e-strava Jídelníček
ZŠ dr. M. Horákové
Kopřivnice
[0117]
Ulrich software
Pondělí (30.9.)
polévka bramborová 1,3,6,9
1. vepřová játra na cibulce, rýže dušená, okurek, čaj s citr. 1
2. zapečená krkovice, brambory, zelenina, čaj s citr. 7
Úterý (1.10.)
poléva zeleninový vývar s těstovinou
1. vepřové výpečky, bramborový knedlík, zelí hlávkové, sir. voda
Středa (2.10.)
polévka hrstková
1. krupicová kaše s jáhlami, čaj s citr., ovoce
2. smažený květák, brambory, salát rajčatový, čaj s citr., ovoce
Čtvrtek (3.10.)
polévka vločková
1. vepřový tokáň, těstoviny, džus, šlehaný tvaroh s pudinkem
2. pohankové rizoto se sýrem, okurek, džus, šlehaný tvaroh s pudinkem
Pátek (4.10.)
polévka zahradnická
1. rybí filé na kmíně, bram. kaše, salát hlávkový, čaj ov. se sirupem, ovoce
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.