e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
Oběd - polévkaZ červené čočky /1/
Oběd 1Lososové nugetky, bramborová kaše, kompot/1,3,4,7/
Oběd 2Kuřecí bulgureto, přízdoba /1,9/
Út
5.1.
Oběd - polévkaZeleninová s cizrnou /1,9/
Oběd 1Lašský kotlet, houskový knedlík (špecle) /1,3,7/
Oběd 2Zapečená bageta s milánskou směsí /1,3,7/
St
6.1.
Oběd - polévkaŠpenátová /1,3,7/
Oběd 1Hovězí tokáň, těstoviny (rýže) /1,3/
Oběd 2Krůtí medailonky, pohanka se zeleninou /1,9/
Čt
7.1.
Oběd - polévkaKmínová se strouháním /1,3,9/
Oběd 1Vepřové rizoto, okurkový salát /1,9/
Oběd 2Grilovaný hermelín na ledovém salátě, pečivo /7/

8.1.
Oběd - polévkaČesnečka s bramborem /1,3/
Oběd 1Kuřecí nudličky s fazolemi, rýže, hranolky /1/
Po
11.1.
Oběd - polévkaVývar s těstovinou /1,3,9/
Oběd 1Polský bigos, chléb /1,houby/
Oběd 2Dušená mrkev s hráškem, sázené vejce, brambor, ovoce /1,3,7/
Út
12.1.
Oběd - polévkaSýrová s bylinkovými nočky /1,3,7/
Oběd 1Hovězí na žampionech, rýže /1/
Oběd 2Caesar salát, slunečnicová kostka /1,3,7,10/
St
13.1.
Oběd - polévkaRajská s vločkama /1,3,7/
Oběd 1Králík na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Šoulet s pečenou krkovičkou /1/
Čt
14.1.
Oběd - polévkaDrožďová s mrkví /1/
Oběd 1Marinované kuřecí steaky, zeleninové brambory (rýže) /1,10/
Oběd 2Drůbeží játra na cibulce, rýže, zeleninový salát /1/

15.1.
Oběd - polévkaZ míchaných luštěnin /1/
Oběd 1Sekaný máslový řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Po
18.1.
Oběd - polévkaKulajda /1,3,7/
Oběd 1Krůtí prso v ořechovém kabátku, brambor /1,7,8/
Oběd 2Smažená brokolice se zeleninou a dipem /1,3,7/
Út
19.1.
Oběd - polévkaVývar se strouháním /1,3,9/
Oběd 1Vepřová kýta na paprice, domácí krupicové noky (špecle) /1,3,7/
Oběd 2Mexický salát s vejcem, pečivo /1,3/
St
20.1.
Oběd - polévkaRybí s opečenou houskou /1,4,7,9/
Oběd 1Babiččino kuře, těstoviny s kapií (rýže) /1,3/
Oběd 2Šišky s mákem, ovocné mléko /1,3,7/
Čt
21.1.
Oběd - polévkaLoupežnická /1,3/
Oběd 1Jelítkový prejt, slovenské zelí /1/
Oběd 2Šunkový QUICHE (slaný koláč) /1,3,7/

22.1.
Oběd - polévkaFrankfurtská /1/
Oběd 1Vepřová panenka, fazolky se slaninou, šťouchaný brambor
Po
25.1.
Oběd - polévkaPórková /1,3,7/
Oběd 1Hovězí po námořnicku, rýže (těstoviny) /1,3,7/
Oběd 2Těstovinový salát /1,3,7/
Út
26.1.
Oběd - polévkaKrupicová s vejci /1,3,9/
Oběd 1Moravský vrabec, hlávkové zelí, bramborový knedlík /1,3/
Oběd 2Rybí filé na másle, červená čočka /1,4,7/
St
27.1.
Oběd - polévkaMinestrone /1,7/
Oběd 1Čínské nudle s krůtím masem a zeleninou /1,3/
Oběd 2Lívance s ovocným přelivem a zakysanou smetanou /1,3,7/
Čt
28.1.
Oběd - polévkaUzená s kroupami /1/
Oběd 1Vepřový závitek se šunkou a sýrem, rýže (brambor) /1,7/
Oběd 2Gnocchi se špenátem a rajčaty /1,3,7/

29.1.
Oběd - polévkaHovězí s játrovými noky /1,3,9/
Oběd 1Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, zeleninový salát /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.