e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.9.
Oběd - polévkaČočková /1,9/
Oběd 1Pečené vepřové maso, brambor, vařený zelný salát
Oběd 2Králík na smetaně, špecle /1,3,7,9/
Út
3.9.
Oběd - polévkaZeleninová s aljašskou treskou /1,4,7,9/
Oběd 1Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka /1,3,7/
Oběd 2Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo /1,3,7/
St
4.9.
Oběd - polévkaPórková s kapáním /1,3,7/
Oběd 1Kuřecí na bazalce, těstoviny (rýže) /1,3,7/
Oběd 2Chalupářské karbenátky (ml.maso,houby), brambor, zeleninový salát /1,3,7/
Čt
5.9.
Oběd - polévkaRajská s rýží /1/
Oběd 1Vepřová kýta na paprice, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Tortilla s krůtím masem a zeleninou /1,3,7/

6.9.
Oběd - polévkaVývar se strouháním /1,3,7,9/
Oběd 1Bretaňské fazole, chléb /1,3/
Oběd 2Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem /1,3,7/
Po
9.9.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci /1,3,9/
Oběd 1Polpety z mletého masa s anglickou slaninou, pepřový přeliv, brambor /1,3,7/
Oběd 2Zeleninové lasagně /1,3,7,9/
Út
10.9.
Oběd - polévkaZ fazolových lusků /1,3,7/
Oběd 1Těstoviny s kuřecí směsí /1,3,7,9/
Oběd 2Maso po myslivecku, lounský knedlík /1,3,7/
Oběd 3Hermelín s hruškou a ořechy na ledovém salátě, pečivo /1,7,8/
St
11.9.
Oběd - polévkaČesnečka /1,3/
Oběd 1Nakládané medvědí tlapky, bramborová kaše, obloha /1,3,7,10/
Oběd 2Gnocchi se sušenými rajčaty a špenátem /1,3,7/
Čt
12.9.
Oběd - polévkaCizrnová se zeleninou /1,7/
Oběd 1Hovězí na celeru, rýže (těstovin) /1,3,9/
Oběd 2Zapečená treska s jablky a sýrem, brambor, kompot /1,4,7/

13.9.
Oběd - polévkaFrancouzská /1,3,9/
Oběd 1Segedínský guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Žemlovka s jablky, bílá káva /1,3,7/
Po
16.9.
Oběd - polévkaZ vaječné jíšky /1,3,9/
Oběd 1Rolovaná vepřová kýta se sýrem a mrkví, brambor/1,7/
Oběd 2Tuňák v hlávkovém zelí, pečivo /1,3,4,7/
Út
17.9.
Oběd - polévkaHovězí vývar s rýži /1,9/
Oběd 1Žampionová omáčka, hovězí vařené, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Žampionová omáčka, vejce, brambor, ovoce /1,3,7/
Oběd 3Cottage salát, tousty /1,3,7/
St
18.9.
Oběd - polévkaKapustová se špald. kroupami /1/
Oběd 1Krůtí na pomerančích, těstoviny /1,3,7/
Oběd 2Zeleninový karbenátek, brambor, kompot /1,3,7,9/
Čt
19.9.
Oběd - polévkaVločková se zeleninou /1,9/
Oběd 1Lašský kotlet, špecle /1,3,7/
Oběd 2Topinky s restovanou játrou, přízdoba /1,3/
Oběd 3Kukuřičný klas s bylinkovým máslem, müsli tyčinka /7/

20.9.
Oběd - polévkaLoupežnická (houby) /1,3
Oběd 1Hrachová kaše s dietním párkem, chléb, ovoce /1/
Oběd 2Pohankové rizoto s kuřecím masem, zeleninový salát /1,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.