e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.11.
Oběd - polévkaKrupicová /1,3,9/
Oběd 1Losos s koprovým dipem, brambor /1,4,7/
Oběd 2Palačinky s ovocnou náplní, bílá káva /1,3,7/
Po
4.11.
Oběd - polévkaDýňová /1,7,11/
Oběd 1Kuřecí roláda se sušenými rajčaty, brambor, obloha
Oběd 2Bagety s milánskou směsí a sýrem /1,3,7/
Út
5.11.
Oběd - polévkaKmínová skapáním /1,3,7,9/
Oběd 1Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (těstoviny) /1,3,7/
Oběd 2Tortelloni s masem a sýrovou omáčkou /1,3,7/
St
6.11.
Oběd - polévkaToskánská s fazolemi /1,7/
Oběd 1Holandský řízek, bramborová kaše, mrkvový salát /1,3,7/
Oběd 2Kuřecí salát, pečivo /1,3,7/
Čt
7.11.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/
Oběd 1Námořnické maso, těstoviny, rýže /1,3,7/
Oběd 2Uzený jazyk, křenová omáčka, brambor /1,7/

8.11.
Oběd - polévkaVývar s tarhoňou /9/
Oběd 1Svatomartinská husokachna, červené zelí, bramborový knedlík /1,3/
Oběd 2Rýžový pilaf s ovocem /1,12/
Po
11.11.
Oběd - polévkaČesnečka s bramborem /1,3/
Oběd 1Čočka na kyselo, vejce,chléb,ovoce /1,3/
Oběd 2Kuřecí kousky na grilované zelenině /9/
Út
12.11.
Oběd - polévkaKoprová /1,7/
Oběd 1Hovězí na celeru, těstoviny (rýže) /1,3,9/
Oběd 2Závitek z čínského zelí, brambor,kompot /1,3,9/
St
13.11.
Oběd - polévkaVývar se strouháním /1,3,9/
Oběd 1Pečené kuřecí stehno, rýže (brambor), zeleninový salát /1/
Oběd 2Krabí tyčinky v těstíčku, bramborová kaše, kompot /1,3,4,7/
Čt
14.11.
Oběd - polévkaCizrnová /1,7/
Oběd 1Masové koule, rajská omáčka, houskový knedlík (těstoviny) /1,3,7/
Oběd 2Brynzové halušky s anglickou slaninou /1,3/

15.11.
Oběd - polévkaZeleninový krém /1,7,9/
Oběd 1Chalupářská bašta, bramborové placičky /1,3,7/
Oběd 2Rakouský knedlík"Germknödel" (povidla,mák,vanilkový krém) /1,3,7/
Po
18.11.
Oběd - polévkaKari s květákem /1,7/
Oběd 1Sicilské špagety, müsli tyčinka /1,3,7/
Oběd 2Srdce na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
Út
19.11.
Oběd - polévkaRýžová se zeleninou /1,9/
Oběd 1Krůtí výpečky, dušený špenát, brambor /1,3,7/
Oběd 2Sázené vejce, dušený špenát, brambor, ovoce /1,3,7/
Oběd 3Kotlíkový guláš, chléb /1,houby/
St
20.11.
Oběd - polévkaKapustová s bramborem /1/
Oběd 1Hovězí po tatarsku, rýže (bulgur) /1,3,7/
Oběd 2Treska na másle, červená čočka se zeleninou /4,7,9/
Čt
21.11.
Oběd - polévkaMinestrone /1,7/
Oběd 1Kuřecí nudličky na bazalce, těstoviny (rýže) /1,3,7/
Oběd 2Zvěřina po myslivecku, žemlový knedlík /1,3,7/

22.11.
Oběd - polévkaSlepičí /1,3,9/
Oběd 1Tatranský kotlet, bramborová kaše /1,3,7/
Oběd 2Langoše s kečupem a sýrem /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.