e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
2.1.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/
Oběd 1Pečené kuřecí stehno, rýže, kompot /1/
Oběd dalšíVýdej obědů pouze do 14 hodin!

3.1.
Oběd - polévkaZabijačková /1/
Oběd 1Vepřová pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7/
Oběd 2Tvarůžková pizza /1,3,7/
Oběd dalšíVýdej obědů pouze do 14 hodin!
Po
6.1.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci /1,3,7,9/
Oběd 1Obrácený řízek, brambor, obloha /1,3,7/
Oběd 2Dušený špenát, bramborové placky s uzeným masem /1,3,7/
Út
7.1.
Oběd - polévkaZ červené čočky /1,9/
Oběd 1Krůtí na kari, rýže (bulgur) /1,7/
Oběd 2Zapečené těstoviny s krabími tyčinkami /1,3,4,7/
St
8.1.
Oběd - polévkaCibulačka se sýrem /1,3,7/
Oběd 1Hovězí plátek na celeru, bramborová kaše /1,7,9/
Oběd 2Kuřecí kokteil, celozrné pečivo /1,3,7,9/
Čt
9.1.
Oběd - polévkaZ hlávkového zelí /1,7/
Oběd 1Boloňské špagety, ovoce /1,3,9/
Oběd 2Drůbeží játra na cibulce, rýže, kyselý okurek /1/

10.1.
Oběd - polévkaHovězí se strouháním /1,3,7,9/
Oběd 1Segedínský guláš, houskový knedlík (chléb) /1,3,7/
Oběd 2Rýže se čtyřmi druhy sýra, zeleninový salát /1,3,7/
Po
13.1.
Oběd - polévkaZeleninová s vločkama /1,9/
Oběd 1Znojemská vepřová pečeně, rýže (houskový knedlík) /1,3,7/
Oběd 2Cottage salát, pečivo /1,3,7/
Út
14.1.
Oběd - polévkaČesnečka s bramborem /1,3,9/
Oběd 1Kuře v jogurtové peřince, brambor, přízdoba /1,3,7/
Oběd 2Slovenské zelí, jitrnicový prejt /1,3/
St
15.1.
Oběd - polévkaMinestrone /1,9/
Oběd 1Žampionová omáčka, hovězí vařené, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Žampionová omáčka, vejce, brambor, ovoce /1,3,7/
Oběd 3Vařená kukuřice na másle, oplatek /7/
Čt
16.1.
Oběd - polévkaPórková /1,7/
Oběd 1Lososové nugetky, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
Oběd 2Francouzská palačinka se šunkou a sýrem /1,3,7/

17.1.
Oběd - polévkaLoupežnická s těstovinou /1,3,9/
Oběd 1Masová směs, hranolky (rýže) /1/
Oběd 2Ovocné taštičky s tvarohem, bílá káva /1,3,7/
Po
20.1.
Oběd - polévkaHráškový krém /1,7/
Oběd 1Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (špecle) /1,3,7/
Oběd 2Grilovaný hermelín na ledovém salátě, pečivo /1,3,7/
Út
21.1.
Oběd - polévkaKmínová s kapáním /1,3,9/
Oběd 1Asijská pánev, rýže (těstoviny) /1,3,7,8/
Oběd 2Ledvinky po uhersku, cereální knedlík /1,3,7/
St
22.1.
Oběd - polévkaMrkvová s droždím /1,7,9/
Oběd 1Hovězí tokáň, těstoviny (bulgur) /1,3,7/
Oběd 2Rybí špíz s rajčaty, brambor, přízdoba /1,4/
Čt
23.1.
Oběd - polévkaČardášová /1,7/
Oběd 1Hrbaté maso, bramborová kaše, obloha /1,7/
Oběd 2Polský bigos, chléb /1/
Oběd 3Mexický fazolový salát, slunečnicová kostka /1,3/

24.1.
Oběd - polévkaGulášová /1,9/
Oběd 1Vepřové rizoto se sýrem, okurkový salát /1,7,9/
Oběd 2Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ochucené mléko /1,3,7/
Po
27.1.
Oběd - polévkaRajská /1,7/
Oběd 1Moravský vrabec, kyselé zelí, bramborový knedlík (brambor) /1,3,7/
Oběd 2Canneloni (těstoviny) se sýrovou omáčkou /1,3,7/
Út
28.1.
Oběd - polévkaKoprová /1,3,7/
Oběd 1Kuřecí medailonky, rýže, zeleninový salát /1/
Oběd 2Francouzské brambory, červená řepa /1,3,7/
St
29.1.
Oběd - polévkaKvětáková /1/
Oběd 1Holandský řízek, bramborová kaše, mrkvový salát /1,3,7/
Oběd 2Ryba na grilu, čočkový salát se zeleninou /4/
Čt
30.1.
Oběd - polévkaDrůbková s těstovinou /1,3,7,9/
Oběd 1Vepřová panenka se suš. švestkami a anglickou sl., brambor, přízdoba /1,12/
Oběd 2Hamburger s masem a zeleninou /1,3,7,9/

31.1.
Oběd - polévkaKozí brada /1/
Oběd 1Grilované kuřecí špalíčky, chléb, obloha /1/
Oběd dalšíVýdej obědů pouze do 14 hodin! Pololetní prázdniny!
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.