e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Koperníkova
Třinec
[0088]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
Oběd - polévkabramborová
Oběd 1srbské rizoto s bulgurem a zeleninou, červená řepa (1,7)
Út
2.4.
Oběd - polévkavývar s rýží a hráškem
Oběd 1plovdivské maso s těstovinou, actimel (1,3,7)
St
3.4.
Oběd - polévkabrokolicová (7)
Oběd 1kuřecí řízek, vařené brambory, kompot (1,3,7)
Čt
4.4.
Oběd - polévkapohanková
Oběd 1francouzské brambory, zelný salát, ovoce (3,7)

5.4.
Oběd - polévkačočková
Oběd 1boloňské špagety sa sýrem, džus
Po
8.4.
Oběd - polévkacibulová
Oběd 1vepřová pečeně, kys. zelí, vařené brambory
Út
9.4.
Oběd - polévkakrupicová s vejci (1,3)
Oběd 1kuře na paprice, těstoviny, tv. dezert (1,3,7)
Oběd 2zapečený květák s brokolicí, vařené brambory, tv. dezert
St
10.4.
Oběd - polévkašpenátová
Oběd 1kuskus s kuřecím masem a zeleninou (1)
Oběd 2záhorácký závitek, vařené brambory
Čt
11.4.
Oběd - polévkazelná
Oběd 1fazolový guláš, chléb, ovoce (1)
Oběd 2palačinky s nutellou, ovoce (1,3,7)

12.4.
Oběd - polévkakvětáková
Oběd 1kuřecí směs se zeleninou, hranolky
Po
15.4.
Oběd - polévkazeleninová
Oběd 1pečené krůtí maso, bramborová kaše, zelný salát (7)
Út
16.4.
Oběd - polévkavývar se zeleninou
Oběd 1smažené rybí filé, vařené brambory, mrkvový salát, ovoce (1,3,7)
Oběd 2vařené vejce, koprová omáčka, vařené brambory, ovoce (1,3,7)
St
17.4.
Oběd - polévkacelerová s kroupami (1,9)
Oběd 1špaldová krupicová kaše s kakaem (1)
Oběd 2plněný paprikový lusk, dušená rýže
Út
23.4.
Oběd - polévkavločková (1)
Oběd 1těstoviny se sýrovou omáčkou (1,3,7)
St
24.4.
Oběd - polévkahráškový krém (7)
Oběd 1řecké brambory s kuřecím masem a smetanou (7)
Čt
25.4.
Oběd - polévkaselská
Oběd 1kuřecí plátek, dušená mrkev, vařené brambory, ovoce (1,7)

26.4.
Oběd - polévkakulajda
Oběd 1vepřové na žampionech, dušená rýže, zeleninová obloha
Po
29.4.
Oběd - polévkazeleninová s jáhly
Oběd 1plněné bramborové knedlíky, kys. zelí (1)
Út
30.4.
Oběd - polévkafrankfurtská
Oběd 1těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou, tv. dezert (1,3,7)
Čt
2.5.
Oběd - polévkabramborová
Oběd 1srbské rizoto se sýrem, kys. okurek, ovoce (7)

3.5.
Oběd - polévkabrokolicová
Oběd 1kuřecí plátek v jogurtu, vařené brambory, dip (7)
Po
6.5.
Oběd - polévkavývar s nudlemi a zeleninou (1,3)
Oběd 1štěpánská pečeně, dušená rýže, kompot
Út
7.5.
Oběd - polévkakrupicová s vejci (1,3)
Oběd 1zapečené těstoviny, salát, ml. dezert (1,3,7)
Čt
9.5.
Oběd - polévkazeleninová
Oběd 1moravský vrabec, hl. zelí, bramborové knedlíky, ovoce (1)
Oběd 2penne se špenátem a rajčaty, ovoce (1,3)

10.5.
Oběd - polévkakoprová (1,3,7)
Oběd 1čočka na kyselo, vařené vejce, kys. okurek, chléb (1,3)
Po
13.5.
Oběd - polévkamrkvová
Oběd 1vepřové pečené na bylinkách, dušená rýže, zeleninový salát
Út
14.5.
Oběd - polévkacibulová
Oběd 1rybí filé na másle, bramborová kaše, kompot, actimel (4,7)
St
15.5.
Oběd - polévkarajská
Oběd 1plovdivské maso, těstoviny, bylinný čaj
Čt
16.5.
Oběd - polévkafazolová
Oběd 1pečené kuřecí stehno, vařené brambory, zelný salát, ovoce

17.5.
Oběd - polévkavývar s játrovými knedlíčky (1,3)
Oběd 1bělehradský kotlet, dušená rýže
Po
20.5.
Oběd - polévkagulášová
Oběd 1bramborové šišky s mákem, ochucené mléko (1,7)
Út
21.5.
Oběd - polévkapohanková
Oběd 1kuřecí stehenní plátek na paprice, těstoviny, jogurt
St
22.5.
Oběd - polévkačesneková
Oběd 1zeleninové rizoto s cuketou, kuřecím masem a parmazánem (7)
Čt
23.5.
Oběd - polévkakmínová (3)
Oběd 1krůtí pečeně, zelenina na másle, vařené brambory, ovoce (7)

24.5.
Oběd - polévkaselská
Oběd 1sekaná pečeně, vařené brambory, zeleninová obloha
Po
27.5.
Oběd - polévkazeleninová
Oběd 1milánské špagety (1,3,7)
Út
28.5.
Oběd - polévkavývar s nudlemi a zeleninou
Oběd 1hrachová kaše, párek, chléb, kys, okurek, ml. dezert (1,7)
St
29.5.
Oběd - polévkavločková
Oběd 1znojemská pečeně, dušená rýže, salát
Čt
30.5.
Oběd - polévkazelná
Oběd 1kuřecí řízek, těstovinový salát s jogurtem a zeleninou, ovoce (1,3,7)

31.5.
Oběd - polévkakedlubnová
Oběd 1vepřová pečeně, vařené brambory, listový špenát
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.