e-strava Menu
ZŠ Bystřice
Bystřice nad Olší
[0402]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Lunch - soupZeleninová jarní (1,9)Rating:
Lunch 1Bramborové šišky s mákem (1,3,7), mléko, čaj
Lunch 2Nudličky z vepřové panenky na bylinkách (1), brambory
Wed
3.4.
Lunch - soupCibulová s bramborem (1)Rating:
Lunch 1Rybí filé s hořčičnou omáčkou (1,4,7,10), brambory, čaj
Lunch 2Špenátové rizoto s vlašskymi ořechy(1,7,8)(bezmasé), salát
Thu
4.4.
Lunch - soupHráškový krém (1,7),Rating:
Lunch 1Šoulet s výpečky (1,7), kys. okurka, čaj
Lunch 2Krůtí ala bažant(1), br. knedlík (1)
Fri
5.4.
Lunch - soupStaročeská bramboračka (1,7)Rating:
Lunch 1Srdce na smetaně (1,7,9), kynutý knedlík (1,3,7), čaj
Lunch 2Kuřecí kapsa(1,3,7), brambory, kompot, čaj
Mon
8.4.
Lunch - soupZeleninová (7)Rating:
Lunch 1Vepřová na smetaně(1,7,9), kynutý knedlík(1,3,7), čaj
Tue
9.4.
Lunch - soupRajská s těstovinami (1,7)Rating:
Lunch 1Fazole mexické(slanina, klobása), chléb, čaj
Lunch 2Smažený květák(1,3,7), br.kaše(7), kompot, čaj
Wed
10.4.
Lunch - soupDršťková z hlívy (1,7)Rating:
Lunch 1Karbanátky s tvarohem(1,3,7), brambory, kompot, čaj
Lunch 2Řecký salát s kuřecím masem(1,7), bageta(1), čaj
Thu
11.4.
Lunch - soupFrankfurtská s párkem (1,7)Rating:
Lunch 1Aljašská treska na kari(1,4), brambory, salát, čaj
Lunch 2Rýžový nákyp (1,3,7), mléko, čaj
Fri
12.4.
Lunch - soupČočková (1,7)Rating:
Lunch 1Kuřecí špalíky, šťouchané brambory, zelenina pečená, čaj
Lunch 2Masové soté flamendr (vepř.maso, lečo)(1), rýže, čaj
Mon
15.4.
Lunch - soupZeleninová s drožďovými knedlíčky (1,3,7,9)Rating:
Lunch 1Čevabčiči (1,3,7,10), br. kaše(7), salát, čaj
Tue
16.4.
Lunch - soupMaďarská zeleninová (1,7,9)Rating:
Lunch 1Žemlovka se sněhovou čepicí (1,3,7), bílá káva, čaj
Lunch 2Špagety s tuňákem (1,3,4,7), čaj
Wed
17.4.
Lunch - soupMoravská kyselica (1,7)Rating:
Lunch 1Francouzské brambory (1,3,9), kyselá okurka, čaj
Lunch 2Medová kotleta(1,7,9,10,6), bulgur, čaj
Thu
18.4.
Lunch - soupKmínová s bramborem (1,3,7)Rating:
Lunch 1Těstoviny po uhlířsku (smetana, šunka)(1,3,7), salát, čaj
Lunch 2Zapečená bageta s mozzarelou a rajčaty (1,7), čaj
Fri
19.4.
Lunch - soupDrůbková s písmenky (1,7,9)
Lunch 1Čočka na kyselo (1), vejce, chléb, kyselá okurka,čaj
Lunch 2Kuřecí řízek (1,3,7), br. kaše(7), kompot, čaj
Mon
22.4.
Lunch - soupZ pečených rajčat a paprik (1,7)
Lunch 1Valašské kuře (1,7), rýže, čaj
Tue
23.4.
Lunch - soupŘedkičková (1,7)
Lunch 1Slovenský řízek (mleté maso, sýr)(1,3,7), brambory, zelenina, čaj
Lunch 2Zapečené špecle se šunkou (1,3,7), zelenina, čaj
Wed
24.4.
Lunch - soupKedlubnová (1,7)
Lunch 1Kuřecí čína (1,7), rýže, čaj
Lunch 2Kakaový závin (1,3,7, ochucené mléko, čaj
Thu
25.4.
Lunch - soupKrkonošská cibulačka(1,7)
Lunch 1Fazolový guláš s vepřovým masem (1), chléb, čaj
Lunch 2Krůtí kung-pao (1,6,8), rýžové nudle, čaj
Fri
26.4.
Lunch - soupStaročeská čočková polévka (1,7)
Lunch 1Kuřecí špagety se sýrovou omáčkou (1,7), čaj
Lunch 2Smažené rybí filé(1,3,4,7), br. kaše(7), kompot, čaj
Mon
29.4.
Lunch - soupZ fazolových lusků (1,7)
Lunch 1Vepřové stejkové nudličky (1,7,10), těstovinové kolínka (1), čaj
Tue
30.4.
Lunch - soupSelská (1,7)
Lunch 1Srbské rizoto sypané sýrem (1,7,9), salát, čaj
Lunch 2Záhoracký závitek (zelí, klobása, maso), šťouchané brambory, čaj
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available