e-strava Jídelníček
ZŠ dr. M. Horákové
Kopřivnice
[0117]
Ulrich software
Pondělí (3.2.)
polévka zeleninová 1,3,6,9
1. vepřový guláš, těstoviny, ovocný čaj, ovoce 1
2. zapěčené těstoviny s tvarohem, ovocný čaj, ovoce 1,3,7
Úterý (4.2.)
polévka vývar s kuřecím masem a nudlemi 1,3,6,9
1. fazole v rajčatové omáčce, chléb, čaj se sirupem 1
2. masová haše, brambory, kyselý okurek, čaj se sirupem 1,3
Středa (5.2.)
polévka zeleninový vývar s bulgurem 1,3,6,9
1. vepřový řízek přírodní, bram. kaše, zelenina čerstvá, ovocné mléko 1,7
2. nevaří se
Čtvrtek (6.2.)
polévka hrachová 1,3,6,9
1. francouzské brambory, salát mrkvový, džus 3,7
2. hovězí maso na celeru, halušky, salát mrkvový, džus 1,7,9
Pátek (7.2.)
polévka kmínová s vejci 1,3,6,9
1. krůtí výpečky, zelí hlávkové, knedlík houskový, čaj s citr. 1,3,7
2. kachna pečená, zelí hlávkové, knedlík houskový, čaj s citr. 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.