ŠUNKOVÉ PÁREČKY,KEČUP,ROHLÍČEK,ČERNÝ ČAJ S CITRONEM
Lunch - soup
MASOVÝ KRÉM
Lunch 1
DUKÁTOVÉ BUCHTIČKY S KRÉMEM,OVOCNÝ ČAJ,HRUŠKY
Afternoon snack
ZAPEČENÉ TOUSTY,ZELENINOVÉ HRANOLKY
Drink
KARAMELOVÉ MLÉKO
Thu 25.4.
Snack
ČOKOKULIČKY S MLÉKEM,OVOCNÝ ČAJ
Lunch - soup
CIBULOVÁ SE SÝREM A KRUTONY
Lunch 1
KUŘE PEČENÉ NA MÁSLE,DÝŇOVÉ PYRÉ,BRAMBORY VAŘENÉ,MINERÁLKA
Afternoon snack
CHLÉB,TVAROHOVÁ POM. S RAJČÁTKY
Drink
KAKAO
Fri 26.4.
Snack
LISTOVÝ ŠÁTEČEK,BÍLÁ KÁVA
Lunch - soup
CELEROVÝ KRÉM S MRKVIČKOU
Lunch 1
BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENÝM,ZELÍ KYSANÉ,VODA SE SIRUPEM
Afternoon snack
CHLÉB ŽITO,POMAZÁNKA Z LOSOSA
Drink
ČAJ ŠVÉDSKÝ
Mon 29.4.
Snack
CHLÉB,POMAZÁNKA S ŘEDKVIČKAMI,JAHODOVÉ MLÉKO
Lunch - soup
Z RYBÍHO FILÉ
Lunch 1
BRAMBOROVÝ GULÁŠ,SLUNÍČKO,OVOCNÝ ČAJ
Afternoon snack
OVOCNÁ PŘESNÍDÁVKA,ROHLÍČEK
Drink
ČAJ S CITRONEM
Tue 30.4.
Snack
VEKA,POMAZÁNKA ŠPENÁTOVÁ,ČAJ S CITRONEM
Lunch - soup
ZELENINOVÁ S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY
Lunch 1
KUŘECÍ ZÁVITEK SE ŠUNKOU A SÝREM,BRAMBORY ŠŤOUCHANÉ S PAŽITKOU,LEDOVÝ SALÁT
Afternoon snack
MINI PIZZA
Drink
MINERÁLKA
Thu 2.5.
Snack
CHLÉB,HERMELÍNOVÝ KRÉM,BÍLÁ KÁVA
Lunch - soup
HRÁŠKOVÁ S OSMAŽENOU HOUSKOU
Lunch 1
KRŮTÍ ŘÍZEČKY SMAŽENÉ,BRAMBOROVÁ KAŠE,KOMPOT,VODA
Afternoon snack
JOGURT BÍLÝ S OVOCEM
Drink
ČAJ
Fri 3.5.
Snack
MÜSLI S MLÉKEM,OVOCE,ČAJ
Lunch - soup
VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
Lunch 1
HOVĚZÍ NUDLIČKY,OKURKOVÁ OMÁČKA,RÝŽE DUŠENÁ,DŽUS
Afternoon snack
POMAZÁNKA Z RYB V TOMATĚ,SLUNÍČKO,KEDLUBEN
Drink
ČAJ ŠVÉDSKÝ
Allergens
1
Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2
Crustaceans and products thereof
3
Eggs and products thereof
4
Fish and products thereof
5
Peanuts and products thereof
6
Soybeans and products thereof
7
Milk and products thereof (including lactose)
8
Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9
Celery and products thereof
10
Mustard and products thereof
11
Sesame seeds and products thereof
12
Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers