e-strava Jídelníček
2.ZŠ J.Čapka
Frýdek Místek
[0116]
Ulrich software
Pondělí (20.1.)
Rajská s ovesnými vločkami 1,7
1. Hrachová kaše na cibulce, opékaný párek, chléb, okurek, tvaroh, džus 1,10,7
Úterý (21.1.)
Květáková s brokolicí a kuskusem 1,7
1. Kuřecí perkelt, těstoviny, ovoce, mátový čaj 1,7
2. Španělský hovězí ptáček, rýže, ovoce, kakao 1,10,3,7
Středa (22.1.)
Krupicová maďarská 1,9,7,3
1. Vepřová pečeně, červené zelí, bramborový knedlík, ovoce, čaj 1,3,7
2. Krůtí masová směs, bulgur, čalamáda, ovoce, frapko 1,10
Čtvrtek (23.1.)
Rybí ucha 4,1,7
1. Dědův sýrový zapečenec se žampiony a smetanou, rajský salát, čaj 1,3,7
2. Mléčná rýže s vanilkovou příchutí a ovocem, čaj 1,7
Pátek (24.1.)
Ruský boršč 1,7,9
1. Krůtí řízek přírodní, šťouchané brambory, mango pyré, džus 1
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.