e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek u Jablunkova
[0069]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.5.
Oběd 1 STÁTNÍ SVÁTEK-VOLNO
Po
4.5.
Oběd - polévkaPórková A:1,9
Oběd 1Rizoto z kuřecího masa,mrkvový salát A:9
Út
5.5.
Oběd - polévkaHrachová A:1,9
Oběd 1Smažené rybí filé,brambor,kompot A:1,3,7
St
6.5.
Oběd - polévkaZ kyselého zelí A:1,9
Oběd 1Krupicová kaše s grankem A:7
Čt
7.5.
Oběd - polévkaZeleninová s játrovými knedlíčky A:1,3,9
Oběd 1Vepřové výpečky,dušený špenát,brambor A:1,9

8.5.
Oběd 1 STÁTNÍ SVÁTEK- VOLNO
Po
11.5.
Oběd - polévkaKulajda A:1,7,9,3
Oběd 1Bramborový knedlík plněný masem,dušené zelí A:1,3
Út
12.5.
Oběd - polévkaDrůbková se sýrovým kapáním A:1,3,7,9
Oběd 1Husarská roláda,bramborová kaše,červená řepa A:1,3,7,10
St
13.5.
Oběd - polévkaČočková A:1,9
Oběd 1Hovězí tokaň,těstoviny A:1,3
Čt
14.5.
Oběd 1 NEVAŘÍ SE

15.5.
Oběd - polévkaZeleninová s bulgurem A:1,7
Oběd 1Kuře na smetaně,houskový knedlík, A:1,3,7,9,10
Po
18.5.
Oběd - polévkaZ hlívy ústřičné A:1,9
Oběd 1Smažené rybí filé,brambor,kompot A:1,3,7,4
Út
19.5.
Oběd - polévkaFazolová A:1,9
Oběd 1Přírodní vepřový plátek,dušená rýže,ledový salát,čaj A:1
St
20.5.
Oběd - polévkaČesneková A:3,9
Oběd 1Krůtí sekaná bramborová kaše,salát z červeného zelí,mošt A:1,3,7
Čt
21.5.
Oběd - polévkaZ hlávkového zelí A:9
Oběd 1Poděbradské maso,knedlík,džus,ovoce A:1,3,7,9

22.5.
Oběd - polévkaDrožďová A :1,3,9
Oběd 1Lazáně s brokolicízeleninová přízdoba A:1,3,7
Po
25.5.
Oběd - polévkaMléčná s bramborem A:7,9
Oběd 1Kuřecí směs se zeleninou,dušená rýže,džus A:1,9
Út
26.5.
Oběd - polévkaHrachová A:1,9
Oběd 1Kynuté knedlíky s marmeládou,koktejl A:1,3,7
St
27.5.
Oběd - polévkaHovězí rychlá A:3,7,9
Oběd 1Zahoracký závitek,brambor,zeleninová přízdoba,mošt A:7
Čt
28.5.
Oběd - polévkaBramborová A:7,9
Oběd 1Špagety se sýrovou omáčkou a šunkou,voda s citrónem A:1,3,7

29.5.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci A:1,3,9
Oběd 1Kůtí plátek na medvědím česneku,bramborová kaše,křemický salát,čaj A:7,1
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.