e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Pondělí (3.6.)
Polévka slepičí s těstovinou /1,3,6,9,10/
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, kompot /4,7/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo /1,3/
Úterý (4.6.)
Polévka čočková /1/
1. Znojemská hovězí pečeně, těstoviny /1,10/
2. Vepřové v kapustě, brambory /1/
Středa (5.6.)
Polévka zeleninová s pohankou /1,6,9/
1. Kuřecí řízek, brambory, zeleninový salát /1,3,7/
2. Mexický guláš, rýže /1,6,7/
Čtvrtek (6.6.)
Polévka rajská s ovesnými vločkami /1,3,6,7,9,10/
1. Honzovy buchty s povidly /1,3,7/
2. Hrachová kaše, párek, chléb, okurek /1,10/
Pátek (7.6.)
Polévka jáhlová /1,3,6,9,10/
1. Vepřová pečeně, kysané zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Masové lasagne /1,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.