e-strava Jídelníček
ZŠ dr. M. Horákové
Kopřivnice
[0117]
Ulrich software
Pondělí (10.2.)
polévka krupicová s vejcem 1,3,6,9
1. novohradský plátek, těstoviny, čaj s citr. 1,7
2. zeleninový bulgur s kuřecím masem, okurek kyselý, čaj s citr. 1
Úterý (11.2.)
polévka zeleninový vývar s těstovinovou rýží 1,3,6,9
1. smažené rybí filé, bram. kaše, salát ledový, ovocný čaj, ovoce 4,1,3,7
Středa (12.2.)
polévka z míchaných luštěnin 1,3,6,9
1. krůtí prsa na kari, kuskus, zelenina čerstvá, džus 1
2. plněný paprikový lusk, brambory, zelenina čerstvá, džus 1,3,7
Čtvrtek (13.2.)
polévka gulášová 1,3,6,9
1. rýžový nákyp s meruňkami, čaj se sirupem, ovoce 3,7
2. maso dvou barev, am. brambory, salát z červené řepy, čaj se sirupem, ovoce 1
Pátek (14.2.)
polévka jáhlová 1,3,6,9
1. kuře pečené, brambory, salát rajčatový, sir. voda 1
2. salát jarní se šunkou a vejci, bulka, sir. voda 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.