e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Pondělí (6.5.)
ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY 1,3,9
1. CIKÁNSKÁ VEPŘOVÁ PEČENĚ, TĚSTOVINY, ČAJ, OVOCNÁ TYČINKA 1,10
Úterý (7.5.)
Z OVESNÝCH VLOČEK 1,7,9
1. SEKANÁ PEČENĚ, BRAMBOROVÁ KAŠE, ČALAMÁDA, DŽUS 1,3,7,9
2. POHANKOVÁ KAŠE S POSYPEM, OCHUCENÉ MLÉKO 7,8
Čtvrtek (9.5.)
KULAJDA 1,3,6,7,10
1. ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, SÝREM A BOLOŃSKOU OMÁČKOU, DŽUS. OVOCE 1,7
2. KVĚTÁKOVÝ MOZEČEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, KOMPOT, ČAJ SE SIRUPEM, OVOCE 3,7
Pátek (10.5.)
ŠPENÁTOVÁ 1,7
1. SMAŽENÝ KRŮTÍ ŘÍZEK, BRAMBOR S MÁSLEM, OKURKOVÝ SALÁT SE SMETANOU, DŽUS 1,3,6,7
2. ŠOPSKÝ SALÁT, SOJOVÁ KOSTKA, OVOCNÝ ČAJ SE SIRUPEM 1,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.