e-strava Jídelníček
Střední průmyslová škola F-M, 28.října 1598
Frýdek Místek
[0001]
Ulrich software
Den Nabídka
Čt
1.4.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/
Oběd 1Plněný bramborový knedlík uzeninou, kysané zelí, oplatek /1,3,7/
Út
6.4.
Oběd - polévkaLovecká s nočky /1,3/
Oběd 1Lososové nugetky, bramborovo-celerové pyré, zeleninový salát /1,3,4,7/
Oběd 2Špagety s pestem a cherry rajčaty /1,3/
St
7.4.
Oběd - polévkaČočková /1,9/
Oběd 1Vepřové na moravance, rýže /1/
Oběd 2Zelenina na másle, sázené vejce, brambor, oplatek /1,3,7,9/
Čt
8.4.
Oběd - polévkaHovězí s masem a rýží /1,9/
Oběd 1Kuřecí nudličky na bazalce, těstoviny /1,3,7/
Oběd 2Plněné čínské zelí, brambor, kompot /1,3,7/

9.4.
Oběd - polévkaDršťková /1/
Oběd 1Vaječná omeleta plněná masovou směsí, přízdoba, ovoce /1,3,7/
Po
12.4.
Oběd - polévkaMléčná s bramborem /1,7/
Oběd 1Tatranský kotlet, brambor /1,7/
Oběd 2Domácí pizza /1,3,7/
Út
13.4.
Oběd - polévkaKmínová s kapáním /1,3,9/
Oběd 1Boloňské špagety se sýrem, ovoce /1,3,7,9/
Oběd 2Rybí špíz, bramborová kaše, zeleninová přízdoba /1,4,7/
St
14.4.
Oběd - polévkaZeleninová /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Králičí soté na smetaně, houskový knedlík /1,3,7/
Oběd 2Kuřecí kokteil, opékané tousty /1,3,7/
Čt
15.4.
Oběd - polévkaBramboračka /1,9/Hodnocení:
Oběd 1Hovězí na pepři, rýže /1/
Oběd 2Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem, ovoce /1,3,7/

16.4.
Oběd - polévkaMinestrone /1/Hodnocení:
Oběd 1Italské roládky, tagliattele (těstoviny) /1,3,7/
Po
19.4.
Oběd - polévkaPórková s grilovanou cuketou /1,3,7/
Oběd 1Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka /1,3,7/
Oběd 2Krabí salát s tofu, cereální pečivo, oplatek /1,3,4,7/
Út
20.4.
Oběd - polévkaČesnečka /1,3/
Oběd 1Karlovarský kotouč, bulgur (rýže), zeleninový salát /1,3,10/
Oběd 2Dušená mrkev, sázené vejce, brambor, moučník /1,3,7/
St
21.4.
Oběd - polévkaKuřecí s těstovinou /1,3,9/
Oběd 1Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (špecle) /1,3,7/
Oběd 2Zapečené těstoviny se 3 druhy sýra, rajčatový salát /1,3,7/
Čt
22.4.
Oběd - polévkaŠpenátová /1,3,7/
Oběd 1Kuřecí nudličky s fazolemi, rýže /1,3,7/
Oběd 2Taštičky s ovocnou náplní, ochucené mléko /1,3,7/

23.4.
Oběd - polévkaGulášová /1/
Oběd 1Krkovička plněná nivou, šťouchaný brambor, obloha /1,3,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.