e-strava Menu
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Day Choice
Mon
1.4.
Lunch 1NEVAŘÍ SE - VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ
Tue
2.4.
Lunch - soupZ bílých fazolí (1.1,9)Rating:
Lunch 1Boloňské špagety se sýrem (1.1,3,7) B
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Wed
3.4.
Lunch - soupKulajda (1.1,3,7)Rating:
Lunch 1Rybí filé zapečené s kečupem a ajvarem, mích.brambory, zel. salát (4) B
Lunch 2Vepřové na kmínu, dušená mrkev s hráškem, brambory (1.1)
Lunch nextčaj, ovocný nápoj
Thu
4.4.
Lunch - soupŠpenátová polévka (3,7)Rating:
Lunch 1Fondorský kuřecí plátek, rýže dušená, zeleninový salát (1.1) B
Lunch 2Halušky s bryndzou, salát z kysaného zelí (1.1,3,7)
Lunch nextkoktejl (7), ovocný nápoj
Fri
5.4.
Lunch - soupFrancouzská polévka (1.1,3,9)Rating:
Lunch 1Bramborové knedlíky plněné uzeninou, kysané zelí (1.1,3,12) B
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Mon
8.4.
Lunch - soupVločková polévka (1.1,7,9)Rating:
Lunch 1Krůtí prso po cikánsku, rýže dušená (1.1,10,12) B
Lunch 2Brambory zapečené s rybím filé, kompot (3,4,7)
Lunch nextčaj, ovocný nápoj
Tue
9.4.
Lunch - soupPísmenková (1.1,3,9)Rating:
Lunch 1Vejce vařené, koprová omáčka, brambory vařené (1.1,3,7) B
Lunch 2Kuřecí maso zapečené s broskví a sýrem, brambory, kompot (1.1,7)
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Wed
10.4.
Lunch - soupHrachová polévka (9)Rating:
Lunch 1Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B
Lunch nexthorká čokoláda, ovocný nápoj
Thu
11.4.
Lunch - soupKmínová s vejci (1.1,3,9)Rating:
Lunch 1Karlovarský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7) B
Lunch 2Rýžová kaše s cukrem, máslem a kakaem (7)
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Fri
12.4.
Lunch - soupZeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,7,9)Rating:
Lunch 1Sekaná pečeně, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7) B
Lunch nextkoktejl, ovocný nápoj
Mon
15.4.
Lunch - soupBramborová se sójou (1.1,6,9)Rating:
Lunch 1Rizoto s masem, zeleninou a sýrem, zeleninový salát (7) B
Lunch nextovocný nápoj
Tue
16.4.
Lunch - soupDrůbeží se sýrovým kapaním (1.1,37,9)Rating:
Lunch 1Krůtí maso v mrkvi, brambory (1.1) B
Lunch 2Tortily s kuřecím masem, zeleninou a salsou (1.1,7)
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Wed
17.4.
Lunch - soupJahelná se zeleninou (1.1,3,7,9)Rating:
Lunch 1Hovězí na slanině, rýže dušená zeleninový salát (1.1) B
Lunch nextkoktejl, ovocný nápoj
Thu
18.4.
Lunch - soupZ míchaných luštěnin (1.1,6,9)Rating:
Lunch 1Sekaný máslový telecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7) B
Lunch 2Brambory s cibulkou, podmáslí (7)
Lunch nextčaj, ovocný nápoj
Fri
19.4.
Lunch - soupZ kysaného zelí se smetanou (1.1,7,12)Rating:
Lunch 1Kynuté knedlíky se zavařeninou, cukrem, máslem a zakys, smetanou (1.1,3,7)
Lunch 2Kuře na způsob bažanta, rýže dušená, kompot (1.1) B
Lunch nextovoce, ovocný nápoj
Mon
22.4.
Lunch - soupRychlá s vejci (3,9)Rating:
Lunch 1Drůbeží párky, hrachová kaše, chléb. kys. okurek (1.1) B
Lunch 2Brambory zapečené s brokolicí a sýrem, kompot (3,7)
Lunch nextčaj, ovocný nápoj
Tue
23.4.
Lunch - soupDýňový krém s krutony (1.1,7,9)Rating:
Lunch 1Americký kotlet, brambory, zeleninový salát (1.1,10) B
Lunch 2Těstovinový salát s tuňákem (1.1,3,4,7)
Lunch nextkoktejl, ovocný nápoj
Wed
24.4.
Lunch - soupZeleninová s pohankou (1.1,9)Rating:
Lunch 1Kuřecí stroganov, rýže dušená (1.1,7) B
Lunch 2Čočkové ragů se špagetami a parmazánem (3,7)
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Thu
25.4.
Lunch - soupKvětáková (1.1,3,7)Rating:
Lunch 1Smažené rybí filé a rybí prsty, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,4,7) B
Lunch nextčaj, mošt
Fri
26.4.
Lunch - soupKrupicová (1.1,3,7,9)
Lunch 1Krůtí vrabec, špenát dušený, bramborový knedlík (1.1,3,7) B
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Mon
29.4.
Lunch - soupJarní zeleninová (1.1,9)
Lunch 1Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny (1.1,3,9) B
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Tue
30.4.
Lunch - soupZ červené čočky (1.1,9)
Lunch 1Kuřecí prso zapečené se sýrem, brambory, zeleninový salát (1,1,7) B
Lunch 2Mrkvový karbenátek se sýrem, brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
Lunch nextkoktejl, ovocný nápoj
Wed
1.5.
Lunch 1NEVAŘÍ SE - STÁTNÍ SVÁTEK
Thu
2.5.
Lunch - soupFrankfurtská zeleninová (1.1,6,9)
Lunch 1Bramborové šišky s cukrem, máslem a mákem (1.1,3,7) B
Lunch 2Kuřecí maso na hořčiči, rýže dušená, kompot (1.1,10)
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Fri
3.5.
Lunch - soupČesneková polévka (1.1)
Lunch 1Vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík (1.1,3,7,12) B
Lunch nextčaj, ovocný nápoj
Mon
6.5.
Lunch - soupPohanková se žampióny (9)
Lunch 1Zbruf - italský guláš se sýrem, těstoviny (1.1,3,7)
Lunch nextovoce, horká čokoláda, ovocný nápoj
Tue
7.5.
Lunch - soupRajská s kapáním (1.1,3,9)
Lunch 1Rybí filé s citrónovým přelivem, brambory, zeleninový salát (4,7) B
Lunch 2Zeleninový kuskus, zeleninový salát
Lunch nextčaj, ovocný nápoj
Wed
8.5.
Lunch 1NEVAŘÍ SE - STÁTNÍ SVÁTEK
Thu
9.5.
Lunch - soupBramborová se sýrem (1.1,7,9)
Lunch 1Kuřecí maso na kari, rýže dušená (1.1,7)
Lunch 2Cizrnové placičky, salát z kysaného zelí (3,12)
Lunch nextovoce, čaj, ovocný nápoj
Fri
10.5.
Lunch - soupČočková polévka (1.1,9)
Lunch 1Karbenátek pečený, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7) B
Lunch 2Fazolové lusky s anglickou slaninou, brambory, zeleninový salát
Lunch nextčaj, ovocný nápoj
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available