e-strava Jídelníček
ZŠ Dobrá
Dobrá
[0080]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
St
1.4.
Oběd - polévkaJarní zeleninová (1.1,7,9)
Oběd 1Valašské hnízdo, brambory, zeleninový salát (1.1)
Čt
2.4.
Oběd - polévkaFazolová (1.1)
Oběd 1Zapečené těstoviny s uzeninou, kys. okurek (1.1,3,7)

3.4.
Oběd - polévkaDrůbeží s těstovinou (1.1,3,9)
Oběd 1Karbenátek pečený, míchané brambory, zeleninový salát (1.1,3,7)
Po
6.4.
Oběd - polévkaJahelná se zeleninou (1.1,9)
Oběd 1Přírodní vepřový závitek, míchané brambory, zeleninový salát (1.1.3.7.10)
Út
7.4.
Oběd - polévkaZ kysaného mléka
Oběd 1Játra na cibulce, rýže dušená, kys. okurek
St
8.4.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci (1.1,3,9)
Oběd 1Segedinský guláš, houskový knedlík (1.1,3,7,12)
Čt
9.4.
Oběd - polévkaČočková
Oběd 1Kuřecí prso se Stockholmskou omáčkou, brambory, zeleninový salát (1.1,7)

10.4.
Oběd 1VELKÝ PÁTEK
Po
13.4.
Oběd - polévkaVELIKONOČNÍ PONDĚLÍ
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.