e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Pondělí (20.5.)
HRACHOVÁ 1,9
1. CHALUPNICKÁ ROŠTĚNÁ (KŘEN, NIVA), BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA, OVOCE 1,7,3,10
Úterý (21.5.)
BRAMBOROVÁ 1,9
1. KUŘECÍ NUDLIČKY NA KARI, DUŠENÁ RÝŽE, HLÁVKOVÝ SALÁT, DŽUS 1
2. TĚSTOVINOVÝ SALÁT S TUŇÁKEM, OVOCNÝ ČAJ SE SIRUPEM 1,3,4,10
Středa (22.5.)
HOVĚZÍ SE SLANINOVÝMI KNEDLÍČKY 1,9
1. FAZOLOVÝ GULÁŠ S VEPŘOVÝM MASEM, CHLÉB, DŽUS, ŠTRAMBERSKÉ UŠI 1,7,9
2. VEPŘOVÝ PLÁTEK NA HOUBÁCH, DUŠENÁ RÝŽE, KOMPOT, ČAJ, ŠTR. UŠI SE ŠL. 1,3,7
Čtvrtek (23.5.)
Z RYBÍHO FILÉ 1,4,9
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOROVÁ KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT, DŽUS 7
2. ZELENINOVÉ RIZOTO S QUINOOU, OKUTEK, OVOCNÝ ČAJ 7,9,10
Pátek (24.5.)
GULÁŠOVÁ 1,9
1. RÝŽOVÝ NÁKYP S MERUŇKAMI, OCHUCENÉ MLÉKO, OVOCE 3,7
2. SEKANÝ MÁSLOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOR, KOMPOT, ČAJ, OVOCE 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.