e-strava Jídelníček
ŠJ TGM 451
Frýdek Místek
[0014]
Ulrich software
Pondělí (19.10.)
Čočková polévka
1. Námořnické maso, těstoviny, čaj (1a,3)
2. Zelný salát s červenými fazolemi a tuňákem, cereální tousty, mléko (1,4)
Úterý (20.10.)
Zeleninový boršč (1a,7,9)
1. Tvarohové nočky s jahodovým přelivem, kakao (1a,3,7)
2. Vepřové kousky dušené v mrkvi a hrášku, brambory, čaj (1a)
Středa (21.10.)
Polévka z fazolových lusků s kapáním (1a,3,7)
1. Kuřecí špíz, šťouchané brambory, salát míchaný
Čtvrtek (22.10.)
Jemná drůbeží polévka s těstovinou (1a,3,9)
1. Krůtí maso s paprikovo-jablečným gulášem, dušená rýže, čaj (1a)
2. Zeleninový kuskus, pečená červená řepa s balkánským sýrem, džus, ovoce (1a,7,9)
Pátek (23.10.)
Polévka italská s drobením
1. Mletý řízek se zeleninou, vídeňský bramborový salát, džus (1a,3,7,9,10)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.