e-strava Jídelníček
ZŠ dr. M. Horákové
Kopřivnice
[0117]
Ulrich software
Pondělí (16.9.)
polévka květáková 1,3,6,9
1. rybí filé na másle, bram. kaše, salát rajčatový, ov. čaj se sirupem, jogurt 4,7
Úterý (17.9.)
polévka jáhlová 1,3,6,9
1. frankfurtská pečeně, rýže dušená, džus 1,7
2. ledvinky po uhersku, rýže dušená, džus 1
Středa (18.9.)
polévka zelná 1,3,6,9
1. rýžový nákyp se švestkami, čaj s citr., ovoce 1,7
2. asijský řízek, brambory, zelenina čerstvá, čaj s citr., ovoce 1
Čtvrtek (19.9.)
polévka čočková 1,3,6,9
1. moravský vrabec z krůtího masa, bram. knedlík, špenát, mléko 1,3,7
Pátek (20.9.)
polévka zel. vývar s tarhuňou 1,3,6,9
1. zepečené těstoviny, salát zeleninový, džus 1,3,7
2. masová směs, noky, salát zeleninový, džus 1
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.