e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka

1.2.
Oběd - polévkaDršťková /1,9/
Oběd 1Obrácený řízek, bramborová kaše, okurkový salát /1,3,7/
Oběd 2Vepřová játra na roštu, opékaný brambor, tatarská omáčka /1,3,7/
Oběd dalšíVýdej obědů do 14.00 h, pololetní prázdniny!
Po
4.2.
Oběd - polévkaZeleninová s drožďovými knedlíčky /1,3,7,9/
Oběd 1Kuřecí stripsy, bramborová kaše, zeleninový salát (kompot) /1,3,7/
Oběd 2Dušená mrkev s hráškem, sázené vejce, brambor /1,3,7/
Út
5.2.
Oběd - polévkaKvětáková s vločkami /1,7/
Oběd 1Masové koule, rajská omáčka, houskový knedlík (těstoviny) /1,3,7/
Oběd 2Salát s grilovaným oštěpkom a brusinkovou zálivkou, pečivo /1,7/
St
6.2.
Oběd - polévkaLoupežnická /1,9,žampiony/
Oběd 1Roudenské hovězí závitky (slanina,klobása,steril.zelí), rýže (brambor) /1/
Oběd 2Tuňák na roštu, salát z červené čočky /4/
Čt
7.2.
Oběd - polévkaBrokolicová /1,7/
Oběd 1Přírodní kotlet, brambor (rýže), salát coleslav /1/
Oběd 2Těstovinový salát, rakytníkový nápoj /1,3,7/

8.2.
Oběd - polévkaFazolová po řecku /1,9/
Oběd 1Vepřová bašta, bramborové placky (rýže) /1,3,7/
Oběd 2Lívance se zakysanou smetanou a ovocným přelivem /1,3,7/
Po
11.2.
Oběd - polévkaZe zelených fazolek /1,7/
Oběd 1Hovězí maso Stroganov, rýže (bulgur) /1,7/
Oběd 2Květákový nákyp, rajský salát /1,3,7/
Út
12.2.
Oběd - polévkaPórková /1,3,7/
Oběd 1Těstoviny s kuřecí směsí, hlávkový salát /1,3,7/
Oběd 2Pečená červená řepa s kozím sýrem a polníčkem, pečivo /1,3,7/
St
13.2.
Oběd - polévkaDrůbková s tarhoňou /1,3,9/
Oběd 1Hrachová kaše, uzená plec, chléb, ovoce /1,3,7/
Oběd 2Krkovička plněná tvarůžkou, štouchaný brambor, salát z kys. zelí /1,7/
Oběd 3Cizrnový salát, slunečnicový chléb /1,3,7/
Čt
14.2.
Oběd - polévkaBramborová s houbami /1,9/
Oběd 1Slepice na paprice, houskový knedlík (špecle) /1,3,7/
Oběd 2Zapečené rybí filé s paprikou, brambor /1,4,7/

15.2.
Oběd - polévkaRuský boršč /1,7,9/
Oběd 1Sekaná svíčková, bramborová kaše, vařený zelný salát /1,3,7/
Oběd 2Žemlovka s jablky, ovocné mléko /1,3,7/
Po
18.2.
Oběd - polévkaZeleninová s cizrnou /1,9/
Oběd 1Španělský ptáček, rýže /1,3,10/
Oběd 2Živáňská pečeně (vepřové maso,cibule,brambor)
Oběd dalšíVýdej obědů do 14.00 h, jarní prázdniny!
Út
19.2.
Oběd - polévkaKulajda /1,3,7/
Oběd 1Šunkofleky, kyselý okurek /1,3,7/
Oběd 2Rybí filé s ořechomedovou krustou, brambor, kompot /1,4,7,8/
Oběd dalšíVýdej obědů do 14.00 h, jarní prázdniny!
St
20.2.
Oběd - polévkaOvarová /1/
Oběd 1Hermelín v bramborovém těstě, zeleninová přízdoba /1,3,7/
Oběd 2Hovězí líčka na víně, celerovo-bramborové pyré /1,7,9/
Oběd dalšíVýdej obědů do 14.00 h, jarní prázdniny!
Čt
21.2.
Oběd - polévkaMrkvový krém /1,7/
Oběd 1Vepřové kotlety na francouzské hořčici, americký brambor, zel. salát /1,7,10/
Oběd 2Smažené byčí žlázy, bramborová kaše, kompot /1,3,7/
Oběd dalšíVýdej obědů do 14.00 h, jarní prázdniny!

22.2.
Oběd - polévkaVývar s rýži a hráškem /9/
Oběd 1Pečené kachní stehno, červené zelí, špekové knedlíky /1,3,7/
Oběd dalšíVýdej obědů do 14.00 h, jarní prázdniny!
Po
25.2.
Oběd - polévkaZ vaječné jíšky /1,3,9/
Oběd 1Frýdecké labužnické kotlety, brambor /1,3,7/
Oběd 2Žampionový guláš, houskový knedlík /1,3,7/
Út
26.2.
Oběd - polévkaRybí /1,4,7,9/
Oběd 1Kuřecí prsa v jogurtu, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7/
Oběd 2Španělská zeleninová směs se sýrem, pečivo /1,3,7/
St
27.2.
Oběd - polévkaŠpenátová /1,3,7/
Oběd 1Hovězí nudličky po znojemsku, rýže (houskový knedlík) /1,3,7/
Oběd 2Hamburger s masem a zeleninou /1,3,7/
Oběd 3Omeletka s kukuřicí, rajský salát, oplatek /3/
Čt
28.2.
Oběd - polévkaSedlácká hrachovka /1,7/
Oběd 1Vepřové rizoto se sýrem, okurkový salát /1/
Oběd 2Kuřecí kokteil s ananasem, slunečnicová kostka /1,3,7/

1.3.
Oběd - polévkaKrupicová /1,3,9/
Oběd 1Chilli con carne, hranolky (rýže) /1/
Oběd 2Ovocné knedlíky, bílá káva /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.