e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Den Nabídka

2.5.
Oběd - polévkaHovězí s játrovou rýži /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Zapečená treska se sýrem, bramborová kaše, mrkvový salát /4,7/
Oběd 2Žemlovka s jablky, ovocné mléko /1,3,7/
Po
5.5.
Oběd - polévkaMrkvová /1/Hodnocení:
Oběd 1Znojemská hovězí pečeně, rýže (tarhoňa) /1,3/
Oběd 2Pažitková omáčka s vejci, brambor, ovoce /1,3,7/
Út
6.5.
Oběd - polévkaZeleninová s rybou /4,9/Hodnocení:
Oběd 1Sekaná svíčková, bramborová kaše, vařený zelný salát /1,3,7/
Oběd 2Strapačky se zelím a anglickou slaninou /1,3/
St
7.5.
Oběd - polévkaKroupová /1/Hodnocení:
Oběd 1Krůtí na bazalce, těstoviny /1,3,7/
Oběd 2Červená řepa s kozím sýrem, cereální pečivo /1,3,7/

9.5.
Oběd - polévkaZelňačka /1,7/Hodnocení:
Oběd 1Bulgureto s vepřovým masem a zeleninou /1,7,9/
Oběd 2Kynuté ovocné knedlíky, bílá káva /1,3,7/
Po
12.5.
Oběd - polévkaVývar s tarhoňou /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Čočka na kyselo, dietní párek, chléb, ovoce /1,3/
Oběd 2Gnocchi s trhaným masem a hráškem /1,3/
Út
13.5.
Oběd - polévkaŠpenátová /1,3,7/Hodnocení:
Oběd 1Vepřové Azu, rýže, zeleninový salát /1,7/
Oběd 2Dědečkovy těstoviny s lososem a brokolicí /1,3,4,7/
St
14.5.
Oběd - polévkaKoprová /1,3,7/
Oběd 1Těstoviny s kuřecí směsí a sýrem /1,3,7/
Oběd 2Vařený kukuřičný klas s bylinkovým máslem, oplatek /7/
Čt
15.5.
Oběd - polévkaVločková /1,9/
Oběd 1Debrecínská hovězí pečeně, špecle (těstoviny) /1,3,7/
Oběd 2Luštěninové placičky na zeleninovém salátku, bageta /1,3,7/

16.5.
Oběd - polévkaLoupežnická /1/
Oběd 1Chalupářská masová směs, opékaný brambor /1/
Oběd 2Krupicová kaše s čokoládou, banán /1,7/
Po
19.5.
Oběd - polévkaHráškový krém /1,7/
Oběd 1Rybí stripsy, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,4,7/
Oběd 2Flamendr na topince, ovoce /1,3,7/
Út
20.5.
Oběd - polévkaDršťková z hlívy ústřičné /1/
Oběd 1Polpety s pepřovým přelivem, rýže (brambor) /1/
Oběd 2Cizrnový salát, toust /1,3,7/
St
21.5.
Oběd - polévkaČesnečka s krutony /1,3/
Oběd 1Maminčino kuře, těstoviny s kápií a šunkou /1,3,7/
Oběd 2Zapečený květák s bramborem, kompot /3,7/
Čt
22.5.
Oběd - polévkaJarní s bylinkami /1,7/
Oběd 1Přírodní vepřový kotlet, zelené fazolky se slaninou, brambor
Oběd 2Rýže se 3 druhy sýra, rajčatový salát /1,7/

23.5.
Oběd - polévkaDrožďová s bramborem a vejci /1,3,7/
Oběd 1Hovězí tokáň, rýže (tarhoňa) /1,3/
Oběd 2Sněhurčiny lasagne s jablky, bílá káva /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.