e-strava Jídelníček
Střední škola
Odry
[0418]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.5.
Oběd - polévkaSVÁTEK
Čt
2.5.
Oběd - polévkazeleninová se strouháním 1.1,1,3,9
Oběd 1čočka nakyselo,vejce vař,chléb,okurek,mošt,voda s citr.1.1,1,3,10

3.5.
Oběd - polévkarybí s pórkem 1,1.1,3,4,7
Oběd 1kuř.pikantní se šunkou,kuskus,banán.koktetjl,voda s pomer.1,1.1,7,9
Po
6.5.
Oběd - polévkabrokolicová 1.1,7,9
Oběd 1halušky se zelím, ovoce,zázvor.nápoj,voda s pomer. 1.1,3,12
Út
7.5.
Oběd - polévkaprácheňská 1,1.1,3,7,9
Oběd 1krůtí kostky na tymiánu,rýže,sal.okurkový,pomer.nápoj,voda s citr.1.1,7
St
8.5.
Oběd - polévkaSVÁTEK
Čt
9.5.
Oběd - polévkakrkonošská cibulačka 1,9
Oběd 1obrácený vepř.řízek,bramb.kaše,kompot,čaj,voda s citr.1,1.1,3,7

10.5.
Oběd - polévkačesneková s krutony 1,3,9
Oběd 1uzené,křenová om.,knedlík,bílá káva,voda s pomer.1,1.1,3,7
Po
13.5.
Oběd - polévkaitalská 1.1,3,7
Oběd 1vepř.husitská směs,opék.brambory,jogurt.dip,sirup,voda s citr.1,1.1,3,7,10
Út
14.5.
Oběd - polévkakuřecí s těstovinou 1.1,3,9
Oběd 1hov.pl.frankfurtský,karlov.knedlík,mrk.nápoj s jablky,voda s pomer.1,1.1,3,7,10
St
15.5.
Oběd - polévkaz pečeného celeru 9,1,1
Oběd 1rybí sekaná se žamp,bramb.kaše,sal.zelný s č.řepou včaj,voda s citr.1,3,4,7
Čt
16.5.
Oběd - polévkauzená s bramborem 9
Oběd 1kuř. po myslivecku,rýže,ovoce,malinový koktejl,voda s pomer.1.1,7,12

17.5.
Oběd - polévkahrachová s osmaž.houskou 1,1.1,3,7,9
Oběd 1těstovinové rizoto s vepř.masem,sal.rajč. s bazal,jabl.nápoj,voda s citr.1,3,7,9
Po
20.5.
Oběd - polévkakapustová s paprikou a bramborem 1.1
Oběd 1bramb.šišky se strouhankou,granko,voda s pomer. 1,1.1,3,7
Út
21.5.
Oběd - polévkacibulová se sýrem 1,1.1,3,7,9
Oběd 1kuř.stehno"Montevideo" rýže,ovoce,sirup,voda s citr.
St
22.5.
Oběd - polévkabramborová nakyselo 1.1,7,9
Oběd 1zapeč.těstoviny s uz.masem,okurek,mošt,voda s pomer.1,3,7,10
Čt
23.5.
Oběd - polévkarybí s rajčatovým protlakem 1,1.1,3,4,7,9
Oběd 1staroč.krkovice,šťouch.brambory,zelenin.přízdoba,čaj bylin,voda s citr.1.1,9

24.5.
Oběd - polévkahov. s celestýnskými nudlemi 1.1,3,7,9
Oběd 1vepř.s bulgurem a zleninou,náp.mrkvový s jablky,voda s pomer.1,3,7,9
Po
27.5.
Oběd - polévkarajčatová s rýží 1.1,7,9
Oběd 1smaž.sýr,brambory,tatarka,pomer.nápoj,voda s citr. 1.1,1,3,7,10
Út
28.5.
Oběd - polévkadršťková z hlívy ústřičné 1.1,9
Oběd 1kuř. po horácku,těstoviny,čaj,voda s pomer. 1.1,1,3
St
29.5.
Oběd - polévkadrůbeží francouzská 1,3,9
Oběd 1segedín.guláš,knedlík,bílá káva,voda s citr. 1.1,1,3,7,12
Čt
30.5.
Oběd - polévkafazolová 1.1,9
Oběd 1kuř.steakse zámeckou zeleninou.brambor,sirup,voda s pomer.7,9

31.5.
Oběd - polévkakvětáková jemná 1.1,7,9
Oběd 1vep.pl-na bylinkách,rýže,banán.koktejl,voda s citr. 1.1,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.