e-strava Jídelníček
ZŠ a MŠ Koperníkova
Třinec
[0088]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.2.
Oběd - polévkavývar se zeleninou a nudlemi (1,3)
Oběd 1segedínský guláš, houskové knedlíky (1,3,7)
Út
5.2.
Oběd - polévkabramborová
Oběd 1srbské rizoto s bulgurem, kys. okurek, tvarohový dezert s ovocem (1,7)
St
6.2.
Oběd - polévkačočková
Oběd 1plovdivské maso, těstoviny (1,3)
Čt
7.2.
Oběd - polévkapohanková
Oběd 1kuřecí stehno, vařené brambory, fazolové lusky s hráškem a karotkou, ovoce

8.2.
Oběd - polévkarajská s kapáním (1,3,7)
Oběd 1kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7)
Po
11.2.
Oběd - polévkabrokolicový krém (7)
Oběd 1kuřecí salát s těstovinou, zeleninou a jogurtem (1,7)
Út
12.2.
Oběd - polévkakoprová
Oběd 1kuskus se zeleninou a sýrem, zelný salát s křenem, jog. mléko (1,7)
Oběd 2zahorácký závitek, vařené brambory, jog. mléko (7)
St
13.2.
Oběd - polévkazeleninová
Oběd 1rybí karbanátky, šťouchané brambory, mrkvový salát (1,3,4,7)
Oběd 2dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Čt
14.2.
Oběd - polévkamrkvová
Oběd 1kuře na paprice, těstoviny, ovoce (1,3,7)
Oběd 2zapečená brokolice, vařené brambory, kompot, ovoce (3,7)

15.2.
Oběd - polévkačesneková
Oběd 1hrachová kaše, chléb, uzené maso, okurek (1)
Po
25.2.
Oběd - polévkavločková (1)
Oběd 1vepřové na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7)
Út
26.2.
Oběd - polévkakedlubnová (7)
Oběd 1čevabčiči, bramborová kaše, salát, džus (14,3,7)
Oběd 2zeleninové rizoto se sýrem, salát, džus (7)
St
27.2.
Oběd - polévkakrupicová s vejcem (1,3)
Oběd 1francouzské brambory, červená řepa (3,7)
Oběd 2krkovice pečená na zelí, vařené brambory
Čt
28.2.
Oběd - polévkafrankfurtská (7)
Oběd 1koprová omáčka, vař. vejce, vařené brambory, tv.dezert (1,3,7)
Oběd 2závitek plněný list. špenátem a nivou, vařené brambory, obloha, tv. dezert (7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.