e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
2.7.
Oběd - polévkaČočková /1/
Oběd 1Losos na másle, bramborová kaše, koprový dip /1,4,7/
Oběd 2Kuřecí kokteil, pečivo /1,3,7/
Oběd dalšíVýdej obědů: jídlonosič 10.30-11.30, tácek 10.30-12.30h

3.7.
Oběd - polévkaRajská s tarhoňou /1,3,7/
Oběd 1Katův šleh, domací bramboráčky /1,3/
Oběd 2Zapečená bageta s mozzarellou a rajčaty /1,3,7/
Oběd dalšíVýdej obědů: jídlonosič 10.30-11.30, tácek 10.30-12.30h
Út
7.7.
Oběd - polévkaDrůbková s těstovinou /1,3,9/
Oběd 1Králik na smetaně, houskový knedlík (špecle) /1,3,7/
Oběd 2Tagliattelle s rajčatovým pestem /1,3,7/
St
8.7.
Oběd - polévkaZ vaječné jíšky /1,3,9/
Oběd 1Přírodní vepřový kotlet, fazolky s anglickou slaninou, brambor /1/
Oběd 2Rybí špíz, salát z červené čočky /1,4/
Čt
9.7.
Oběd - polévkaHrstková /1/
Oběd 1Zapečené těstoviny s uzeninou, červená řepa, kys. okurek /1,3,7/
Oběd 2Gnocchi se sýrovou omáčkou /1,3,7/

10.7.
Oběd - polévkaZ podmáslí /1,7/
Oběd 1Burgunská hovězí pečeně, opékaný brambor /1/
Oběd 2Zeleninové kuskusoto, rajčatový salát /1,9/
Po
13.7.
Oběd - polévkaMrkvová s vločkami /1/
Oběd 1Kuřecí rolka se šunkou a sýrem, bramborová kaše, přízdoba /1,7/
Oběd 2Zeleninové placičky, brambor, zel. salát /1,3,9/
Út
14.7.
Oběd - polévkaKozí brada
Oběd 1Hovězí na celeru, rýže, zeleninový salát /1,9/
Oběd 2Řecký salát s kuřecími kousky (olivy, balkán sýr) /7/
St
15.7.
Oběd - polévkaMinestrone /1,7/
Oběd 1Smažený květák, brambor, ovocný salát /1,3,7/
Oběd 2Krůtí játra se zeleninou, rýže /1/
Čt
16.7.
Oběd - polévkaVývar se strouháním /1,3,9/
Oběd 1Znojemská vepřová pečeně, houskový knedlík (bulgur /1,3,7/
Oběd 2Rajčata plněná tuňákem, pečivo /1,3,4/

17.7.
Oběd - polévkaJáhlová /1/
Oběd 1Pivní rarášci, brambor, pikantní dip /1,3,7,10/
Oběd 2Lívance se zakysanou smetanou a ovocem /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.