e-strava Jídelníček
ZŠ Emila Zátopka
Kopřivnice
[0153]
Ulrich software
Pondělí (24.2.)
Zeleninová čaj bylinkový /1,7,9/
1. Pečené kuře na cibulce,vařený brambor,obloha /1,7/
Úterý (25.2.)
S játrovou rýží čaj s citronem ovoce /1,3,9/
1. Boloňské špagety se sýrem /1,6,7/
2. Fazolový salát se zeleninou,pečivo /1,7/
Středa (26.2.)
Gulášová čaj černý /1/
1. Domácí buchty plněné marmeládou,granko /1,3,7/
2. Květákový mozeček,vařený brambor,kompot /3/
Čtvrtek (27.2.)
Hrachová čaj se sirupem ovoce /1/
1. Vepřová játra na slanině,dušená rýže,zelný salát /1,12/
2. Bramborový guláš se zeleninou a masem,chléb /1,7/
Pátek (28.2.)
Květáková džus /1,3,7/
1. Rybí filé na česneku,vařený brambor,zeleninový salát /1,4,7/
2. Houbové halušky,přízdoba /1,9/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.