e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Suchdol n. Odrou
Suchdol nad Odrou
[0191]
Ulrich software
Pondělí (17.5.)
Polévks zeleninová s jáhlama /1,6,9/
1. Kuře na zelí, bramborový knedlík /1,3,7,10/
2. Smetanová tarhoňa se žampiony /1,7/
Úterý (18.5.)
Polévka masový krém /1,3,6,9,10/
1. Buchtičky s krémem /1,3,7/
2. Hovězí tokáň, těstoviny /1,3/
Středa (19.5.)
Polévka květáková /1,3,6,7,9,10/
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zeleninový salát /4,7/
2. Vepřové na slanině, rýže, zeleninový salát /1/
Čtvrtek (20.5.)
Polévka hrstková /1,6,9/
1. Zbojnická hovězí pečeně, rýže, zeleninový salát /1/
2. Zapékané těstoviny, zeleninový salát /1,3,7/
Pátek (21.5.)
Polévka vločková /1,3,6,9,10/
1. Valašské hnízdo, brambory, zeleninový salát /1,10/
2. Čočkový salát, pečivo /1,3/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.