e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
1.12.
Oběd - polévkaZ míchaných luštěnin /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Vepřové na kari, tarhoňa (rýže) /1,3,7/
Oběd 2Zeleninové lasagne /1,3,7,9/
Út
2.12.
Oběd - polévkaZeleninová s treskou /1,4,7,9/Hodnocení:
Oběd 1Masové koule, rajská omáčka, houskový knedlík (těstoviny) /1,3,7/
Oběd 2Červená řepa s kozími perličkami, chia pečivo /1,3/
St
3.12.
Oběd - polévkaVývar s těstovinou /1,3,9/
Oběd 1Maďarský guláš, hrášková rýže /1/
Oběd 2Krupicová kaše s čokoládou, ovoce /1,7/
Čt
4.12.
Oběd - polévkaFrancouzská /1,3,9/
Oběd 1Moravský vrabec, dušený špenát, gnocchi (brambor ) /1,3,7/
Oběd 2Vařený kukuřičný klas s bylinkovým máslem, müsli tyčinka /7/

5.12.
Oběd - polévkaS drožďovými noky /1/
Oběd 1Kuřecí nudličky s fazolemi, opékaný brambor (rýže) /1,7/
Po
8.12.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/
Oběd 1Králík na smetaně, houskový knedlík (špecle) /1,3,7,9/
Oběd 2Rýže se 3 druhy sýrů, rajčatový salát /7/
Út
9.12.
Oběd - polévkaDrůbková /1,3,9/
Oběd 1Záhorácký závitek, brambor (houskový knedlík) /1,3,7/
Oběd 2Pohanka s brynzou a anglickou slaninou
St
10.12.
Oběd - polévkaKmínová s kapáním /1,3,9/
Oběd 1Sicilské cereální špagety, ovoce /1,3,7/
Oběd 2Zvěřina po myslivecku, opékaný brambor /1,9/
Čt
11.12.
Oběd - polévkaSýrová /7/
Oběd 1Hovězí maso v mrkvi, bulgur (brambor) /1/
Oběd 2Tuňák v hlávkovém zelí, slunečnicová kostka /1,3,4/

12.12.
Oběd - polévkaRajská s vločkami /1,7/
Oběd 1Kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
15.12.
Oběd - polévkaMléčná s bramborem /1,7/
Oběd 1Debrecínské hovězí nudličky, těstoviny /1,3,7/
Oběd 2Vánoční houbový Kuba, kyselý okurek /1/
Út
16.12.
Oběd - polévkaSedlácká /1/
Oběd 1Zeleninové rizoto, míchaný salát /7,9/
Oběd 2Gnocchi s trhaným vepřovým masem /1,3/
St
17.12.
Oběd - polévkaVývar s játrovými knedlíčky /1,3,9/
Oběd 1Pečené kuřecí stehno, brambor (rýže) /1/
Oběd 2Tofu se zelenými fazolkami, cereální pečivo /1,3/
Čt
18.12.
Oběd - polévkaHrstková /1,9/
Oběd 1Marinovaný vepřový plátek, rýže (brambor) /1,10/

19.12.
Oběd - polévkaRychlá s vejci /1,3/
Oběd 1Polský bigos, chléb, oplatek /1,12/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.