkvík,ovoce1.179
Úterý (4.2.)
polévka špenátová s houskou 1.1376 11
1. drůbeží řízek smažený,bramborová kaše,saláty výběr,ovocný čaj 1.1379
Středa (5.2.)
polévka staročeská 15
1. bramborový guláš s paprikami,chléb,džus cola,šl.tvaroh s toppingem 1.17
2. pikantní zapék.brambory s brokolicí,rajče řez,džus,šl.tvaroh s toppingemD379
Čtvrtek (6.2.)
polévka maďarská rybí 1.1 4
1. krůtí maso na paprice, houskový knedlík, čaj bylinný s medem, ovoce1.137
Pátek (7.2.)
polévka krupicová s vejci 1.1379
1. vepřová pečeně znojemská, dušená rýže, čaj se sirupem 1.1
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.