e-strava Jídelníček
ZŠ Bystřice
Bystřice nad Olší
[0402]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
1.7.
Oběd - polévkaBramborová s paprikami
Oběd 1Květákový mozeček (3), brambory, kompot
St
2.7.
Oběd - polévkaKrkonošské kyselo (1,7)
Oběd 1Vepřový perkelt, houskový knedlík (1,3,7)
Čt
3.7.
Oběd - polévkaPórková (7)
Oběd 1Kuřecí nudličky na placičkách (1,3,7)

4.7.
Oběd - polévkaVývar s kapáním (1,3,7,9)
Oběd 1Vepřové kostky na slanině (1), rýže, kyselá okurka
Po
7.7.
Oběd - polévkaKedlubnová (1,7)
Oběd 1Smažené žampióny (1,3,7), br. kaše (7), salát
Út
8.7.
Oběd - polévkaZelňačka (1,7)
Oběd 1Kuřecí stehno po cikánsku, kynutý knedlík (1,3,7)
St
9.7.
Oběd - polévkaHrstková (1)
Oběd 1Domácí bigos, chléb (1,7)
Čt
10.7.
Oběd - polévkaPohanková se zeleninou (7,9)
Oběd 1Sekaná, české zelí, brambory

11.7.
Oběd - polévkaCibulačka (7)
Oběd 1Srbské rizoto (1,7,9), salát
Po
14.7.
Oběd - polévkaGulášová (1)
Oběd 1Kuřecí křídla pečená v BBQ omáčce, rýže, salát
Út
15.7.
Oběd - polévkaMrkvový krém (1,7)
Oběd 1Balkánské zapékané brambory, salát (bezmasé)
St
16.7.
Oběd - polévkaČesneková s krupkami (1,7)
Oběd 1Ostravský guláš (1), kynutý knedlík(1,3,7)
Čt
17.7.
Oběd - polévkaČočková s párkem
Oběd 1Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
Po
21.7.
Oběd - polévkaŽampiónová (7)
Oběd 1Klobásový ježek, bramborová kaše (7), zelný salát
Út
22.7.
Oběd - polévkaZeleninová s vejci (1,3,7,9)
Oběd 1Moravský vrabec se špenátem (1), bramborový knedlík
St
23.7.
Oběd - polévkaItalská
Oběd 1Šunkofleky, kyselá okurka
Čt
24.7.
Oběd - polévkaSelská
Oběd 1Vepřové na smetaně (1,7,9), kynutý knedlík (1,3,7)

25.7.
Oběd - polévkaKvětáková (7)
Oběd 1Fazolový guláš s vepřovým masem (1), chléb
Po
28.7.
Oběd - polévkaZ fazolových lusků (7)
Oběd 1Smažené rybí filé (1,3,4,7), br. kaše (7)
Út
29.7.
Oběd - polévkaZ červené řepy
Oběd 1Plněné cukety, vařený brambor, dip
St
30.7.
Oběd - polévkaHrachová (7)
Oběd 1Vepřová kýta na houbách (1,7), těstoviny
Čt
31.7.
Oběd - polévkaRajská s nudlemi
Oběd 1Šumperské vejce (mleté maso, vjece), br. kaše (7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.