e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.3.
Oběd - polévkaZeleninová s lahůdkovým droždím /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (tarhoňa) /1,3,7/
Oběd 2Salát z celozrných těstovin, ovoce /1,3,7/
Út
4.3.
Oběd - polévkaZ míchaných luštěnin /1/Hodnocení:
Oběd 1Rybí filé na másle, bramborová kaše, kompot /4,7/
Oběd 2Krůtí plátek, dýňové pyré /1,7/
Čt
6.3.
Oběd - polévkaSmetanová česnečka /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Pečené kuřecí stehno, rýže (kuskus), zeleninový salát /1/
Oběd 2Rostbíf na zeleninovém salátě, dresink, chia pečivo /1,3/

7.3.
Oběd - polévkaRychlá s vejci /1,3/Hodnocení:
Oběd 1Hrachová kaše, vídeňský párek, chléb, jablkový závin /1,3/
Oběd 2Šišky s mákem, ovocné mléko /1,3,7/
Po
10.3.
Oběd - polévkaPetrželová se smaženým hráškem /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Sicilské špagety, ovoce /1,3,7/
Oběd 2Marinované kuřecí paličky, cereální pečivo /1,3/
Út
11.3.
Oběd - polévkaBramboračka s houbami /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Námořnické hovězí maso, rýže (těstoviny) /1,3/
Oběd 2Zeleninové rizoto mungo s quinou, kompot
St
12.3.
Oběd - polévkaRajská /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Polpety v anglické slanině s pepřovým přelivem, tarhoňa (brambor) /1,3/
Oběd 2Zapečené těstoviny s květákem, ovoce /1,3,7/
Čt
13.3.
Oběd - polévkaVývar s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Bramborové knedlíky plněné uzeninou, červené zelí /1,3/
Oběd 2Tuňák na grilu, salát z červené čočky /4/

14.3.
Oběd - polévkaFazolová /1/Hodnocení:
Oběd 1Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát /1,3,7/
Oběd 2Hermelín s hruškou na ledovém salátě, bageta /1,3,7/
Po
17.3.
Oběd - polévkaČočková /1/Hodnocení:
Oběd 1Palačinka s masovou směsí a sýrem /1,3,7/
Oběd 2Zvěřina po myslivecku, opékaný brambor /1,9,10/
Út
18.3.
Oběd - polévkaZeleninová s lososem /1,4,7,9/Hodnocení:
Oběd 1Výborné vepřové řízky (nakládané), bramborová kaše, přízdoba /1,7/
Oběd 2Gnocchi s trhaným masem a hráškem /1/
St
19.3.
Oběd - polévkaRýžová /9/Hodnocení:
Oběd 1Králík na smetaně, špecle /1,3,7/
Oběd 2Šopský salát, chia pečivo, biscuit tyčinka /1,7/
Čt
20.3.
Oběd - polévkaKmínová s kapáním /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Bulgureto s masem a zeleninou, kyselý okurek /1,7,9/
Oběd 2Smažená brokolice, brambor, ovocný salát /1,3,7/

21.3.
Oběd - polévkaVývar s těstovinou /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Belgické vafle s tvarohem a ovocem /1,3,7/
Po
24.3.
Oběd - polévkaDrůbková /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Ryba se sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
Oběd 2Gyros maso na zeleninovém salátě, arabský chléb /1/
Út
25.3.
Oběd - polévkaBrokolicový krém /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Rajská omáčka, masové koule, houskový knedlík (tarhoňa) /1,3,7/
Oběd 2Plněné čínské zelí, brambor, kompot /1,3,7/
St
26.3.
Oběd - polévkaKrupicová /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Kuřecí stehno na kyselém zelí, brambor, ovoce
Oběd 2Pohanka s brynzou a anglickou slaninou /7/
Čt
27.3.
Oběd - polévkaCizrnová /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Hovězí nudličky na celeru, těstoviny (cereální těstoviny) /1,3,9/
Oběd 2Francouzské brambory s uzeninou, červená řepa /1,3,7/

28.3.
Oběd - polévkaVývar se strouháním /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Grilovaná vepřová panenka, šťouchaný brambor, přízdoba /1,7/
Oběd 2Krupicová kaše s čokoládou, ovoce /1,7/
Po
31.3.
Oběd - polévkaZ vaječné jíšky /1,3/
Oběd 1Bramborový guláš, chléb, ovoce /1,3/
Oběd 2Caesar salát s kuřecím masem a krutony /1,7,10/
Út
1.4.
Oběd - polévkaMinestrone /1/
Oběd 1Vepřové na kari, těstoviny (rýže) /1,7/
Oběd 2Zapečená bageta s milánskou směsí /1,3,7/
St
2.4.
Oběd - polévkaKulajda /1,3,7/
Oběd 1Frankfurtské hovězí nudličky, houskový knedlík (bulgur) /1,3,7/
Oběd 2Těstoviny se třemi druhy sýru, rajčatový salát /1,3,7/
Čt
3.4.
Oběd - polévkaAsijská kuřecí /1,3/
Oběd 1Sekaný máslový řízek, rýže, přízdoba /1,3/
Oběd 2Rybí špíz, brambor, salát z čínského zelí /4,7/

4.4.
Oběd - polévkaFrancouzská /1,3,9/
Oběd 1Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7/
Oběd 2Rakouský Germknödel (povidla,mák,vanilkový krém) /1,3,7/
Po
7.4.
Oběd - polévkaKachní vývar s drobením /1,3,9/
Oběd 1Koprová omáčka, vejce, brambor, jablečný mošt /1,3,7/
Oběd 2Grilovaný sýr halloumi na míchaném salátě, bagetka /1,7/
Út
8.4.
Oběd - polévkaPohanková /9/
Oběd 1Vepřové závitky s mozzarellou, tarhoňa (rýže) /1,3,7/
Oběd 2Smažené žampiony, brambor, pikantní dip /1,3,7/
St
9.4.
Oběd - polévkaŠpenátová s vejci /1,3,7/
Oběd 1Losos divoký, brambor, limetková omáčka /4,7/
Oběd 2Celerovokuřecí placičky, zeleninová obloha /1,3,9/
Čt
10.4.
Oběd - polévkaHovězí s rýží a hráškem /9/
Oběd 1Svíčková na smetaně, houskový knedlík /1,3,7,9/
Oběd 2Zeleninový kuskus, ovocný salát /1,9/

11.4.
Oběd - polévkaGulášová /1/
Oběd 1Zlaté kuřecí rizoto, okurkový salát /7/
Oběd 2Ovocné taštičky sypané tvarohem, bílá káva /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.