e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
2.4.
Oběd - polévkaZ fazolových lusků /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Rybí filé, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky /1,3,4,7/
Oběd 2Vařená kukuřice s bylinkovým máslem, müsli oplatek /7/
St
3.4.
Oběd - polévkaRajská s vločkami /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Kuřecí nudličky na pórku, rýže /1,9/
Oběd 2Uzené tofu s grilovanou zeleninou /7,9/
Čt
4.4.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Tortellini s masem přelité sýrovou omáčkou /1,3,7/
Oběd 2Caesar salát s krutonky /1,3,7,10/

5.4.
Oběd - polévkaVývar s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Zapečený chlebánek, ovoce /1,3,7/
Po
8.4.
Oběd - polévkaKrupicová /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Koprová omáčka, vejce, brambor, ovoce /1,3,7/
Oběd 2Koprová omáčka, hovězí vařené, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 3Hermelín s hruškou a ořechy, chia pečivo /7,8/
Út
9.4.
Oběd - polévkaFazolová /1/Hodnocení:
Oběd 1Maminčino kuře, těstoviny s kápií /1,3,7/
Oběd 2Tortilla s masem a zeleninou /1,3,7/
St
10.4.
Oběd - polévkaMrkvová /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Sekaná svíčková, bramborová kaše, vařený zelný salát /1,3,7/
Oběd 2Špecle v rajčinové omáčce s parmazánem /1,7/
Čt
11.4.
Oběd - polévkaBramboračka /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Hovězí na kmíně, rýže (houskový knedlík) /1,3,7/
Oběd 2Zeleninový kuskus, ovocný salát /1,7,9/

12.4.
Oběd - polévkaFrancouzská /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Plněný bramborový knedlík uzeninou, dušený špenát /1,3,7/
Oběd 2Rýžová kaše s ovocným pyré /1,7/
Po
15.4.
Oběd - polévkaZ míchaných luštěnin /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Znojemská hovězí pečeně, rýže (tarhoňa) /1,3/
Oběd 2Krabí koktejl s tofu, cereální pečivo /1,3,4,7/
Út
16.4.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Kuřecí nudličky na nivě, těstoviny (rýže) /1,3,7/
Oběd 2Plněné závitky z čínského zelí, brambor, kompot /1,3,7/
St
17.4.
Oběd - polévkaPetrželová se smaženým hráškem /1,3,7/Hodnocení:
Oběd 1Bulgureto s vepřovým masem a zeleninou /1,7/
Oběd 2Houbové lasagne, rajčatový salát /1,3,7/
Čt
18.4.
Oběd - polévkaSlepičí s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Smažený květák, brambor, bylinkový dip /1,3,7/
Oběd 2Zapečená rýže se třemi druhy sýru, zeleninový salát s ovocem /1,7/

19.4.
Oběd - polévkaRychlá s masem a vejci /1,3/Hodnocení:
Oběd 1Kotlíkový guláš, chléb /1/
Oběd 2Palačinky s marmeládou, ovocné mléko /1,3,7/
Po
22.4.
Oběd - polévkaRajčatová s kuskusem /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Vepřová rolka se šunkou a sýrem, rýže (brambor) /1,7/
Oběd 2Liptovský steak (oštěpok) na ledovém salátě, bageta /1,3,7/
Út
23.4.
Oběd - polévkaPohanková /1/Hodnocení:
Oběd 1Sumeček africký na másle, bramborová kaše, kompot /4,7/
Oběd 2Sumeček africký na másle, salát z červené čočky /4,7/
Oběd 3Rizoto s chorizem a rajčaty /1,7/
St
24.4.
Oběd - polévkaČesnečka /1,3/Hodnocení:
Oběd 1Hovězí cikánské nudličky, těstoviny /1,3/
Oběd 2Hamburger s masem a zeleninou, ovoce /1,3,7/
Čt
25.4.
Oběd - polévkaKozí bradaHodnocení:
Oběd 1Krůtí na zelenině, bulgur (rýže) /1,9/
Oběd 2Jelení kýta se šípkovou omáčkou, gnocchi /1,3,9,10/

26.4.
Oběd - polévkaBrokolicový krém /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Vepřová panenka, šťouchaný brambor, přízdoba /1/
Oběd 2Tvarohové nočky s ovocným přelivem, bílá káva /1,3,7/
Po
29.4.
Oběd - polévkaSkandinávská rybí /1,4,7/
Oběd 1Čevapčiči se zeleninou, brambor, přízdoba /1,3,7/
Oběd 2Šopský salát, chia pečivo, oplatek /1,3,7/
Út
30.4.
Oběd - polévkaCizrnová /1/
Oběd 1Pikantní směs z vepřového masa, rýže /1/
Oběd 2Francouzské brambory, červená řepa /1,3,7/
Čt
2.5.
Oběd - polévkaRýžová /1/
Oběd 1Boloňské špagety se sýrem, ovoce /1,3,7,9/
Oběd 2Hovězí líčka na zelenině, bramborové placky /1,3,9,10/

3.5.
Oběd - polévkaHovězí s játrovou rýži /1,3,9/
Oběd 1Kuřecí řízečky, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
6.5.
Oběd - polévkaKulajda /1,3,7/
Oběd 1Rizoto z vepřového masa, okurkový salát /1,7,9/
Oběd 2Děděčkovy těstoviny s rybou, zel.přízdoba /1,3,4,7/
Út
7.5.
Oběd - polévkaZeleninový boršč /1,9/
Oběd 1Kuřecí roláda, bramborové pyré s celerem, kompot /1,7,9/
Čt
9.5.
Oběd - polévkaVývar se strouháním /1,3,9/
Oběd 1Hovězí Stroganov, rýže (bulgur) /1,7,houby/
Oběd 2Fazolový salát, vejce, cereální pečivo /1,3/

10.5.
Oběd - polévkaZelná s bramborem /1/
Oběd 1Vepřový guláš Zbruf, těstoviny /1,3/
Oběd 2Rakouský Germknödel (povidla, mák, vanilkový krém) /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.