e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Koperníkova
Třinec
[0088]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
6.4.
Oběd - polévkačočková
Oběd 1vepřové rizoto se sýrem, okurek (7)
St
7.4.
Oběd - polévkakvětáková
Oběd 1špaldová krupice s máslem (1,7)
Čt
8.4.
Oběd - polévkafrankfurtská
Oběd 1kuřecí závitek, vařené brambory, kompot

9.4.
Oběd - polévkavývar s nudlemi, zeleninou s masem (1,3)
Oběd 1lasagne bolognese (1,3,7))
Po
12.4.
Oběd - polévkahoubová
Oběd 1pečené karbanátky, vařené brambory, salát
Út
13.4.
Oběd - polévkafazolová
Oběd 1kuskus s masem a zeleninou (1,)
St
14.4.
Oběd - polévkašpenátová
Oběd 1tvarohové knedlíky s jahodami (1,7.3)
Čt
15.4.
Oběd - polévkarajská
Oběd 1vepřové na žampionech, dušená rýže, kompot

16.4.
Oběd - polévkazeleninová
Oběd 1kýta na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7)
Po
19.4.
Oběd - polévkacelerová s kroupami (1,9)
Oběd 1kuře na paprice, noky (1,3,7)
Út
20.4.
Oběd - polévkazeleninová s pohankou
Oběd 1boloňské špagety, ovoce (1,3,7)
St
21.4.
Oběd - polévkabrokolicová
Oběd 1vepřová pečeně, kys. zelí, bramborové knedlíky (1)
Čt
22.4.
Oběd - polévkahrachová
Oběd 1francouzské brambory, červená řepa (3,7)

23.4.
Oběd - polévkagulášová
Oběd 1smažené rybí filé, bramborová kaše, salát (1,3,4,7)
Po
26.4.
Oběd - polévkazelná
Oběd 1pečené kuře na slanině, paž. rýže
Út
27.4.
Oběd - polévkaz fazolových lusků (1,7)
Oběd 1vepřová kotleta, zelenina na másle, vařené brambory (7)
St
28.4.
Oběd - polévkačesneková
Oběd 1koprová omáčka, vař. vejce, vařené brambory (1,3,7)
Čt
29.4.
Oběd - polévkarajská
Oběd 1fazolový guláš, chléb, ovoce (1)

30.4.
Oběd - polévkabramborová
Oběd 1kuřecí plátek v jogurtu, vař. brambory, mrkvový salát (7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.