e-strava Jídelníček
Obchodná akadémia
Topoľčany
[0177]
Ulrich software
Pondělí (20.5.)
polievka zeleninová s drožďovými haluškami
1. študentský rezeň,nové zemiaky varené,hlávkový šalát
Úterý (21.5.)
polievka sedliacka
1. sviečkova na smotane,knedľa
Středa (22.5.)
polievka zo steriliz.šampiňonov so zemiakmi mliečna,chlieb
1. pečené kuracie stehná,ryža dusená,miešaný komót
Čtvrtek (23.5.)
polievka paradajková s ovsenými vločkami
1. vyprážané rybie filé,zemiaková kaša,mrkvový šalát
Pátek (24.5.)
polievka boršč,chlieb
1. žemlovka s tvarohom a jablkami,mlieko,čaj,ovocie
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.