e-strava Jídelníček
ZŠ Emila Zátopka
Kopřivnice
[0153]
Ulrich software
Pondělí (17.2.)
Česneková s bramborem čaj se sirupem /1,3/
1. Zapékané těstoviny s uzeným masem,okurek /1,3,7,10/
2. Krůtí nudličky na pórku,bulgur,obloha /1,7/
Úterý (18.2.)
Vločková džus ovoce /1,7,9/
1. Sekaný máslový řízek,vařený brambor,zeleninový salát /1,3,7/
Středa (19.2.)
Drůbeží s nudlemi čaj bylinkový /1,7,9/
1. Horňácký guláš,chléb /1,7/
2. Rýžový nákyp s ovocem kakao /3,7/
Čtvrtek (20.2.)
Rajská s kapáním čaj s citronem ovoce /1,3,7/
1. Dušený špenát,vařené vejce,vařený brambor /1,3,7/
2. Rybí filé s bešamelem a sýrem,bramborová kaše,přízdoba /1,4,7/
Pátek (21.2.)
Mrkvový krém se zázvorem čaj černý /1,7,9/
1. Záhorácký závitek,bramborový knedlík /1,12/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.