e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Pondělí (17.6.)
Polévka zeleninová s kuskusem /1,6,9/
1. Srbské rizoto, zeleninový salát /7,9/
2. Květák podle Barči, brambory, zeleninový salát /3,7/
Úterý (18.6.)
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/
1. Rybí guláš, chléb /1,4,6/
2. Kuře na česneku, tarhoňa, zeleninový salát /1/
Středa (19.6.)
Polévka mrkvová /1,3,6,7,9,10/
1. Sekaná pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
2. Polomská kotleta, těstoviny /1,3,7/
Čtvrtek (20.6.)
Polévka masový krém /1,3,6,9,10/
1. Bramborové šišky se strouhankou /1,3,7/
2. Vepřové na žampionech, rýže, zeleninový salát /1/
Pátek (21.6.)
Polévka hrachová /1,9/
1. Frankfurtská pečeně, těstoviny /1,3,7/
2. Celer zapékaný se sýrem a rajčaty /3,9/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.