e-strava Jídelníček
ZŠ Písek
Písek
[0069]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
Oběd - polévkaBramborová A: 1,9
Oběd 1Vepřové po italsku, těstoviny, čaj A: 1,3
Út
5.1.
Oběd - polévkaFazolová s rajčaty A: 1,9
Oběd 1Zahradnická sekaná, bramborová kaše, kompot A: 1,3,7,9
St
6.1.
Oběd - polévkaZ vaječné jíšky A: 1,3,9
Oběd 1Kuře na smetaně, houskové knedlíky, džus, ovoce A: 1,3,7,9
Čt
7.1.
Oběd - polévkaHoubová s bramborami A: 1,7
Oběd 1Čočka na kyselo, žitný chléb, mléko krabička A: 1,7

8.1.
Oběd - polévkaZeleninová s ovesnými vločkami A: 1,9
Oběd 1Moravský vrabec, dušený špenát, brambory, voda s citr. A: 1,3,7
Po
11.1.
Oběd - polévkaGulášová A:1,9
Oběd 1Rýžová kaše s přesnídávkou,ovoce,čaj A:7
Út
12.1.
Oběd - polévkaDrůbková s kapáním A:1,3,7,9
Oběd 1Přírodní žebírko,bramborová kaše,ledový salát,džus A:1,7,10
St
13.1.
Oběd - polévkaKoprová A:1,7,9
Oběd 1Strapáčky se zelím,ovoce,mošt A:1,3
Čt
14.1.
Oběd - polévkaBrokolicová s bramborem A:1,7,9
Oběd 1Krůtí ragů,špecle,bylinkový nápoj A:1,7,3,9

15.1.
Oběd - polévkaHrachová A:1,9
Oběd 1Smažené rybí filé,brambor,mrkvový salát,voda s citrónem A:1,3,4,7
Po
18.1.
Oběd - polévkaZ hlávkového zelí A:9
Oběd 1Rizoto z kuřecího masa,okurkový salát,čaj A:1,9
Út
19.1.
Oběd - polévkaMrkvová s těstovinou A:1,3,9
Oběd 1Pečené kuře,brambor,kompot A:1,9
St
20.1.
Oběd - polévkaČesneková s bramborem A:9,3Hodnocení:
Oběd 1Segedínský guláš,knedlík,džus,ovoce A:1,3,7Skvělé
Čt
21.1.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci A:1,3,9
Oběd 1Žebírko s kečupem a sýrem,bramborová kaše,zel.přízdoba,mošt A:1,7

22.1.
Oběd - polévkaSelská A:1,3,7,9
Oběd 1Mexické fazole,žitný chléb,čaj,ovoce A:1,9
Po
25.1.
Oběd - polévkaZeleninová s kuskusem A: 1,9
Oběd 1Sekaná pečeně, kyselé zelí, brambory, čaj A: 1,3
Út
26.1.
Oběd - polévkaMléčná s kroupami A: 1,7,9
Oběd 1Zapečené těstoviny s kuřecím masem, kyselý okurek, čaj, termix A: 3,9,7
St
27.1.
Oběd - polévkaRajčatová s krupicovými noky A: 1,3,9
Oběd 1Tmavá treska na másle, bramb. kaše, křimický salát, mošt A: 4,7
Čt
28.1.
Oběd - polévkaBramborová A: 1,9
Oběd 1Vepřové na kmíně, rýže s bulgurem, zelenin. přízdoba, džus A: 1

29.1.
Oběd - polévkaČočková
Oběd 1Kynuté knedlíky s povidly, koktejl, ovoce A: 1,3,7
Po
1.2.
Oběd - polévkaZelná s bramborami A: 1,7,9
Oběd 1Boloňské špagety, čaj, ovoce A: 1,3
Út
2.2.
Oběd - polévkaZ míchaných luštěnin A:1,9
Oběd 1Vepřové v hlávkovém zelí, brambory, čaj A: 1
St
3.2.
Oběd - polévkaŠpenátová s kapáním A: 1,3,7
Oběd 1Krůtí řízek naruby, bramborová kaše, kompot A: 1,3,7
Čt
4.2.
Oběd - polévkaSlepičí s těstovinou A: 3,9
Oběd 1Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky, džus A: 1,3,7,9

5.2.
Oběd - polévkaBramborová s paprikou A: 1,7
Oběd 1Krůtí játra na cibulce, duš. rýže s pohankou, ovoce, mošt A: 1,9
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.