e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
3.11.
Oběd - polévkaKozí brada /9/Hodnocení:
Oběd 1Hovězí na celeru, těstoviny (rýže) /1,3,9/
Oběd 2Rozpečený hermelín, jogurtový dip, cereální bageta /1,3,7/
Út
4.11.
Oběd - polévkaRajská s vločkami /1/Hodnocení:
Oběd 1Vepřová roláda, bramborová kaše, zeleninový salát /1,7,9/
Oběd 2Tilápie na másle, salát z červené čočky /4,7/
St
5.11.
Oběd - polévkaPohanková /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Gnocchi se šunkovým přelivem, ovoce /1,3,7/
Oběd 2Lokše s trhaným masem a sterilovaným zelím /1,3/
Čt
6.11.
Oběd - polévkaBarevná krabí /4,7,9/Hodnocení:
Oběd 1Přírodní vepřový kotlet, grilovaná zelenina, brambor /1/
Oběd 2Tarhonito s rajčaty a sýrem /1,3,7/

7.11.
Oběd - polévkaLoupežnická /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Bretaňské fazole, chléb, müsli tyčinka /1,9/
Oběd 2Francouzské brambory, červená řepa /3,7/
Po
10.11.
Oběd - polévkaVývar s celestýnskými nudlemi /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Hamburská vepřová pečeně, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Dušená mrkev, sázené vejce, brambor, ovoce /1,3,7/
Út
11.11.
Oběd - polévkaKrupicová /1,3,9/Hodnocení:
Oběd 1Grilované kuřecí špalíčky, zeleninová obloha, chléb /1,3/
Oběd 2Pohanka s ovocem sypaná semínky /8,12/
Oběd dalšíAkce:Svatomartinská husokachna, červené zelí, bramborový knedlík 1,3 200,-Kč
St
12.11.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/
Oběd 1Zapečená treska s vejci, bramborová kaše s červenou čočkou, kompot /4,7/
Oběd 2Kuřecí kuskus, rakytníková šťáva /1,9/
Čt
13.11.
Oběd - polévkaLovecká /1,9/
Oběd 1Hovězí maso na kmíně, rýže, zeleninový salát /1/
Oběd 2Gratinovaná brokolice se sýrem, brambor, ovocný salát /7/

14.11.
Oběd - polévkaFazolová /1,9/
Oběd 1Špagety s boloňskou směsí, ovoce /1,3,7,9/
Oběd 2Rakouský Germknödel (povidla, mák, vanilkový krém) /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.