e-strava Jídelníček
ZŠ Jubilejní
Třinec
[0081]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
11.5.
Oběd 1Potrainový balíček (2 ks obložený rohlík, obloha, šáteček, jablko)
Po
25.5.
Oběd - polévkaBramboračka (1,9)Hodnocení:
Oběd 1Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, kyselý okurek, ovoce, čaj (1,7,10)Skvělé
Út
26.5.
Oběd - polévkaZeleninová s drožďovými knedlíčky (1,3,9)
Oběd 1Přírodní rybí filé, bramborová kaše, ovocné pyré, džus (4,7)
St
27.5.
Oběd - polévkaPórková s bramborem (1,9)
Oběd 1Cikánská vepřová pečeně, těstoviny, čaj (1,3,7)
Čt
28.5.
Oběd - polévkaFazolová (1)
Oběd 1Vepřové maso na kmíně, bramborová kaše, zelný salát s koprem, džus

29.5.
Oběd - polévkaČesneková s bramborem (3)
Oběd 1Krůtí maso na kari, bulgur, čaj (1)
Po
1.6.
Oběd - polévkaVývar s nudlemi a játrovými knedlíčky (1,3,9)
Oběd 1Hrachová kaše s párkem, chléb, kyselý okurek ovoce, džus (1,3,7)
Út
2.6.
Oběd - polévkaKvětáková (1,7,9)
Oběd 1Krůtí paprikář, těstoviny (1,3,7,9)
St
3.6.
Oběd - polévkaGulášová (1,9)
Oběd 1Gnocchi s lískoořechovým posypem, ovoce, džus (1,3,7,8)
Čt
4.6.
Oběd - polévkaRýžová (9)
Oběd 1Pečené kuře, bramborová kaše, salát, džus (7)

5.6.
Oběd - polévkaVločková (1,7,9)
Oběd 1Svíčková z vepřového masa, kynutý knedlík (1,3,7,9)
Po
8.6.
Oběd - polévkaZeleninová s tarhoňou (1,3,9)
Oběd 1Kuřecí maso na rozmarýnu, bramborová kaše, salát, ovoce, čaj (1,7)
Út
9.6.
Oběd - polévkaKoprová s bramborem (1,7)
Oběd 1Masové koule v rajské omáčce, rýže, džus (1,3,7)
St
10.6.
Oběd - polévkaz fazolových lusků (1,3,7)
Oběd 1Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot, čaj (1,34,7)
Čt
11.6.
Oběd - polévkaHráškový krém s krutónky (1,3,)
Oběd 1Zapékané těstoviny s uzeným, salát z červené řepy, džus (1,3,7)

12.6.
Oběd - polévkaKrupicová (1,3,9)
Oběd 1Vepřové výpečky, kyselé zelí, bramborový knedlík, ovoce, čaj (1,3,7,10)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.